פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים אני צריך שרת שמאחסן 500GB לפחות, שרת מהיר ..אני אגיד לכם מה הוא צריך לאחסן ..הוא צריך לאחסן סרטוני וידאו שמוצגים באתר אינטרנט, אתר אינטרנט, תמונות [ 30000 תמונות ]...שרת כזה יספיק לי ?IBM xSeries 3550 MB: Intel Chipset EM64T (64bit Extension) CPU: Xeon Dual Core 5130 (2.0GHz) Memory: 4GB Ram HD: 2 X 300GBזה כל הפרטים שאני יודע על השרת הזה ..אם זה מספיק אז תגיבו סבבה..אם לא אז אם אפשר מפרט של שרת אחר שיספיק לי ויהיה טוב ..תודה =]
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים 500 ג'יגה לא הייתי חושב על שרת.. קנה PC..קשקוש בגרוש !מה שייך נפח-האיחסון לייעוד המערכת ?
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מחבר אבל אני צריך להתקין על זה DirectAdmin, php4 with GD support..PC יהיה טוב לזה ??
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים השאלה העיקרית היא בעיקר איזה עומס אתה צופה על האתר (ועד כמה זמינות אתה צריך). וגם אתה הולך לאכסן אותו בחווה של ספקית שירות ?
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מחבר כן אני הולך לאחסן בחוות שרתים..אני צופה שיהיו מקסימום מקסימום 40 איש בשרת ביחד וגם זה מוגזם..
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים צריך לחפש קצת באינטרנט, או לשאול מישהו שיש לו שרת בהיקפים נמוכים, כמה הוא משתמש.יש לי תחושה, שהאתר הזה שעומד בעמוס של יותר גדול מ 40 איש, עובד אפילו על משהו קצת יותר נחות ממה שרשמת שם.זה כמובן תלוי גם מה תריץ עליו בכל פעם, אבל אם זה סתם משהו לגלריה הייתי שוקל אפילו אולי פשוט לקנות שרת יעודי בחו"ל (dedicated hosting) או משהו דומה.
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר זה לא סתם לגלריה יש שם מערכות, וידאו, תמונות ...אני רק מבקש שתגידו לי אם השרת שהבאתי מספיק או לא..וגם אמרו לי שאני צריך Streming אם אני רוצה להראות קבצי וידאו באתר..מישהו יכול לתת לי הסבר מה זה וכמה זה אמור לעלות..?תודה..
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אנא עדכן מייד את הכותרת והפוסט הראשון על פי הדוגמאות בקישור הבא (בעזרת כפתור ה"עריכה"):http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.