עבור לתוכן

בעיה רצינית במחשב,חלונות קופצים "זיכרון וירטואלי"

Featured Replies

פורסם

אהלן .

קודם כל תודה שאתם קוראים את המודעה שלי : )

נתחיל מהבעיות .

בעיה ראשונה : המחשב עצמו ממש איתי לא זז בשיט עשיתי סריקות וירוסים הכללל שום דבר לא עוזר .

בעיה שניה : אני חובב משחק רשת ( counter strike ) למי מכיר עכשיו הבעיה היא

כשאני משחק ,יש לי תקיעות כאלה לדקה ואז חוזר שוב למשחק כלומר המשחק עצמו הוא ברשת והוא ממשיל להתנהל ואצלי זה פשוט נתקע וזה בעוד משחקים ובכלל המחשב עצמו ניתקע .

בעיה שלישית : יש לי 30-70 FPS ( Frames Per Rate ) ,ואני מאוד מתלבט עם לעשות אובר קלוק יש לי את התוכנה powerstrip אבל אני מפחד אני לי קירור אין לי כלום !

המחשב עצמו הוא לא משהו בכלל :

Pentium 4 1.50 Ghz

256 Mb Ram

40 Giga דיסק קשיח

GeForce 2 MX 400/400 32 mb

Windows Xp

1.8 mb internet

בקיצור מחשב חדש לא יהיה בזמן הקרוב ואני חייב לטפל בזה !

אולי לעשות אובר קלוק למעבד ?!

מה יעזור ??

אין לי דיסק פירמוטט ...

סרקתי וירוסים עם 7 תוכנות הכי טובות שיש מחקתי וסידרתי הכל עדיין בעיות !

הוא ממש עמוס !

מה יקל עליו ?,אולי בכל זאת כדי אובר קלוק ?

אני רוצה טיפים מכל הסוגים שיעזרו לי לטפל הכל הבעיות שאמרתי הכל כולל הכל באמת המצב קריטי !

תודה שקראתם !

באמת אני יודע למי שיעזור בבקשה ..

תודה מראש :)

עריכה : יש לי לפעמים חלונות כאלה קופצים בצד איפה שהאייסקיו והכל שרושמים אין מספיק זיכרון וירטואלי במחשב שלך ..

מזה בכלל ?

איך לפתור את זה

פורסם

ברוך הבא לפורום (:

קודם כל, 256MB לא מספיק לעבודה שוטפת עם אופיס בוינדוס XP אז אני לא ממש מבין איך אתה מצפה שבמשחקים ובהרבה ישומי אינטרנט זה יעבוד לך טוב.

גם אם לא יהיה מחשב חדש בקרוב, אני ממליץ בחום לברר אם יש לך זכרון DDR או RDRAM, אם זה DDR אתה יכול יחסית בזול לקנות עוד סטיק 512 מגה שישפר לך את המהירות פלאים.

אחר כך הכרטיס מסך שלא ממש מתאים למשחקים, למרות ש-CS זה לא משחק כזה חדיש, יש לו דרישה לקצת מעבר לג'יפורס2.

חובה להחליף כרטיס מסך למשהו מינימלי, כי הג'יפורס2 הזה באמת שלא יקדם אותך לשום מקום, באוברקלוקינג חוץ מעוד קצת חימום במארז הוא לא יתן לך שום הבדל.

אין לי מושג מה זה אינטרנט 1.8 מגה, אבל בתקווה שזה 1.5 מגה, זה אמור להספיק למשחקי רשת בשביל שלא ייצור צוואר בקבוק\איטיות שקשורה לזה, רק תבדוק שאין פיירוואל ושאתה בספקית אינטרנט שלא עושה חסימות ושטויות בשרתים שלה.

בקשר לאוברקלוקינג למעבד, צריך לברר איזה ליבה יש לו בשביל לדעת אם שווה בכלל להכנס לעניין האוברקלוקינג איתו, יש ליבות מוצלחות ויש ליבות שחבל על המאמץ.

FPS אגב זה פריים פר סקנד , זאת אומרת מספר ה"תמונות"\פריימים שמתחלפים בשניה אחת.

תחזוקה בריאה לוינדוס גם כן חשובה, אנטיוירוס, סריקות ספייוור, איחוי דיסק, סריקת דיסק, ניקוי רג'יסטרי, ניקוי קבצי TEMP, שלא ירוצו יותר מידי תוכנות תחזוקה ברקע ביומיום, מספיק לעשות את זה פעם בשבוע ידנית וגמרנו.

כל מיני תוכנות שלא ירוצו ברקע, לא ICQים וכאלה, תפתח ידנית מתי שאתה צריך.

ממליץ בחום לפרמט את המחשב פעם בכמה חודשים, גם אם שומרים על תחזוקה מעולה עדיין מערכת וינדוס XP לא מטיבה עם הזמן כמו יין.

שיהיה המון בהצלחה,

בכל שאלה\הערה\הארה אנחנו כאן.

פורסם
  • מחבר

אני מנקה את המחשב עם תוכנה שנקראת Speed Up My Pc תוכנה מעולה !

מנקה כל מה שאמרת גם אני עושה עם ccleanr ad aware spybot הכל מנקה כל יום לא כל שבוע !

מחקתי את כל מה שמעמיס על המחשב !

אבל כעקירון אתה אחד שמבין עניין ,

אבל אתה פחות דיברת תכלס אא רק אתה יודע באופן די כללי .

אני צריך עצות לשיפור ה FPS

והתקיעות שיש לי ..

אין לי דיסק פירמוט בנאדם אמרתי את זה ..

תיתן לי קצת עצות יותר אתה יודע ממש עוזרות

ו 1.8 זה טיפה יותר מ1.5 ..

פורסם

אין מה להציע לך,

אם המערכת שלך נקיה לחלוטין מוירוסים, ספייוורים, ישומי רקע כבדים.

אין לך את הדיסק של הוינדוס.

הכרטיס מסך שלך לא מתאים לאוברקלוקינג.

אתה לא יודע איזה זכרונות יש לך ואיזה ליבה יש למעבד שלך, אז אי אפשר לדעת אם הם מתאימים לאוברקלוקינג.

אתה לא מתכוון להשקיע כסף בשדרוגים קטנים של החומרה.

אין פתרונות פלא.

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה ?

פורסם

השאלה הפשוטה היא, האם אי פעם הוא עבד לך נורמלי, אם כן, תבדוק מה רץ ברקע (למשל ברשימת ה Processes תחת ה Task Manager, פעם ממוין על פי זמן מעבד ופעם על פי שימוש בזיכרון) ותבדוק אם יש משהו שלוקח זיכרון.

אם יש לך אנטירויוס דפוק כמו נורטון (או אחרים), יתכן שבמחשבים כאלו הם ממש מאיטים את המחשב ומומלץ לנסות למצוא משהו יותר טוב.

פורסם

לירון, ידידי.

יש לך מחשב ישן וכרטיס מסך על הפנים.

כמו שכבר נאמר, גם הזיכרון ממש לא מספיק.

30-70FPS זה מדהים בהתחשב במה שיש לך.

שום אוברקלוק לא יעזור לך. להקל על המחשב - זה רק להתקין מחדש מערכת הפעלה. וגם זה אולי יעזור קצת בהתחלה, כי כמו שנאמר, המחשב פשוט חלש בסטנדרטים של היום.

אין לך דיסק של XP - תשיג. אם המערכת היא חוקית, חייב להיות לך דיסק או לפחות מספר סידורי, שאיתו תוכל להתקין מכל דיסק תואם.

אם היא לא חוקית - לך לזה שעזר לך לגנוב אותה מלכתחילה ובקש שיעזור לך שוב.

תשקול גם להרחיב זיכרון. זה פשוט יותר ועולה פחות ממחשב חדש ויכול לתרום הרבה לביצועים.

אם כי במשחקים עדיין כרטיס המסך הזוועתי שלך יגביל אותך. אבל COUNTER STRIKE זה משחק שיכול לרוץ גם על קונפיגורציה כמו שלך.

אגב "תקיעות" לדקה במשחק רשת נשמע יותר כמו בעיה בחיבור האינטרנט יותר מאשר במחשב. מי הספק שלך? אילו פינגים אתה מקבל לשרתים של COUNTER STRIKE?

פורסם
  • מחבר

לירון, ידידי.

יש לך מחשב ישן וכרטיס מסך על הפנים.

כמו שכבר נאמר, גם הזיכרון ממש לא מספיק.

30-70FPS זה מדהים בהתחשב במה שיש לך.

שום אוברקלוק לא יעזור לך. להקל על המחשב - זה רק להתקין מחדש מערכת הפעלה. וגם זה אולי יעזור קצת בהתחלה, כי כמו שנאמר, המחשב פשוט חלש בסטנדרטים של היום.

אין לך דיסק של XP - תשיג. אם המערכת היא חוקית, חייב להיות לך דיסק או לפחות מספר סידורי, שאיתו תוכל להתקין מכל דיסק תואם.

אם היא לא חוקית - לך לזה שעזר לך לגנוב אותה מלכתחילה ובקש שיעזור לך שוב.

תשקול גם להרחיב זיכרון. זה פשוט יותר ועולה פחות ממחשב חדש ויכול לתרום הרבה לביצועים.

אם כי במשחקים עדיין כרטיס המסך הזוועתי שלך יגביל אותך. אבל COUNTER STRIKE זה משחק שיכול לרוץ גם על קונפיגורציה כמו שלך.

אגב "תקיעות" לדקה במשחק רשת נשמע יותר כמו בעיה בחיבור האינטרנט יותר מאשר במחשב. מי הספק שלך? אילו פינגים אתה מקבל לשרתים של COUNTER STRIKE?

פינגים נמוכים 30 -40

אבל הפינג קופץ ל50000 בזמן הלאג וזה מעצבןן !!

זה לא היה פעם..

המחשב היה זז קצת יותר מהר !

מה לעשות ?

פורסם

יש לי לפעמים חלונות כאלה קופצים בצד איפה שהאייסקיו והכל שרושמים אין מספיק זיכרון וירטואלי במחשב שלך ..

מזה בכלל ?

איך לפתור את זה

תבדוק שיש לך מספיק מקום פנוי בכונן C של הוינדוס.

כפתור ימני על "המחשב שלי" מאפיינים, לשונית מתקדם

במשבצת של ביצועים תלחץ הגדרות

לשונית מתקדם בחלון הקטן, במשבצת של זיכרון וירטואלי לחץ "שנה".

ושם תגדיל את המינימום והמקסימום של הזיכרון הוירטואלי, תקצה להם יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים