עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לסדר HP Pavillion

Featured Replies

פורסם

-האם כולם מעוצבים אותו דבר מבחוץ או מבפנים ?

-האם לכולם יש כמעט אותם מידות בלי קשר למשקל ?

-קראתי שהשירות של HP על הפנים בארץ זה נכון ?

-יש אחריות רק לשנה על המחשבים האלה האם באמת מומלץ להרחיב ל3 שנים בעד 700 שח ?

-זה נכון שהמחשבים האלה מועצבים כך שהם לא מתחממים ממש כמו מחשבים ניידים אחרים ?

-אם מקבלים ווינדוס ויסטה על המחשב זה יהיה בעיה להסיר את התכונה ולהתקין XP ידנית בלי בעיות כמו מחשב רגיל ?

-האם יש לו יציאת VGA בבירור ? והאם היציאת HDMI יכול להתחבר לDVI (אני רוצה לחבר מסך חיצוני)

-האם בעוד חודשיים יש סיכוי שהמחשב יקבל ירידה במחיר והאם משמעותית ?

-למישהו יש חוות דעת על DV6690 מה הוא חושב על המוצר מכל הבחינות יופי,ביצועים,התחממות,והפיצ'רים ?

סורי על כל השאלות פשוט הכל בבלאגן וחיפשתי הרבה כי יש המון דגמים אז אם מישהו שתותח בזה יענה לי מסודר

תודה :beerchug:

פורסם

לגבי הדגם 6690

קודם כל לאיודע על ירידית מחירים אלה על לין חדש של מורים חדשים לקראת השנה האזרחית החדשה

מה שאומר שהמחשב הנ"ל כבר לא יהיהי מסופק לספקים(חנויות מחשב) דרך HP רק בחנויות שעדין נשארו בהם

הדגמים

אני חושב שהמחשב הנ"ל הוא מצוין להכל כמו מחשב נייח

מבחינת אחריות כמה שאני יודע פעם השרות היה על הפנים במעבדה של HP

לא שראיתי שרות על הפנים אך שמעתי

וזה היה אז

אך כיום הם מרגישים כחברה גדולה והיא נותנת שירות כמו חברה גדולה

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב לעדכון מחירים בדגמי טושיבה.

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9451

להרחיב ל 2 ג'יגה, ויש לך מחשב מעולה, עם שנתיים אחריות

פורסם

כל סדרת פביליון 6XXX פחות או יותר אותה משקל.

זה די בעיה להתקין XP למי שלא מבין,אבל יש מדריך בלוג ברשת של מישהו שהצליח לעשות זאת,והוא עובד על דגמי 65XX\66XX יש להם סה"כ אותה חומרה ותצורה.אם נשארים עם ויסטה על מנת לעבוד בצורה חלקה מומלץ להרחיב ל2 ג'יגה.

השירות של HP השתפר פלאים יחסית לשנים עברו,לא נתקלתי בתלונות מולם לאחרונה.

מבחינת עיצוב,כולם כרגע מגיעים עם מסך ברקע שחור פסנתר מבריק.

VGA יש בבירור,ולגבי HDMI - יש מתאם DVI\HDMI אם אני לא טועה.

מומלץ כמו כל מחשב להרחיב ל3 שנים רק לשם השקט,בד"כ הבעיות עם מחשבים ניידים מתחילים לאחר שנת האחריות הראשונה.תקח בחשבון שאם לא תהיה אחריות כל פיפס קטן יעלה לך כמעט כמו מחיר הרחבת אחריות.

לגבי ירידה במחיר,אכן צפוייה עדיין ירידה לסדרת ה66XX,שים לב לדוגמה שסדרת 65XX כבר הפסיקה לרדת במחיר אלא מתחילה לעלות,עד לא מזמן היה ניתן למצוא את הDV6515(לטעמי המחשב המשתלם ביותר בתקופה ההיא,ויש לי אחד כזה)ב5400.כיום הוא כבר עולה כ5700.(לא כולל כל מיני דילים מיוחדים של אנשים מול חנויות - כמו קניית המחשב ללא מע"מ וכדו').

לדעתי,אם אתה מחפש מחשב שמיועד להריץ קצת משחקים וכמובן שמיועד לט"א,תחכה עד שיגיע דגם של HP עם GF8600GT או לחלופין תקח את הדל שמצוייד בכרטיס הזה,סה"כ המחירים ירדו למחשבים שמצויידים בכרטיס זה שחזק יותר מפי 2 מה8400GS.

פורסם
  • מחבר

מעולם לא היה לי מחשב נייד תמיד נייח....היום הביצועים כבר ממש טובים אז אני ממש רוצה אחד...

עשיתי הרבה חיפושים אחרי נייד שמתאים לי והHP הוא בדיוק מה שמתאים..העיצוב שלו הכי יפה שראיתי

לפי מה שקראתי יש לו מערכת קירור טובה והוא חתיכת מחשב חזק עם הרבה פיצ'רים בפנים (שלט,מצלמה..)

בעקרון שהוה יהיה בבית אני יחבר לו תמסך דל 22" שלי ושאני ירצה לשוטט לאנשהו אני יוכל לקחת אותו לא חסר לו מסך איכותי

אני לא הולך ממש לעשות אותו מחשב משחקים כי לא יוצר לי לשחק אז הכרטיס גרפי הוא בונוס נחמד...

בכללי אני מתעסק בגרפיקה אז אני פשוט זקוק למעבד וזיכרון טובים ואני שמח !

פורסם

אתה תהנה ממנו,בהחלט מחשב מצויין.

לא ברור לי למה יש הבדל של 700 שקל בין הDV6690 לDV6680,סה"כ ההבדל היחיד ביניהם הוא שלראשון יש 2 ג'יגה זכרון...אם תקנה את השני ותרחיב בו את הזכרון תוכל לחסוך כ300 שקל.

פורסם
  • מחבר

ה DV6680 מגיע רק עם 160 ג'יגה ו6690 עם 250

וכמובן הבדל של 1 ג'יגה זיכרון בינהם

עכשיו בדקתי זריז..אני חושב 6690 אם בעוד חודשים ירד ב500 שקל יהיה קנייה משתלמת ביותר(גם עכשיו)

פורסם

ה DV6680 מגיע רק עם 160 ג'יגה ו6690 עם 250

וכמובן הבדל של 1 ג'יגה זיכרון ביניהם

תפסתי אותי...לא מאמין שפספסתי את הHD......לטעמי בנייד נפח HD של 160 מספיק לחלוטין....בהתחשב בעובדה שהוא באמת נייד ולא תחליף נייח.

תמיד אפשר לקנות עוד HD חיצוני שיתנייד עם המחשב או שישב על השולחן בבית.

2 סטיקים של ג'יגה כ"א איכותיים עולים בסביבות 380-400 שקל.

הייתי ממליץ לך לקנות כבר עכשיו.........

פורסם
  • מחבר

250 ג'יגה בנייד נשמע לי חלומי חחחח....מבחינתי כאילו...

:jump:

250 ! 250!! 25.....

פורסם

מאיפה אתה בארץ? שלח לי בפרטי.. אם אתה מאשדוד או ב"ש והסביבה אתה מוזמן לבא לראות את המחשב אצלי בפעולה...

מחשב מדהים עזוב אותך לקנות ולשדרג חלקים אם את הכבר קונה תקנה את הטוב ביותר. מה שגורם לכך שיש שירות גרוע באחריות זה

שאתה מפרק את המחשב ומוסיף\ גורע חלקים. תקנה את ה6690 ואז גם לא תצטרך XP כי הוא עובד מצויין עם ויסטה.

מאז שיש לי את המחשב הזה הנייח הלך לישון שנת חורף ארוכה. הכונן באמת ענק וזה ממש חשוב כי כמו שאמרתי המחשב הזה

כנראה יהפוך להיות המחשב הראשי שלך.

רק דבר אחד חשוב! המחשב חולה אבק וטביעות אצבעות למי שיש בעיה עם זה ימצא את עצמו מנקה אותו עם המטלית המצורפת כל 20 דקות!!

פורסם

^^

אם כבר מדברים על חולי אבק....

אני מוצא את עצמי כל היום יושב ומנקה........

לעוד מישהו יש את הסימנים המעצבנים האלה שלא יורדים של מעין טיפות מים שמתייבשות ורואים אותם רק כשיש מקור אור חזק מוקרן על המסך?ניסיתי כבר תרסיס ייעודי לLCD עם מטלית מיקרו פייבר,לא עזר.........................

לא יודע כבר מה לעשות :s07:

פורסם
  • מחבר

מישהו ניסה לשחק ניד פור ספיד על המחשב הזה ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים