פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים שלום לכולםמדובר במחשב שמפורט בצד ימין. בכל אופן פתחתי את המחשב עכשיו כדי להתקין עוד כרטיס זיכרון וגיליתי שיש 2 קבלים שנמצאים מאחורי המעבד שבראש שלהם יש קצת חלודה, לא נגעתי בהם.מדובר בלוח של PCPartner AP133AAS13 ישן. המחשב פועל מצויין, לא נתקע, אין הודעות כחולות.חשוב מאוד לציין שלא ראיתי שום קבל נפוח או נוזל, רק קצת מין חלודה על ראש 2 קבלים.השאלה שלי היא למרות שהמחשב פועל מצויין כעת, האם יש נזק ללוח והוא צפוי לקרוס בקרוב או שאפשר להירגע?תודה מראש,גיא.
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים יש מצב טוב שהוא הולך להתאבד. מצד שני, היה לי לוח שגם גיליתי שנוזלים לו קבלים במקרה, והוא עוד המשיך לחיות באושר די הרבה זמן.אתה יכול לקנות קבלים תואמים לקיימים, להלחים את הקיימים החוצה ולהלחים את החדשים במקומם. אבל רק את אתה יודע להתעסק עם הלחמות שכאלו, כי אפשר להרוס ככה את הלוח בקלות. אם אתה הולך על ההלחמה, בדוק אם יש עוד קבלים נפוחים, והחלף גם אותם.
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים מחבר יש לי ניסיון טוב בהלחמת קבלים למיניהם ושאר גו'קים למעגלים אלקטרוניים, אבל עוד לא יצא לי לפרק קבל קיים ממעגל אלקטרוני. איך אני מוציא את הישן?
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים יש לי ניסיון טוב בהלחמת קבלים למיניהם ושאר שבבים למעגלים אלקטרוניים, אבל עוד לא יצא לי לפרק קבל קיים ממעגל אלקטרוני. איך אני מוציא את הישן?עם מלחם טוב, שואב-בדיל (ציוד זול מאד (כ-20ש"ח) - חפש בחנות ציוד-אלקטרוניקה ו/או DIY), והרבה זהירות וסבלנות (כי אחרת באמת אפשר לדפוק ת'לוח באופן בלתי-הפיך)...ממליץ לספור את הקבלים מהסוג הבעייתי (של אלו שנפגמו) ולהחליף את כולם. זה לא צריך לעלות יותר משקלים ספורים לכל קבל (שים לב לקיבולת (נמדדת ב-µF) ולמתח (נמדד ב-V)).ר' כאן למחירים ולאפשרות הזמנה מרחוק : http://www.arihav.com/genprices.asp
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים אני ממליץ שתחכה עד שיתחילו בעיות עם הלוח ורק אז תתחיללהתאמן על כישורי ההלחמה שלך
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים מחבר ברור, אני לא אנסה לתקן משהו תקין.כשיתחילו הבעיות אני אתחיל לתקן.תודה על התשובות בכל אופן.
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים גרוע מאוד...הייתי ממליץ לך ל לעשות כלום עם המחשב,וללכת למישהו שמבין קצת,שינסה לעזור לך להלחים קבלים חדשים.
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים אני אומר שתחכה קצת עד שהמחשב שלך יהיה בו משהוו מקולק מ הקבלים אחרכך תעשה הלחמה להם או שתחליפ אותם יותר טוב .
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים מחבר אין צורך, עוד שהייתי בכיתה ה' (והיום אחרי צבא) הלחמתי דברים יותר מסובכים.גרוע מאוד...הייתי ממליץ לך ל לעשות כלום עם המחשב,וללכת למישהו שמבין קצת,שינסה לעזור לך להלחים קבלים חדשים.
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים כשיתחילו הבעיות אני אתחיל לתקן.עד שיתחילו להופיע סימנים מובהקים של חוסר-יציבות כבר עלול להיגרם נזק גם לרכיבים אחרים... קח גם את זה בחשבון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.