עבור לתוכן

האם הלוח אם עונה על הדרישות?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים .למפרט הנ"ל האם 2GB זכרון של 667MHZ מספיק או צריך 800MHZ האם אני יבחין בהבדל (מערכת הפעלה VISTA)אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .

פורסם

שלום

אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים .למפרט הנ"ל האם 2GB זכרון של 667MHZ מספיק או צריך 800MHZ האם אני יבחין בהבדל (מערכת הפעלה VISTA)אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .

איזה שתיים?

יש פורום כרטיסי מסך "תצוגה וגרפיקה"

ללא OC וגם עם קצת תיקח 2G 667. חבל על הכסף - 800 קונים אם רוצים לעשות OC גבוהה.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין את הכרטיסים הכוונה היא ל HD 2600 XT 256MB DDR3 , X1950 PRO 512MB בכל מקרה מה דעתך על הלוח אם והמעבד מבחינת השימושים שציינתי וההתאמה בין כל המרכיבים .ואין לי תוכניות לOC

פורסם
  • מחבר

הלווווו

עזרה יעוץ משהו בבקשה

פורסם

הלוח והמעבד מתאימים.. זיכרון כבר אמרתי..

איזה חיבור אתה צריך כדי לחבר אותו למגבר?

יש לו יציאה S/PDIF אופטית וקואקסיאלית... (coaxial)

פורסם

אם המערכת היא רק לניגון סרטי HD אז אין צורך בX1950P

HD2400P\XT יעשו את העבודה בצורה טובה יותר

פורסם
  • מחבר

אם המערכת היא רק לניגון סרטי HD אז אין צורך בX1950P

HD2400P\XT יעשו את העבודה בצורה טובה יותר

הכרטיס ישמש גם למשחקים 30% וסרטים 70% מה לדעתך עדיף X1950P או HD2600XT

פורסם

מעולה

יש כרטיס נחמד בשם TwinTech 8600GT XT שמומהר ל1000mhzX2 זה בעצם 8600GTS מסורס ליבה שאפר להמהירו בקלות

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=748

מה שגם עם קירור שקט ויעיל כרטיס טוב מאוד! אני מזמין אותו בשבילי בקרוב

http://www.skypc.co.il/sg_product~28266~8~0.htm

מה שרק הPALIT HD2600XT SONIC יוריד את אחוז הכאב ראש מהמעבד שלך קצת יותר באשר לסרטי HD

בשילוב עם הקירור AC S1 תקבל כרטיס שקט יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים