עבור לתוכן

מפרט למישחקים כולל מסך ב7500

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רק שתדו שאלתי בעוד פורום(לא עזר הרבה)והפ אמרו שהמפרט של The Prophet יותר טוב

עם יש עוד משהו תפרסמו כאן כי עדין לא קניתי אפילו עם זה משהו קטן אז להיתראות ושבת שלום

• תגובות 41
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה שגיאות כתיבבבבבבבבבבבבבב :bash::jump::screwy::sleep::kopfpatsch::o :s05:

במחשבה לטווח הארוך עדיף שיהיו מקומות במארז לאופציה של הוספת מאווררים במידת הצורך ...

למה ללכת על מינימום כשהבחור יכול לקנות דבר שיועיל לו בעתיד ?

אם הוא יירצה להוסיף אחרי זה 4 מאוורים ולא 3 .. את מי הוא יאשים, אתכם ??

די לריב על קטנות ולהצדיק את עצמכם תנו לו לבחור לבד מה שהוא מעדיף מארז "פחות " טוב עם יותר מאווררים

או מארז "יותר " טוב עם פחות מאווררים

פורסם

כמה שגיאות כתיבבבבבבבבבבבבבב :bash::jump::screwy::sleep::kopfpatsch::o :s05:

במחשבה לטווח הארוך עדיף שיהיו מקומות במארז לאופציה של הוספת מאווררים במידת הצורך ...

למה ללכת על מינימום כשהבחור יכול לקנות דבר שיועיל לו בעתיד ?

אם הוא יירצה להוסיף אחרי זה 4 מאוורים ולא 3 .. את מי הוא יאשים, אתכם ??

די לריב על קטנות ולהצדיק את עצמכם תנו לו לבחור לבד מה שהוא מעדיף מארז "פחות " טוב עם יותר מאווררים

או מארז "יותר " טוב עם פחות מאווררים

מן הסתם הApollo פחות טוב בלי קשר למאוררים הרבה אנשים בוחרים בApollo כי הוא מאוד פופולרי בשוק לעומת הCM 690 שהוא יחסית חדש אבל הרבה יותר טוב מApollo ועל זה אפשר לדון עם אנשים שמבינים יותר בפורום ספקים ומארזים :xyxthumbs:

פורסם

רואים שאתה לא מבין כלום, הAPOLLO עדיף על הCM 690 המכואר הזה.

פורסם

רואים שאתה לא מבין כלום, הAPOLLO עדיף על הCM 690 המכואר הזה.

כן רואים כמה אתה מבין גדול במארזים אם אתה כל כך חכם גדול למה שלא תעשה צעד ותילך לפורום מארזים וספקים ותקבל תשובה מקצועית ופעם אחת ולתמיד תבין ויופי זה טעם אישי של כל בנאדם וכל אחד יש לו דעה אישית מי שלו אז אתה לא תחליט לאף אחד אם הוא מכוער או לא כי מבחינת תועלת שזה הדבר העיקרי הוא לא רואה תApollo ממטר..

ד"א רושמים מכוער עם ע' ולא מכואר :kopfpatsch:

פורסם

יש לי נסיון עם שני המארזים הללו, לכן אני ממליץ על מה שעדיף מבין השניים.

פורסם

בסוף פותח הת'ראד קובע. לא כך? :)

ולפי מה שהבנתי כבר נבחר מפרט.. :yelclap:

אז על מה אתם רבים :bash::kopfpatsch::pissed:

פורסם

אני לא רב. אני מסביר לו שהיה לי נסיון עם שני המארזים הללו, והאפולו עדיף על פני CM 690.

פורסם

כמובן שאתה צודק, :xyxthumbs:

הapollo עדיף,

לי יש אותו ואני מרוצה מכול רגע. :smile1:

פורסם

אני לא רב. אני מסביר לו שהיה לי נסיון עם שני המארזים הללו, והאפולו עדיף על פני CM 690.

עזוב אין טעם להתווכח איתך ואם כן זה לפרטי, ואני לא מאמין שיש לך את שני המארזים הנ"ל כי אתה אפילו לא מסביר מבחינת מה הוא יותר טוב אתה רק אומר "Apollo עדיף" לדעתי אם פותח האשכול מתלבט בין שני המארזים המקום הטוב ביותר הוא פורום מארזים וספקים. והיופי לא משחק פה תפקיד כי אחרי שבוע-שבועיים גם ככה אין מה להתלהב מי זה לדעתי הוא רק יושב בפינה שלו ועושה תעובדה.

פורסם

הAPOLLO עדיף מפחינת היופי, המחיר, זרימת האוויר טובה יותר, אוסף פחות אבק.

אם אתה לא מאמין לי שיש לי את המארזים הללו, זה לא אכפת לי, העייקר שאני יודע שהAPOLLO יותר טוב.

פורסם

ה apollo מגיע עם שני מאווררים שאחד מהם בעל פילטר נגד אבק..

חשוב לציין שה apollo מארז די שקט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים