עבור לתוכן

בעיה | 8800GT! משו מוזר, לא היה לי כזה דבר בחיים שלי.

Featured Replies

פורסם

אנשים מסויימים יחטפו כאן התקף לב אם תקנה 470W TT TR2

8)

• תגובות 52
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רגע , אז לא הבנתי אם הלך לך הספק או לא ??? , כי אם כן זה מיקרה די משעשע :) סימן מלמעלה לעבור לספק איכותי.

מה שלא יהיה אם אתה קונה TR2 - תיבדוק טוב את המחיר. ב390 ש"ח כבר יש את ה550 שלהם. אם זה משמעותית פחות (במחיר) אז גם ה470 יספיק. פשוט להשקיע את הסכומים האלו על TR2 זה אולי לא הכי חכם. זה או לקנות משהו טוב באמת או משהו רמת כניסה (שיספיק בהחלט) כמו הHEC 500. כל מה שבאמצע לא תמיד שווה את המחיר.

יש אנרמקס ליברטי 400 ואפילו ראיתי איפהשהו אנרמקס נוייסטייקר2 485 ב440 ש"ח (שגם כן מגיע עם שני ריילים של 22 אמפר ב12V).

מה שלא יהיה - שיהיה בהצלחה !

פורסם

אז לפני שיתקפו את ה TT TR2 470WAT, כבר היו דיונים בעבר ודי קוטלים את הספק הזה

כמו שהזכרתי בעבר, לחבר שלי היה אנרמקס 400 והוא שרף לו את הלוח אם והכרטיס מסך, לחברים אחרים היו ספקים טובים אחרים שגם עשו להם בעיות.

אני הלכתי על ה-TR2 470WAT מכיון שהוא לא יקר, שקט בצורה מחרידה ומחזיק את המערכת שלי בצורה טובה מאוד.

הספק זה לא הכל, אתם שוכחים חלק חשוב נוסף שזה מערכת החשמל בבית כי אם היא לא יציבה לא יעזור לכם שום ספק איכותי.

מישהו אמר לי כאן פעם:"חכה לחורף הספק שלך ישרף."

ובכן, אני מחכה...

פורסם

רוב הפעמים שהספקים נהרסים בארץ זה מההפסקות חשמל ועלייות וירידות במתח החשמל

פורסם

מטח חשמל חחח

פורסם

נראה אותך מצליח להזיז תיד אחרי שעור היסטוריה

פורסם

חחח

פורסם

אני יודע שזה לא קשור לנושא של הת'רד אבל אני חייב!!!

עומרי בבקשההההה תיקח סרגל תמדוד את הכרטיס תגיד לי כמה ס"מ הוא רק הכרטיס נטו בלי הצופצ'יק של הבורג בבקשה בנאדם! קניית הכרטיס תלויה בזה! כולל החיבור חשמל... בבקשה באמת זה לוקח לך בדיוק 20 שניות בשבילי זה הרבה מאוד וזה מאוד חשוב בקשהההההההההה

פורסם

אני יודע את המידות באינצ'ים

9 inches (W) - אורך

4.736 inches (H) - רוחב

פורסם

תודה רבה לזה שמעליי! לפי מה שאתה כתבת הכרטיס נכנס בכיף! אני רק רוצה לוודאות תקטע של החשמל מאחורה שמוסיף לו ס"מ או שניים לכן אני מבקש בכל לשון של בקשה שמישהו שבבעלותו הכרטיס ימדוד את זה בדיוק על המ"מ עם סרגל בבקשה זה באמת חשוב לי

פורסם

הכרטיס נכנס בכל מארז גנרי

פורסם

לא בכל מארז HTPC ג'נרי.... בכל מקרה כנראה שהוא נכנס בשלי =]

:jump: :jump:

:yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

;D

פורסם

מה זה ספק ג'נרי ?

גם אני מתכנן לקנות את ה8800GTS החדש שעומד לצאת ...

הספק שלי מספיק חזק ? הוא ג'נרי ?

מה זה אומר ?

אמרו לי שהוא חזק מספיק אבל אני ישאל פה עוד הפעם...

זה הספק שלי : Enermax Noistaker 420W Dual 12V

פורסם

הספק שלי מספיק חזק ? הוא ג'נרי ?

מה זה אומר ?

אמרו לי שהוא חזק מספיק אבל אני ישאל פה עוד הפעם...

זה הספק שלי : Enermax Noistaker 420W Dual 12V

הספק שלך אינו ג'נרי, הוא מצוין כדי להחזיק כל כרטיס מסך חזק.

פורסם

תגידו זה לא קשור אבל ראיתי שיש עליית מחירים של ה 8800GT ????? ב SKYPC למשל היה המחיר של גרסת הTOP 1600 עכשיו 1800 מה זה יכול להיות :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים