עבור לתוכן

בעיה עם DVD+R DL

Featured Replies

פורסם

קניתי דיסק של SilverLine DVD+R DL רשום שהוא צורב ב8x ניסתי לצרוב עליו משהוא, הNero הגיע ל100% ואז רשם שהוא לא הצליח לצרוב. למה זה? צריך לצרוב במהירות יותר איטית? ואם כן איזה מהירות? או שבכלל הבעיה בתוכנה?

פורסם

קרוב לודאי שהסעיה דווקא בדיסק.האם צרבת אי פעם דיסקים דו שכבתיים?ציינת בתוכנה שזה DVD 9 ?להבא מומלץ על וורבטים

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא צרבתי. זה קובץ ISO אז לא יכולתי לציין שום דבר. כדאי לצרוב בAlcohol? או לצרוב על 4x פשוט?

דרך אגב כמה אמור לעלות דיסק כזה או חבילה?

פורסם

שמעתי שאנשים קונים עשרייה של וורבטים ב140.נדמה לי שבנועה או בפנדה.אני אישית כלל לא משתמש בDL מפאת יוקרם.מה שכן, בטוח שנרו תומכת בDL בכל צורה.

פורסם
  • מחבר

בקיצור לצרוב לאט יותר...

פורסם

כ"כ פשוט להכשל בצריבה עם מדיות ה-DL אז ממש לא כדאי "לעזור" לזה ע"י שימוש במדיות נחותות. יש בשוק כיום רק סוג אחד של DL ששווה את הכסף וזה של ורבטים, נכון שהם יקרים יותר, אבל זה לא סתם.

אצלי לדוגמה, ועברתי כבר 4 צורבי DVD שונים, לא הצלחתי מעולם לצרוב על מדיה DL לא של ורבטים כמו שצריך. אני משתמש די הרבה ב-DL, אז אני אישית מוכן להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בשביל להבטיח שהצריבה תצא טוב. ממליץ לך לעשות אותו דבר...

פורסם
  • מחבר

אתה אומר שגם אם אני אצרוב על 1x זה לא יעבוד?

ואם כבר אז, איך אני יכול להשיג את המדיות הספציפיות האלה?

פורסם

רוב ה-DLים גם ככה לא תומכים במהירות x1...

הכי טוב זה לקנות בנועה מחשבים, יש להם חבילה של 10 דיסקים ב-140 ש"ח. יחיד עולה 20.

פורסם

אני לא מצאתי בארץ אף דיסק DVD+R DL במהירות X8... אתה בטוח שאתה מדבר על דיסקים של DUAL LAYER?

פורסם

אני לא מצאתי בארץ אף דיסק DVD+R DL במהירות X8... אתה בטוח שאתה מדבר על דיסקים של DUAL LAYER?

אני קניתי היום בנועה מחשבים דיסקים של TEAC DL במהירות 8X.

האמת שאפילו לא ניסיתי במהירות כזאת, צרבתי על 2.4X.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים