פורסם 2008 במאי 617 שנים נכון יש לי גירסה עברית אבל מה זה קשורהSP3 מופיע לי ב windows updateכמו שציינת הוא מציג הודעת שגיאה?הוא טוען הרבה זמן מוריד את הקובץ אחרי זה ניפתח חלון ואז הוא אומר לך הודעת שגיאה? אם כן אז זה ביגלל השפה של המימשק של הווינדוס שלך.ואין קשר להופיע או לא הופיע, לי היה וויסטה בעברית והופיע ה-Sp1 ובסוף הוא לא נתן לי להתקין אותו, כי הוא לאנגלית בילבד.
פורסם 2008 במאי 617 שנים מוזר מאד מה שאתה אומר כי הוא פותח לי אשף התקנת תוכנה והכול ובאמצע ההתקנה הוא נותן הודעת שגיאה אז מתי זה יהיה זמין לווינדוס עם הגירסה העברית?
פורסם 2008 במאי 717 שנים כן יש לי WIN בעברית אבל Windows Update מתאים את העדכונים לגירסאת הWIN שלי לא? והנה הודעת השגיאה שלי...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 717 שנים בתקוה שכן... מה יותר פשוט מלהוריד בדיוק מה שצריך... לך ללינק שנתתי ותנסה משם...
פורסם 2008 במאי 717 שנים אני הצלחתי לעדכן את הוינדווס דרך וינדווס אפדט בלי שום בעיה ויש לי וינדווס בעברית..!
פורסם 2008 במאי 717 שנים התקנתי היום SP3 ל -XP . דרך windows update .ההתקנה עברה חלק . רואים שיפור בביצועים.
פורסם 2008 במאי 717 שנים למסתבכים למניהם הינה הורדה ישירה..http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4&DisplayLang=enאני עכשיו מוריד והולך להתקין,רציתי להיות בטוח במאת האחוזים שזו הגרסא הסופית ועכשיו שאני בטוח נקווה שזה יהווה שיפור ולא הפוך
פורסם 2008 במאי 717 שנים לחובבי ה-3Dmak 06, התקנה של Sp3 הורידה לי כ-700\800 נקודות.רק הייתי צריך לציין את זה.
פורסם 2008 במאי 717 שנים כן יש לי WIN בעברית אבל Windows Update מתאים את העדכונים לגירסאת הWIN שלי לא? והנה הודעת השגיאה שלי...טוב נשאתי את הדברים הבאים ועדין לא מתקין לי ואמר לי שאין לי הרשאות.להתקין דרך Windows Updateלבטל את קרספקסקי אינטרנט סיקיורטי לגמרה ולהתקין דרך Windows Update להתקין לאחר הורדה ישירה מאתר של מקירוסופטלהתקין לאחר הורדה ישירה מאתר מיקרוסופט ללא קרספרסקילהתקין דרך מצב בטוח אחרי כול אלה עדין לא עובד יש עוד רעיונות?אההה וחשוב לצין לחבר שלי שיש לו גם WIN XP גיסא ביתית זה התקין חלק בלי שום בעיה)
פורסם 2008 במאי 717 שנים התקנתי SP3 דרך ווינדוס אפדייט חבילה של 60 מגה ככה המערכת עולה יותר מהר מהפעלה של מחשב וצורכת כ20 מגה יותר זיכרון בכללי זהו בסך הכול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.