עבור לתוכן

XP SP3/Vista SP1 הדיון הרשמי

שוחררה גרסת נסיון ל- XP SP3 הכוללת בתוכה את כל העדכונים (אולי גם בעייתיים) מה תעשו? 1,096 הצבעות

1. 1. שוחררה גרסת נסיון ל- XP SP3 הכוללת בתוכה את כל העדכונים (אולי גם בעייתיים) מה תעשו?

• מוריד מיד
    • מחכה כמה זמן לביקורות
    • מחכה לגרסה סופית
    • אוריד אבל קודם אבדוק ואנקה את ה"תוכנות בעייתיות"
    • לא אוריד בגלל חשש מה"תוכנות הבעייתיות"

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תקשיבו אני חייב עזרה בבקשה. יש לי ויסטה והוא עושה לי בעיות. אני לא יכול להתקין משחקים שאני אוהב כי ויסטה לא מקבל אותם. אני לא יכול להוריד שום דבר באימיול כי כשאני שולח משהו מהאינטרנט להורדה באימיול אז הויסטה אומר לי שמשום שלאותה הורדה אין שמות מפרסמים אז אני לא יכול להוריד אותה. בבקשה אנשים מי שיש לו ויסטה ומוריד סרטים אז שיגיד לי איך הוא עושה את זה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 766
  • צפיות 95.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

sp3 יצא כבר גירסה רשמית וסופית?

ב במחשב amd אין בעיה להתקין את זה כן או לא?

פורסם

יש לי מחשב נייח רגיל עם amd אני יכול להתקין בלי בעיות ת sp3 או שיהיו לי בעיות?

פורסם

אין מה לחשוש.

מדובר בעיקר במחשבים ברנדיים של HP.

פורסם

מתי יצא תיקון ל amd לסרביס פאק 3?

פורסם

אין מה לחשוש.

מדובר בעיקר במחשבים ברנדיים של HP.

יש לי HP Pavilion DV6500. אני יכול להתקין עליו SP3, או שזה לא מומלץ?

פורסם

אני ממליץ לך בחום התייעץ עם התמיכה של HP בארץ לפני שאתה עושה משהו.

אתה יכול להתקשר ל 1700-50-3048.

פורסם

זה קצת בעייתי, מכיוון שהמחשב הגיע עם Vista ואני פירמטתי אותו והתקנתי XP.

פורסם

אבל לא עברתה על שום חום חוק בזה, אין שום דבר נגד לקנות XP ולהתקין אותה, אם HP נותנים דריברים לXP אז ביכלל.

אני מניח שכדי לישאול, ואם לHP בישראל אין את הידע המתאים לזה (אולי כי לא התנסו בזה עם לקוחות שעשו את זה), תשלח אימייל לתמיכה של HP US/EU.

פורסם

אבל לא עברתה על שום חום חוק בזה, אין שום דבר נגד לקנות XP ולהתקין אותה, אם HP נותנים דריברים לXP אז ביכלל.

אני מניח שכדי לישאול, ואם לHP בישראל אין את הידע המתאים לזה (אולי כי לא התנסו בזה עם לקוחות שעשו את זה), תשלח אימייל לתמיכה של HP US/EU.

בזמנו, ביררתי בתמיכה הטכנית של HP בארץ לגבי התקנה של XP, והם אמרו לי שהדגם שקניתי מגיע רק עם Vista והם לא תומכים בהתקנה של XP. בסופו של דבר הסתדרתי לבד והצלחתי להתקין XP (יש דרייברים באתר של HP).

אני יכול לברר בתמיכה של HP באימייל. בכל מקרה, אם יש בעיות אז במה בדיוק הן מתבטאות? האם התקנה של SP3 הורסת את המערכת הפעלה, מסך כחול או משהו בסגנון הזה, או שמדובר בבעיות סמויות? אם מדובר ב-BSOD, אז אני יכול פשוט ליצור Image לפני שאני מתקין SP3.

פורסם

לפי מה שהבנתי מהאתר של HP, הבעיה היא במחשבים ניידים עם מעבדים של AMD. במחשב הנייד שלי יש מעבד של Intel, אז לא נראה לי שאמורה להיות בעיה, נכון?

פורסם

לפי מה שהבנתי מהאתר של HP, הבעיה היא במחשבים ניידים עם מעבדים של AMD. במחשב הנייד שלי יש מעבד של Intel, אז לא נראה לי שאמורה להיות בעיה, נכון?

לא אמורה להיות שום בעיה.

פורסם

אחלה! תודה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים