עבור לתוכן

הנייד המבוקש ביותר בארה"ב > Asus Eee PC!!! >>> 399$

Featured Replies

פורסם

^^

לחדד קצת:

Asus teamed up with Xandros to develop a customized version of the Linux operating system for the new Eee PC. Microsoft Windows requires a significant amount of storage space on the tiny 4GB SSD, and the added cost from installing genuine Windows would have added to the final retail price of the Eee PC. Despite the lack of Microsoft software the Eee PC is remarkably easy to use. Xandros developed a point-and-click user interface that looks and acts similar to Windows but easier.

פורסם

כמו שהמחשב של ה 200$ לילד גם מתבסס על לינוקס מסיבות בין היתר של מחיר (אבל לא רק). בכל מקרה, מעניין לשחק עם זה ולראות איך זה. (זה נראה לי כמו ה Wii של ה UltraPortables :) ).

פורסם

חלש מאוד לצרכים של היום

אפילו המסך זה רק 7 אינטס

זה לא נייד שאמור להיות Desktop Replacement או לבצע משימות כבדות.

מדובר בצעצוע חמוד שמאפשר לקחת אותו איתך לכל מקום, לגלוש באינטרנט עם מסך גדול בהרבה עם סלולארי, לצפות בסרטים ותמונות, לערוך מסמכים, לשחק במשחקים קלים להעברת הזמן, ועוד...

החיסרון העיקרי שלו מבחינתי הוא זמן סוללה של 3.5 שעות בלבד. אמנם, זה זמן סוללה שתואם לזה של ניידים אחרים, ואם מכבים את ה-WiFi אז זמן הסוללה עולה. אבל, במכשיר כזה אין ממש טעם בכיבוי של ה-WiFi, ועם נתונים כ"כ בסיסיים שלא צורכים הרבה חשמל (מסך סופר קטן, מעבד ישן שלא צורך הרבה חשמל, אין דיסק קשיח, אין כונן אופטי) הייתי מצפה לזמן סוללה גדול בהרבה של כ-12 שעות עבודה עם WiFi.

היה גם נחמד אם הוא היה שוקל רק 500 גרם במקום +900.

פורסם

יכול להיות צעצוע מאוד מאוד מגניב

תחליף מצויין לDVD נייד איכותי

פורסם

ואו מתאים לי!

חיפשתי מכשיר כזה קטן לגלישה שאפשר לקחת בתיק לכל מקום.

נחכה שתצא גירסה עם יותר מ4G ( :-X) וזה יהיה בהחלט המחשב הנייד הראשון של :)

נחמד

אבל מזה המסך המעפן הזה? זה רק נראה לי או שהמסך ממשיך גם לצדדים אבל הוא לא מנוצל?

רזולוציה מחרידה, לא נראה לי נוח לגלוש עם זה

פורסם

קרירין - כל הנקודה זה שהוא שוקל מעט והמסך הוא 7 אינץ"

הוא לא מריץ WINDOWS והוא אמור להוות מחשב בסיסי , לגלישה , הקלדה מינימלית ויומן בערך - ולכן גם המחיר שלו.

ליביו

1-אני מבין טוב מאוד תרעיון לשווק מחשב מסוגו

2-אני אוהב את אסוס

3-למרות זאת יש לו כמה חסרונות בסיסים גדולים

ואני יפרט

א-כמות הזיכרון לא מספקת גם לשימושים יחסית קלים

וכמו שאמרתה להתקין WINXP יגמור תזיכרון

עכשיו אם יש לו חריץ לזכרונות נידים אתה בעצם מוסיף עוד כסף לקבל מספיק זיכרון

ומבחינתי פחות מ20 גיגה לא יספק אותי במחשב ניד

כי יש תוכנות\משחקים\סרטים\שירים וכו שאתה רוצה במחשב ואני לא מדבר על דברים כבדים

פרק אנימה אחד באיכות רגילה שוקל 170 מגה סדרות לא מצוירות יותר

ב-לא הכי נוח לגלוש במסך 7 אינץ ועוד רחב

ג-יחסית למחשב שהוא בין מחשב נייד לבין מחשב כף יד

מצד אחד הוא לא נכנס לכיס כמו מחשבי כף יד מצד שני הוא לא נותן חלק מהיכולות הבסיסיות של מחשב נייד

ובנקודה הזאת אפשר לעצור ולשפר אותו בהרבה ובלי הרבה מאמץ

1-להוציא דגם אם HD של 20 גיגה בלי לעלות משמעותית תמחיר או לחלופין

להוציא דגם אם כמות של 20 גיגה זיכרון בלי לעלות משמעותית תמחיר

2-להוציא דגם אם מסך 15 רחב כמו בניידים סטנדרטים ולשמור על מחיר נמוך מהשוק הרגיל

אם היה מחשב כזה במחיר של 1500 שקל בארץ לפני שהזמנתי תמחשב הרציני שלי

הייתי קונה אותו ומחשב רציני רק עוד שנה

לא מפריע לי מעבד מיושן או רק 512 מגה זיכרון ראשי

גם ככה אני משחק בעיקר בWII אבל כן מפריע לי שאתה לא יכול לישתמש בו להורדות

וגם גלישה בו לא ניראית לי נוח

לשם השווה לפני שנה בערך אחי קנה בהמלצתי מחשב נייד של HP אם 1 גיגה זיכרון\ויסטה בסיסית מקורית\40 גיגה (אם אני זוכר נכון HD )

כרטיס מסך OB 6150 (הנווידה ) וכו ב3500 שקל

כולל הכל

אז נכון זה עוד 2000 שקל וזה משמעותי -אבל זה גם נייד וגם תחליף דסקטופ שמספיק לו להכל

רק התמונות שלו לבד זה מעל 4 גיגה

בקיצור שיוציאו דגמים משופרים ואני מקווה שיוציאו נדבר

הגיע הזמן לנידים תקציבים יעילים

פורסם

קרירין ,

תחשוב על סטודנט שצריך מחשב לתקתוקים קלילים וגלישה ,

אנשים שצריכים scheduale קצת יותר רציני ונוח מpda

תיהיה ריאלי - זה אמור להיזרק לתיק יד ולהשלף בקלות (תחשוב על תיק שרוב הבחורות הולכות איתו) וזו מטרתו.

בטח שלא איכסון כל סדרות שלמות אם פי שלושים וכו.

כנ"ל לגבי הרצת xp - אין בזה שום נקודה - לכן יש לינוקס ואופן אופיס יעודיים למכשיר שרצים מהר.

מסך 7" רחב הוא בהחלט לא רע לגלישה ועדיף מכל המכשירים הקטנים יותר בקטע הזה - מניסיון.

השתמשתי תקופה מסוימת בcasio fiva - לפטופ אולטרה מובייל פחות או יותר באותו הגודל רק מיושן יותר (מחשב משנת 2000-201 , 96 מגה זיכרון - גאודה 233 מגה הרץ ודיסק קשיח 4 גיגה - אותו משקל ומסך 6.4 אינץ) - נוח מאוד בגלל הגודל!

15"? על מה אתה מדבר?

ultra mobile!

ליביו

פורסם

קרירין, תחשוב על זה ככה:

אתה סטודנט/תלמיד שרוצה/צריך לפטופ בשביל צרכים בסיסיים - כתיבת מסמכים, קצת אינטרנט וכו'. אפילו נלך רחוק, תוכנות כמו VS עבור גרסאת ה-8G למרות שזה יהיה מאוד כבד עליו ויסתום את הדיסק, אבל רק לצורך הדוגמה (אפילו נניח שהוא מחובר ל-SD של 4 ג'יגה).

הנה פתרון. ממש זול, לא שוקל כלום, נכנס לכל תיק/ילקו, מה צריך יותר מזה?

פורסם

מה דעתכם על DELL VOSTRO 1000

קצת יותר יקר אבל עם יכולות גבוהות יחסית

מינוס הוא המשקל (כבד יותר)

חשבתי לרכש אחד כזה בחו"ל ראיתי ב ebay

בסביבות 450$

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אחלה מחשב מה קרה לכם?...רק שטיפה העלו את המחירים וזה כבר לא מה שהיה בתכנון הראשוני...אני מתכנן לקנות מחשב כזה

ולקרירין מה אתה מדבר על מסך 15?..זה כבר לא יהיה מחשב שנכנס לכל תיק!!!

תחשבו על זה לשלוף אותו מהתיק הקטנטן שלכם להתחיל לגלוש באינטרנט כמה תמונות נחמדות אפילו סתם להסתובב איתו בבית זה מאוד כיף!!ולכל אלה שלא חושבים שהוא מספיק אני אומר שזה נקרא תמורה למחיר!!אתם לא יכוים לקבל מחשב נורמלי נקרא לזה ככה במחיר לא נורמלי!!!200-500 דולר

פורסם

"DELL VOSTRO 1000"

קיים בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים