פורסם 2008 במאי 617 שנים יש איזה פאצ' שמבטל את ההודעה שכל שניה הויסטה שואלת "האם אתה בטוח"נמאס מההודעות האלה זה חופר
פורסם 2008 במאי 617 שנים אני היחיד שכרגע SP3 הופיעו לו בעדכון האוטומטי של ה-Win?גם אצלי זה ככה, אני לא מעדכן עד שאני 100 אחוז יהיה בטוח שזה מביא שיפור.הגירסה הקודמת שהתקנתי לא הייתה כזו טובה.
פורסם 2008 במאי 617 שנים אם זה מופע בעדכון האוטומטי זה כבר אומר שזה הגרסא הסופית לגמרי נכון?אם כן אני הולך להוריד ולבדוק כשאני אגיע הביתה (אני בנייד,בחוץ)
פורסם 2008 במאי 617 שנים אני היחיד שכרגע SP3 הופיעו לו בעדכון האוטומטי של ה-Win? מופיע גם לי. הבנתי שיש עם ה SP3 מספר בעיות בעיה ראשונה : משהו שדורש אקטיבציה! לא יודע איזו אקטיבציה זו... ברור שיש לי WINDOWS חוקי( :) אבל כבר היו מקרים שבעלי הWINDOWS החוקי סבלו מ WGA ולא עזק דבר עד ש MICROSOFT הוציאה עוד עדכון. יש מישהו שהתקין ורוצה לספר מה הוא ראה ואיך זה עובד לו? תודה לעונים.
פורסם 2008 במאי 617 שנים התקנתי, סידר לי את הווינדוס הדיסק שלי פגום אבל זה סידר את הבעיה.לבנתיים אין מילה רעה, לדעתי אני די מרוצה לבנתיים הגירסה הקודמת עושה בעיות זו לבנתיים לא ניתקלתי.האינטרנט מהיר יותר משום מה.במחשב ביצועים אני יבדוק יותר מאוחר.עריכה:בקרייסיס לבנתיים ברזולוצייה 1280x1024 יש ירידה של חצי Fps, אני משאר שעל הרזולוצייה 1920x1200 הירידה תיגדל ל-1 Fpsבעבודה כללית המחשב מהיר, אבל מידי פעם חושב כלומר טוחן את הדיסק קשיח, ממש כמו בוויסטה רק פחות.בדחיסה הוא יותר איטי אבל בחילוץ הוא יותר מהיר.מה שכן סרטים שהם Fhd רצים יותר חלק מפעם.לא ניתקלתי בבעיה של אקטיבצייה.לא ניתקלתי בבעיות של העכבר שציינתי בעבר בגירסה הקודמת של ה-Sp3 שממזערים משהו ומחזירים אותו העכבר היה קופא וקופץ למקום שהיה אמור להיות.לא ניתקלתי בבעיה שיש הודעת שגיאה אז ההתחל נעלם ולא חוזר.לבנתיים אני יבדוק עם יש בעיות.
פורסם 2008 במאי 617 שנים אני עדכנתי ואני רואה שיש איטיות בהסרת תוכנות/משחקים שלא היתה קודם !!! .. וגם בגלישה באינטרנט יש איטיות
פורסם 2008 במאי 617 שנים יש לי בעיה בהתקנה של SP3 בערך בחצי מההתקנה הוא נותן לי שגיאה שהגישה נידחתה... משהו יכול להגיד לי למה זה ומה אפשר לעשות?עריכה: אני מתקין ממיקרוסופט אפדיט....
פורסם 2008 במאי 617 שנים יש לי בעיה בהתקנה של SP3 בערך בחצי מההתקנה הוא נותן לי שגיאה שהגישה נידחתה... משהו יכול להגיד לי למה זה ומה אפשר לעשות?עריכה: אני מתקין ממיקרוסופט אפדיט....אותו דבר קרה לי כרגעהוא ממש בתהליך של סיום ואז זורק הודעה שהוא לא יכול להתקיןאני כבר יעלה תמונה
פורסם 2008 במאי 617 שנים אם אני לא טועה זה עובד רק על הגירסה האנגלית של הווינדוס.בטוח לכם יש גירסה עברית, לי באנגלית עובד ה-Sp3 טוב מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.