עבור לתוכן

קניית מחשב סופי! מה אתם אומרים על המפרט?

Featured Replies

פורסם

זה המפרט האחרון שהגעתי אליו תגידו מה דעתכם כי אני קונה אוטוטו וכמה שאלות אחרונות

ואני מזכיר כי המפרט שלי הוא בעיקר לשירים סרטים עבודות גלישה באינטרנט כמובן ומשחקים כמו cod 4,nfs,crysis

השאלה הראשונה שלי היא על הכרטיס מסך? שווה לקחת אותו oc ? של asus?

שאלה שניה זה על המארז מה אתם אומרים עליו? ורציתי לשאול אם מקדימה יש לו יציאה של מיקרופון ואוזניות ו וכמה יציאות?usb

שאלה שלישי האם ה512 מגה בכרטיס מסך יהיה טוב לגודל של המסך 22 כי הבנתי שיש איכשהוא קשר!

שאלה אחרונה זה מה היא החנות הכי זולה שיש? ? אני צריך להוציא הצעות ואני מחפש את החנות הכי זולה!

מפרט:

מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB

לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E

זכרון פנימי: DDR II 800Mhz 1GB x2

כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe

דיסק קשיח: WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS

צורב: Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata

מארז: ‏COMPUCASE CI-6A21B ATX MIDI TOWER CASE w/o PSU

ספק: Enermax Liberty 400W

רמקולים:Micro Lab 2+1

מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical

מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp

פורסם

המפרט נחמד

לא רשמת תקציב ומחירים לחלקים אז אי אפשר לדעת הם חנות אחת היא יותר זולה ממה שאתה מצאת, למרות שלקנות רק לפי המחיר זאת טעות לא קטנה.

אתה עלול להתצטער על זה בגדול אחר-כך

יש מספר חנויות מומלצות בפורומים שזה אומר אמינות, מקצועיות, יחסית זולות, מגוון מוצרים רחב ושירות טוב

TMS, IQPC, SKYPC אלו ה3 המובילות

למארז יש USB ו AUDIO קדימה

מסך לא משהו

פורסם

בשביל מה זיכרונות במהירות של 800MHZ, אם לא מתכונן OC, ה667MHZ היו מעולים בשבילך. ;)

פורסם
  • מחבר

אם יש חנויות יותר זולות מהם אני רוצה לראות את זה ביינתים ההצעה הכי זולה שמצאתי זה מiqpc

השאלה שלי אם המארז טוב?

ומה רע במסך?

פורסם

החברה, הMS. החברה של המסך, זה חלק מאיכות המסך.

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת זה הבנתי שאני יכול לחסוך כמה מזומנים כי אני לא מתכנן שום אוברקלוק או משהו כזה

אז אני יכול להחליף את הספק כי הבנתי שיש את המארז שאני רוצה עם ספק 400w שהספק הוא בעצם 400TRT

האם זה שווה לי כי נראה לי שאני יילך על זה כי הבנתי שהספק יחזיק את המערכת בסדר גמור?

והמחירים היום של הזיכרון g skiil ירד אז שווה לי לקחת את ה800 !

פורסם

למה ת'רד נוסף? כדי שתוכל "להקפיץ"? ושוב שכחת תקציב :nono:

ננעל - אנא המשך בת'רד המקורי וללא הקפצות או ת'רדים כפולים אחרת ינעל גם המקורי! כולם זכאים ל"זמן מסך" שווה בפורום.

המקור: http://tinyurl.com/2j7qhu

ציטוט מחוקי הפורום:

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה ובנעילת התראד.

במידה ולא עברו 24, ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי modify.gif.

משתמשים שיקפיצו דיונים שלא כחוק ימצאו את הדיון נעול ויקבלו אזהרה בהתאם!

דאבל פוסטינג:

חל איסור לפתוח שני דיונים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הדיון בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הדיון לפורום הנכון. אין שום סיבה להציף את הפורומים בשאלות זהות. הדבר יוצר בלגן לא הכרחי בפורומים.

דיונים כפולים יינעלו/יימחקו ופותח הדיון יקבל אזהרה! כמו כן, פתיחת דיון אשר ננעל מכל סיבה שהיא, ללא אישור מפורש מאחראי הפורום אשר נעל את הדיון מלכתחילה, תזכה באזהרה נוספת והרחקה אוטומטית לשבוע!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים