פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים לעיתים כמעט קרובות אפשר להגיד לפחות אחת ליום המחשב עושה ריסטרט+מסך כחול(זה קורה בעיקר בפעם הראשונה שאני מדליק את המחשב)המחשב בן פחות מחצי שנהאין עליו כרגע אוברקלוק....באופן כמעט טבעי דבר ראשון הרצתי בדיקה בmemtest 86+ בדיקה של 10 וחצי שעות לא נמצאה אפילו לא שגיאה אחת בזכרונותהמפרט זהו המפרט שמתואר בחתימה שליהדיסק הקשיח בן פחות משלושה חודשים....האם יכול להיות שהלוח אם נפגם או משהו כתוצאה מהפסקות חשמל?(והיו כבר לא מעט החורף)קשה לי לאמין שזה הלוח במיוחד ברמה ובגימור שיצרו אותו.נעשה במחשב אוברקלוק לפני 4 חודשים אבל החזרתי הכל למצב סטנדרטי וגם באוברקלוק שהגעתי כמעט 3.7 בסטפינג של 8 המערכת הייתה יציבהאחרי שהחזרתי למצב הסטנדרטי הרצתי בדיקות בs&m ובmemtest 86+ והכל יצא תקיןמה עוד יכול לגרום למסכים הכחולים האלה?
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים אממ...יש הרבה אופציות...לי אפילו היה מכרטיס מסך, מסך כחול...מה הוא רושם לך במסך הכחול?לפי סוג השגיא יהיה אפשר פה בפורום להעלות על זה...
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים מחבר זה טיפה בעייתי כי איך שהמסך הככחול מופיע עם השגיאה באותה השנייה הוא עושה ריסטרט ואני לא מספיק לקרוא אפילו את האות הראשונה שבמסך...מה עושים?
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים התוכן של המסך הכחול נשמר בקובץ DUMP שבתיקיה c:\windows\minidump אבל בקידוד שלא קריא ע"י Notepad וחבריו.תשתמש במדריך שבסטיקי FAQ, בעזרת התוכנה windbg תוכל לקרוא את קבצי ה DUMP האלה.שיהיה בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.