עבור לתוכן

הייתי באייבורי, הציעו לי שתי כרטיסים שונים באותו המחיר. אמרתי להם שאני אבדוק

Featured Replies

פורסם

MSI חברה לא פחות טובה מכל חברה אחרת שבשוק, ויותר טובה מהרוב.

פורסם
  • מחבר

אני זוכר שהיו להם כמה לוחות אם שנחשבו לטובים ביותר, נדמה לי שזו סידרת Diamond.

פורסם

ראשית: צינורות חסומים מקורם בהגדרות של NVidia. כל החברות מתבססו על ה-Reference Design. גם 8800GTS הוא למעשה GTX שביטלו לו 1/4 מהצינורות, כמו שה-GT משתמש רק ב-112 מתוך 128 צינורות שקיימים בו (ויהיו בשימוש מלא ב-GTS החדשים שיצאו בקרוב). אין אפשרות לפתוח צינורות מבוטלים בגלל שנוידיה למדו מהעבר ועכשיו הם מנתקים פיזית את הצינורות האלה.

שנית: MSI לא צריכה להתבייש מול אף חברה אחרת. הבעיה היא שבארץ הם מיוצגים ע"י אייבורי, וכשאתה קונה מהם משהו אתה לא יכול לדעת כמה ידיים המוצר עבר עד שהגיא אליך.

פורסם

שלום לכולם,

הבעיה היחידה של MSI היא שIVORY היא היבואנית שלו בארץ,

פרט לזה ולצערי זה הרבה הם מייצרים מוצרים מעולים,

ומי שהשמיץ אותם, במקום להשמיץ תקרא קצת סקירות ותראה שהרבה פעמים הם נבחרים כמוצר הכי טובה הרבה קטגוריות

במבחני השוואה.

בכל מקרה שוב אילו היא הייתה מגובה בארץ בכל חנות אחרת ל IVORY היא הייתה פורחת מבחינה תדמיתית.

כי אני בטוח שמבחינת מכירות אין לה ממש בעיה מכיוון ש IVORY דוחפת את המוצרים שלה לכל מחשב (בדרך כלל לא הגרסאות

הכי טובות כמובן.

The Z-Guy

פורסם

לכל חברה יש מוצרים דפוקים, בכללי MSI חברה לא רעה, הכרטיסי מסך שלהם טובים. בכל מקרה לא כדאי לקנות מאייבורי, הם גנבים, שקרים והם לא מכבדים את האחריות שהם נותנים למוצרים :screwy:

פורסם

גיא6471 - כל מילה נכונה.

פורסם

אכן MSI חברה לא רעה בכלל ולא שונה מאף חברה, זה שאיבורי מיבאים את המוצרים שלה בארץ כבר גורם לירידת הערך של החברה בגלל השירות המגעיל שלהם.

הנה ביקורת משובחת על MSI 8800GTX

http://www.techspot.com/review/32-msi-geforce-8800gtx/page7.html

יש לה מוצרים מעולים.

פורסם

קיצר קח את ה8800GT וסגור עיניין,הוא לא רחוק מ8800GTX

פורסם
  • מחבר

קיצר קח את ה8800GT וסגור עיניין,הוא לא רחוק מ8800GTX

כן זה מה שאני אקח,

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים