פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים זה המפרט האחרון שהגעתי אליו תגידו מה דעתכם כי אני קונה אוטוטו וכמה שאלות אחרונותואני מזכיר כי המפרט שלי הוא בעיקר לשירים סרטים עבודות גלישה באינטרנט כמובן ומשחקים כמו cod 4,nfs,crysisהשאלה הראשונה שלי היא על הכרטיס מסך? שווה לקחת אותו oc ? של asus?שאלה שניה זה על המארז מה אתם אומרים עליו? ורציתי לשאול אם מקדימה יש לו יציאה של מיקרופון ואוזניות ו וכמה יציאות?usbשאלה שלישי האם ה512 מגה בכרטיס מסך יהיה טוב לגודל של המסך 22 כי הבנתי שיש איכשהוא קשר!שאלה אחרונה זה מה היא החנות הכי זולה שיש? ? אני צריך להוציא הצעות ואני מחפש את החנות הכי זולה!מפרט:מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MBלוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-Eזכרון פנימי: DDR II 800Mhz 1GB x2כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIeדיסק קשיח: WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKSצורב: Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sataמארז: COMPUCASE CI-6A21B ATX MIDI TOWER CASE w/o PSUספק: Enermax Liberty 400W רמקולים:Micro Lab 2+1מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים המפרט נחמדלא רשמת תקציב ומחירים לחלקים אז אי אפשר לדעת הם חנות אחת היא יותר זולה ממה שאתה מצאת, למרות שלקנות רק לפי המחיר זאת טעות לא קטנה.אתה עלול להתצטער על זה בגדול אחר-כךיש מספר חנויות מומלצות בפורומים שזה אומר אמינות, מקצועיות, יחסית זולות, מגוון מוצרים רחב ושירות טובTMS, IQPC, SKYPC אלו ה3 המובילותלמארז יש USB ו AUDIO קדימהמסך לא משהו
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים בשביל מה זיכרונות במהירות של 800MHZ, אם לא מתכונן OC, ה667MHZ היו מעולים בשבילך.
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר אם יש חנויות יותר זולות מהם אני רוצה לראות את זה ביינתים ההצעה הכי זולה שמצאתי זה מiqpc השאלה שלי אם המארז טוב?ומה רע במסך?
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר שאלה נוספת זה הבנתי שאני יכול לחסוך כמה מזומנים כי אני לא מתכנן שום אוברקלוק או משהו כזהאז אני יכול להחליף את הספק כי הבנתי שיש את המארז שאני רוצה עם ספק 400w שהספק הוא בעצם 400TRTהאם זה שווה לי כי נראה לי שאני יילך על זה כי הבנתי שהספק יחזיק את המערכת בסדר גמור?והמחירים היום של הזיכרון g skiil ירד אז שווה לי לקחת את ה800 !
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים למה ת'רד נוסף? כדי שתוכל "להקפיץ"? ושוב שכחת תקציב ננעל - אנא המשך בת'רד המקורי וללא הקפצות או ת'רדים כפולים אחרת ינעל גם המקורי! כולם זכאים ל"זמן מסך" שווה בפורום. המקור: http://tinyurl.com/2j7qhu ציטוט מחוקי הפורום: הקפצת דיונים: הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה ובנעילת התראד. במידה ולא עברו 24, ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי . משתמשים שיקפיצו דיונים שלא כחוק ימצאו את הדיון נעול ויקבלו אזהרה בהתאם! דאבל פוסטינג: חל איסור לפתוח שני דיונים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הדיון בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הדיון לפורום הנכון. אין שום סיבה להציף את הפורומים בשאלות זהות. הדבר יוצר בלגן לא הכרחי בפורומים. דיונים כפולים יינעלו/יימחקו ופותח הדיון יקבל אזהרה! כמו כן, פתיחת דיון אשר ננעל מכל סיבה שהיא, ללא אישור מפורש מאחראי הפורום אשר נעל את הדיון מלכתחילה, תזכה באזהרה נוספת והרחקה אוטומטית לשבוע!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.