עבור לתוכן

בעיה | 8800GT! משו מוזר, לא היה לי כזה דבר בחיים שלי.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

^^ שי שתוק.

hec 500W יספיק?! אני צריך גם ספק שיחזיק שידרוג עתידי של המעבד....

אם זה לא יספיק אז כנראה שאין ברירה ואני ייתרטך לקנות את הליבריטי 400W

• תגובות 52
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תפסיק לתנהג כמו איזה ערס ותקשיב למה שאומרים לך. בכל מקרה, לפני התקנת הדריבר הכרטיס לא ממש היה בשימוש אמיתי.

פורסם

HEC 500

בחירה מצויינת גם זול יחסית וגם טוב

לי היה בעיה עם ספק ENERMAX 620 שהיה צורם (רעש של חשמל סטטי מהספק) בזמן מאמץ :silly:

אבל המערכת שלי לוקחת כפול משלך

בכללי ספק טוב עם 3 שנים אחריות ו 30A במסילה של ה 12V (חושב על QCORE) יספיק לצרכים שלך

עם אתה מתכנן OC תלך על יותר חזר

חברות"

HEC

JSP (קצת חלשים יותר אבל זול ועדיין טוב)

ANTEC

TERMALTAKE (לא TR2)

OCZ (יקר)

ENERMAX (יקר)

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תשמע, ה HEC 500W עולה 270 שקל.

מצאתי גם של TT ב 390. עכשיו השאלה שלי היא אם ה- HEC יחזיק 8800GT + מעבד מהחדשים של AMD בעלי הליבה המרובעת.

פורסם

ENERMAX LIBERTY 400W מחזיק מערכות כבדות

יחזיק כמובן

פורסם

קח FSP 400-PNR. עולה 190 ב-TMS.

או יש גם FSP 450-PNR שיהיה הרבה יותר ממספיק ויעלה קצת יותר.

פורסם

לפני שרצים להחליף ספקים

בזמן עליית המחשב לחץ על F8, ובמקום Safe Mode בחר ב-Enable VGA Mode.

במידה והמערכת עלתה ויש תצוגה על המסך, שנה את הרזולוציה למתאימה ביחד עם קצב רענון מתאים למסך.

פורסם

לא קשר, הוא חייב להחליף ספק בכל מקרה.

ולמה לא 350GLN ? הוא עולה איזה 250 ולפי דעתי בלי קוואד או OC הוא יחזיק...

פורסם

2 סיבות עולות לי בראש:

1) ספק 500WATT ג'נרי אסור להחזיק בשום פנים ואופן עם כרטיס מסך HIGH END\MED-HIGH בעיקר לא כשמדובר על הסדרה 8800, וגם אם יעבוד יום אחד הוא יכול לקרוס ולעשות למחשב שלך R.I.P אחד גדול.

2)לחבר שלי הייתה אותה בעיה שנפתרה עם התקנת הWINDOWS מחדש כי מקודם היה לו כרטיס של ATI, בכל אופן תנסה את הדרייברים האחרונים של NVIDIA, אם לא יצא כלום תנסה להתקין תVISTA מחדש.

פורסם

דיברתי עם עומרי והספק גמר תחיים שלו היום :s07: הוא ילך לקנות כבר של TT

פורסם

אני לא מבין אנשים :bash: קונים קרטיס ב 1500 ש" ולא משקיעים יותר מ 100 ש"ח על ספק כח :s07:

פורסם

מה של TT?

הוא הולך לקנות TOUGHPOWER? כי אם לא אז שיקנה את מה שהמלצתי.

פורסם

לפני שממליצים לקנות משהו בשביל לפתור את הבעייה צריך קודם כל לברר מה באמת גורם לה.

למרות שתמיד מומלץ ספק מחברה מכובדת או לפחות סבירה וזה בטח לא יזיק לו, זה יהיה מאוד מאכזב לקנות ספק טוב ולראות את התופעה ממשיכה.

כשספק חלש מדי ולא מתאים לכרטיס מסך (מערכת) אז קורים כל מיני דברים, גם הבעייה שהוזכרה עלולה להיות קשורה אבל היא לא אחת מהנפוצות במיקרה זה, בד"כ מדובר על קריסות במצבי תלת מימד אינטנסיבים, קפיאות, ריסטירטים, ופעולה משובשת של התצוגה ואף המערכת. זה שהבוט עולה ללא תמונה דווקא מוריד את הספק לתחתית הרשימה של הגורמים לבעייה (אבל זה בהחלט לא שולל את האופצייה שזו אכן בעייה של ספק).

לכן דבר ראשון ברר מה הבעייה.

1) הדבר הראשון שעולה לראש הוא - נסה להתקין מחדש את מערכת ההפעלה בצורה נקייה (נסה גם XP) לא חייבים לדרוס את המערכת המקורית, אפשר גם להתקין על HARD DISK אחר (רק לשם הבדיקה). לפני ההתקנה הורד את הדריברים האחרונים למערכת שלך למחיצה ניפרדת ואותם תתקין אחרי ההתקנה.

2) אם זה לא עזר תעבור לשלב ההצלבות - נסה את הכרטיס על מחשב אחר. לחלופין נסה את המערכת שלך עם ספק אחר (שוב - במידה ותוכל להשאיל או להשיג - לא תמיד זה זמין לאנשים).

3) רק אחרי שתשלול את שאר האופציות או אופציות אחרות שעולות לך לראש - תחשוב לקנות חומרה חדשה.

* כמו שנאמר - ספק נורמאלי הוא בטח לא קנייה רעה למערכת כזו ותמיד מומלץ. אבל לא ככה מנהלים פיתרון של תקלה. כבר ראיתי 8800GTS על ספקי 500 ג'נרים, עניין הספק זה לא משהו שחור על גבי לבן.

פורסם

^^

פורסם
  • מחבר

אוקי, ice2k , תודה רבה לך על ההשקעה.

תשמע מה אני יעשה, מחר אני הולך לבדוק את עניין הספק. אני לוקח את המחשב עם הכרטיס הנ"ל לחבר של אבא שלי. הוא יחבר לי ספק כנראה של 470W TT TR2 כמו שמישו מפה המליץ לי.

אם המחשב יעבוד אז כנראה שאני פשוט ייקנה את הספק.

אם זה לא יעבוד, וגם עם הספק החדש הבעייה תימשך, אני יפרמט את C.

ב D יש לי את כל המשחקים והכל.. הווינדוס נמצא על C.

ואם גם אז הבעיה תימשך אני יחזור אליכם. תודה רבה לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים