עבור לתוכן

מפרט למישחקים כולל מסך ב7500

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עדין לא אניתה לי על השאלה פשוט זה ממש חשוב זה המפרט שבן דוד שלי נתן לי אז פשוט תאנו כי אני בלחץ!!!!!!!!!!!!!!!1111

• תגובות 41
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדין לא אניתה לי על השאלה פשוט זה ממש חשוב זה המפרט שבן דוד שלי נתן לי אז פשוט תאנו כי אני בלחץ!!!!!!!!!!!!!!!1111

המפרט שאתה הראת פחות עדיף הספק לא יביא תועלת לעומת הVX450 כי המפרט לא מגיע לצריכות חשמל כאלו גבוהות גם ככה.

והלוח אם שצויין במפרט שלך גם לא יציג משהו מיוחד לעומת הלוח שהבאתי לך אולי בOC אבל זה גם ככה משהו שאתה לא עושה.

פורסם

אדון, " The Sopranos " אתה יודע על מה אתה מדבר בכלל? אולי תפסיק להטעות אנשים?!

ספק VX450 יהיה מעולה, עם שילוב של QUAD + 8800GT כי ההספק של הספק יורד עם השנים.

הApollo עדיף על CM690. יותר יפה, יותר זול, זרימת האוויר טובה, ויותר משתלם.

שמתה לו בסה"כ רק 160GB, כשכיום הסטנדרט זה 250GB אבל, כשיש את 320GB ב30 ש"ח יותר מ250GB אז הוא יותר משתלם (320GB).

הקירור למארז ששמתי, עדיף על פני הזלמן, כי הוא מסתובב יותר מהר, וככה יש זרימת אוויר יותר טוב, ויותר מהירה.

בקיצור, לפותח הת'רד לך על המפרט שלי!! תתחדש. ;)

פורסם
  • מחבר

תודה אחי היצלתה אותי

אז מה עדיף שלך או השני שאני היבתי?

פורסם

המפרט שלי, עדיף.

אגיד לך למה? יש לי יותר GB בדיסק קשיח, המסך שלי יותר איכותי בהרבה! הצורב של ASUS לא משהו כשאצלי במפרט זה של LG. אצלך במפרט יש זיכרונות במהירות של 800MHZ, אין צורך בהם כי אתה לא מבצע OC.

הספק במפרט שלך, יותר מידי חזק - וזה מיותר. הלוח אם שלך, כולל הרבה דברים שאתה לא צריך - מיותר!

פורסם
  • מחבר

בקיצור עם oc או בלי שלך יותר טוב לא?

פורסם

אכן.

תתחדש, אחי. ;)

פורסם
  • מחבר

אחי תודה אתה מלך זהו יש לי מחשב חדש ליום הולדת ועוד החנות שנתתה היא בתל אביב אז גם נוח טוב אני ידבר אחרי שאני יקנה יעללה בי

פורסם

תהנה לך. :xyxthumbs:

פורסם

אדון, " The Sopranos " אתה יודע על מה אתה מדבר בכלל? אולי תפסיק להטעות אנשים?!

ספק VX450 יהיה מעולה, עם שילוב של QUAD + 8800GT כי ההספק של הספק יורד עם השנים.

הApollo עדיף על CM690. יותר יפה, יותר זול, זרימת האוויר טובה, ויותר משתלם.

שמתה לו בסה"כ רק 160GB, כשכיום הסטנדרט זה 250GB אבל, כשיש את 320GB ב30 ש"ח יותר מ250GB אז הוא יותר משתלם (320GB).

הקירור למארז ששמתי, עדיף על פני הזלמן, כי הוא מסתובב יותר מהר, וככה יש זרימת אוויר יותר טוב, ויותר מהירה.

בקיצור, לפותח הת'רד לך על המפרט שלי!! תתחדש. ;)

אדון "The Prophet" מן הסתם מכל הדברים שאמרת פה זה בילבולי שכל שלא קשורים ביכלל למציאות במפרט שלך כנ"ל לגביך שמת לו גם 160GB והסיבה הפשוטה שיש לו הדיסקים קשיחים נוספים ואותו דבר לגבי הספק אני שמתי גם VX450 אם לא שמת לב אז תפסיק לבלבל תשכל והקירור של Zalman ניכר להרבה יותר איכותי וקריר מהEZCOOL וגם החברה הרבה יותר טובה!.

אז תעשה טובה דבר ראשון לפני שאתה מתחיל לרשום סיפורים ועלילות תבדוק תמפרט שלי ותשווה לשלך כי כל הדברים שהיה לך מה להגיד עליהם הם בעצם אותו דבר עלק "מסך הרבה יותר איכותי" בעצם זה אותו מסך רק שאמרתי לו לקנות מZAP יצא לו הרבה יותר זול אז מאיפה אתה מביא את ה"מסך הרבה יותר איכותי" ובדרך פותח האשכול תעבור בפורום ספקים ומארזים ותשאל איזה מהמארזים עדיף Apollo או CM 690 שיש לך בו 3 מאווררים ואופציה לעד 7 קירורים ועם העוד מאווררים שהוספתי לך זה כבר מגיע ל5 לעומת הApollo שהוא בא עם 2 מאווררים ואופציה לעד 3 מאווררים לכל היותר הוא ביכלל לא מגיע לרמה של הCM 690 זה ליגה אחרת.

פורסם

:lol::kopfpatsch:

מה זה משנה, עד כמה מאווררים אפשר לדחוף?! הApollo עדיף, גם מפחינת העיצוב, וגם מפחינת המחיר.

הרכבתה את אותו המפרט כמו שלי, רק עם שינויים שלא לצורך.

פורסם

:lol::kopfpatsch:

מה זה משנה, עד כמה מאווררים אפשר לדחוף?! הApollo עדיף, גם מפחינת העיצוב, וגם מפחינת המחיר.

הרכבתה את אותו המפרט כמו שלי, רק עם שינויים שלא לצורך.

Apollo אולי יותר יפה לטעמך אבל מבחינת מחיר, איכות בנייה, קירור וכו' הוא לא מתקרב לרמה שלו כלל וכלל וההבדל במחיר הוא קטן ושווה ת'הוספת מחיר ואופציה להוספת יותר קירור בעתיד אתה רושם עדיף "מפחינת המחיר" במה הוא עדיף בדיוק במחיר הוא פחות משתלם מימנו למרות שהוא נחשב למארז מאוד פפולרי בשוק הוא פחות עדיף על הCM 690 והיופי זה דבר אבסורט אחרי שבוע שבועיים כבר לא מתלהבים מעיצוב המארז אז זה מיותר לחלוטין תעשה ת'חישובים שלך לבד.

פורסם

אני לא הולך להתווכח איתך, הApollo עדיף.

פורסם

אני לא הולך להתווכח איתך, הApollo עדיף.

התשובה שלך לא מועילה הרבה שאתה אומר "Apollo עדיף" היה טוב אם תסביר במה ולמה הוא עדיף :-\

והשינויים שעשיתי לצורך ועוד איך לחסוך 300-400 שקל מזה שקונים ת'מסך והעכבר מחנות זולה יותר זה בהחלט מומלץ ואתה אמור לדעת את זה ולא להמשיך ללכת עם הראש בקיר כי לא מדובר פה בהתערבות מדובר פה בבנאדם שהולך להשקיע כסף ומן הסתם צריך לדעת איך להוציא אותו עם התמורה הטובה ביותר לתקציב שהוא הביא ולא בכוח לנצל את כל התקציב...

פורסם

The Sopranos אין קשר שכמה מאווררים אפשר לדחוף!

לי יש מארז עם שני מאווררים שהוא קריר ויש בו אפשרות להוסיף עוד 4! אז זה לא אומר שאני יוסיף אם לא צריך.

ולשני הTHEים זה וויכוח מטומטם שלא מועיל לפותח הת'ראד.

ההבדלים היחידים במפרטים שלכם זה המארז והמאוורר!

המארזים הם בכמעט אותה רמה, שיבחר את מה שהוא יותר אוהב ביופי וזהו!

בקשר למאוורר, שיקח אחד של AC וזהו, מאווררים מעולים!

אריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים