פורסם 2008 במאי 717 שנים אני היחידי שהמערכת נדפקה לו כתוצאה מניסיון התקנה של SP3? המערכת לא זזה לי עכשיו!,כל דבר הכי קטן - המחשב נתקע. אני חושש שאצתרך לפרמט ד''א ה-SP3 עוד לא מותקן אצלי,כל זה קרה מנסיון התקנה של חבילת האבטחה, אבל ללא הצלחה. MuTaTiOn.
פורסם 2008 במאי 817 שנים החבילה העברית יצאה כבר ? מצאתי רק את זאת שבאנגלית, ולא היה ניתן להתקין.למסתבכים למניהם הינה הורדה ישירה..http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4&DisplayLang=enאני עכשיו מוריד והולך להתקין,רציתי להיות בטוח במאת האחוזים שזו הגרסא הסופית ועכשיו שאני בטוח נקווה שזה יהווה שיפור ולא הפוךד''אתודה על הלינק,היה לי סיבוך על סף יאוש עם העדכון מהאתר של מייקרוסופט.MuTaTiOn.
פורסם 2008 במאי 917 שנים לא מצליח להתקין את SP3! ההתקנה נתקעת בקטע שהוא אומר שהוא מתקין דברים לאחרי ההתקנה ואז הוא פותח לי כמה אלפי פרוססים של drwtsn32.exe עד שמתמלא הזיכרון, סוגר אותם ושוב פותח...מה עושים?
פורסם 2008 במאי 1017 שנים התקנתי SP3. לא מבחין בשום דבר יותר מהיר. (לא שהיה איטי מקודם...)לא שמתי לב לשום שיפור.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים אולי הם לא רצו לעשות שום שיפור אולי הכוונה היא רק לאחד את כול העידכונים שהגיעו כבר ל94והיה מעצבן להתקין אותם אחרי כל פרמוט
פורסם 2008 במאי 1017 שנים התקנתי SP3. לא מבחין בשום דבר יותר מהיר. (לא שהיה איטי מקודם...)לא שמתי לב לשום שיפור.אני דווקא שמתי לב שחלק מהתוכנות עולות מהר יותר
פורסם 2008 במאי 1017 שנים היי, אז כדאי כבר להוריד sp3 ?, אם כן אז בזמן שאני מתקין כדאי לעשות Offline את הfirewall והantivirus או במקה של comodo לשים במצב Installtion mode ?
פורסם 2008 במאי 1017 שנים לא מצליח להתקין את SP3! ההתקנה נתקעת בקטע שהוא אומר שהוא מתקין דברים לאחרי ההתקנה ואז הוא פותח לי כמה אלפי פרוססים של drwtsn32.exe עד שמתמלא הזיכרון, סוגר אותם ושוב פותח...מה עושים?לא משנה, שמתי לי סרט בטלויזיה ונתתי לו לרוץ שעתיים וזה התקין בסוף.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים תגידו,אנשים - למישהוא היה בעיה של עדכונים לאחר התקנה של SP3?כמה מעדכוני התוכנה והעידכונים הקריטיים לא מצליחים להתקין עצמם לאחר הפירמוט וההתקנה של SP3.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים מה קשור חחכול העידכונים שלפני הSP3 כלולים בוומה אתה חושב שאחרי SP3 לא יהיו עידכונים עוד?
פורסם 2008 במאי 1017 שנים למי שהתקין:האם XP SP3 עובדת גם על מערכת הפעלה לא מקורית? אני מניח שכן.עם מעדכנים צריך לעשות "בדיקת מקוריות" או להכניס CD-Key? אני מניח שלא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.