פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים אני יודע את המידות באינצ'ים 9 inches (W) - אורך4.736 inches (H) - רוחבואיך ממירים את זה לס"מ ?? במה כופלים\מחלקים??
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים עלייך להסיר לחלוטין את הדרייבר הקודם לאתחל המחשב ולהתקין את הדריבר השל הכרטיס החדש+כול העידכונים שלו.בהצלחה
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים יש מצב אולי יש לך התנגשות חומרה של הדרייברים של הכרטיס מסך ומשהו אחראני כמובן קניתי את הכרטיס (הגיע לי אתמול 28/11) הרכבתי לבד...חיברתי את הכבל PCI-E של הספק ישירות לכרטיס מסך, הפעלתי את המחשב, התקנתי דרייבריםאבל אז באמת היה איזה מסך שחור כזה שרק פס קטן בצד ימין למעלה של המסך פעלעשיתי ריסט ומאז הכל טוב...ד"א איזה כרטיס קנית? של ASUS או חברת אחרת?
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים וואי קרה לי בדיוק אותו דבר אם ה-X1950PRO שלי, כנ"ל עבד עד שהתקנתי את הדרייבר שלו ואז הוא קרסמה עושים :s05:
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים לא יודע איזה ספק קנית אבל המלצה שלי היא ליבריטי 400 של אנרמקס... ספק חבל על הזמן... מחזיק לי Q6600 + 8800GTX ממוהר לקצת יותר מהULTRA ומחזיק כמו גדול. בכל מקרה המחשב שלך בטח לא דורש הרבה חשמל אז גם הספקים הפשוטים יותר יתאימו (לא הג'נריים). תתחדש על הספק והכרטיס מסך ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.