פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d694d4cc-0681-41b5-b02e-012be18f8b71&displaylang=enהינה לינק 1.9 גיגהבטח לך יש את הגירסה של אינטיום וכל השרתי "ענק" האלומחר אני יעלה תמונה של הגירסה שיש לי עם זיכרון HDD על VMWARE[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים בעיקרון, אם אתה לא רוצה את כל ה"שטויות" של ויסטה אולטימייט אתה יכול להתקין ויסטה HOME BASIC, שגם זולה יותר וגם אין את כל ה"שטויות" כמו מדיה סנטר או AERO.
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים תראה לנו איך ה-WINDOWS SERVER צורכת זיכרון כשאתה מפעיל עליה עומס תפעיל אקספלורר אנטיוירוס מסנג'ר עוד מס' תוכנות ואז תראה לנו את הצריכהמה שכן גם XP צורכת לי כרגע 622MB עם מסנג'ר אנטיוירוס ופייפוקס פועלים וכמובן עוד כמה תוכנות ברקע
פורסם 2007 בדצמבר 417 שנים בבקשה זה על המחשב שליבעיקרון, אם אתה לא רוצה את כל ה"שטויות" של ויסטה אולטימייט אתה יכול להתקין ויסטה HOME BASIC, שגם זולה יותר וגם אין את כל ה"שטויות" כמו מדיה סנטר או AERO.בלי AERO לא שווה להתקין ויסטההשינוי הדרסטי הוא בגרפיקה השאר מוספים מעטשים לב שיש AERO מופעל וגם WINDOWS SEARCH[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 417 שנים אני ת'אמת אתמול ביטלתי ת'AERO והעברתי למראה של WINDOWS CLASSIC לא ביגלל הביצועים אלה אני פשוט לא מתחבר לעיצוב של השקיפות וה"3D" הזה.. ויש לי הרבה סיבות אחרות לעבוד עם ויסטה אולטימייט ולא ביגלל הAERO.. אם התקנתה SERVER 2008 בשביל AERO אז
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים בבקשה זה על המחשב שליבלי AERO לא שווה להתקין ויסטההשינוי הדרסטי הוא בגרפיקה השאר מוספים מעטשים לב שיש AERO מופעל וגם WINDOWS SEARCHמה עם פעילות ההארדיסק וביצועים במשחקים?
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים אין לי כרטיס מסך נורמלי אז אני לא יכול לבדוקפעילות של HDD בדקתי עם התוכנה הפנימיתננתי למחשב לנוח שעתיים בערך וזה 9 דקות האחרונות מאוד שקט[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים ההארד דיסק יותר פעיל בטח כשהוא עושה אינדקס לקבצים ו/או ה Desktop Search ו/או איחוי לדיסק וכו'.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים טוב התקנתי ויסטא אולטימייט על המפרט שבצדOC ל2.8ו1950GTואני חייב לומר שאפילו בלי SP1 הכל עובד מעולה וחלקלק כמו ציר משומן וההארדיסק בקושי מתאמץאני עדיין לא בדקתי משחקים אלה רק שימוש שוטף ונראה שהכל עובד מעולה
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים טוב התקנתי ויסטא אולטימייט על המפרט שבצד OC ל2.8 ו1950GT ואני חייב לומר שאפילו בלי SP1 הכל עובד מעולה וחלקלק כמו ציר משומן וההארדיסק בקושי מתאמץ אני עדיין לא בדקתי משחקים אלה רק שימוש שוטף ונראה שהכל עובד מעולה ברוך הבא חבר.
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים העניין הוא שלעבור לויסטא זה ממש קשה... כבר לא יודעים איפה כל הדבריםוגם משחקים ישנים לפעמים לא עובדים עליה
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים טוב התקנתי ויסטא אולטימייט על המפרט שבצדOC ל2.8ו1950GTואני חייב לומר שאפילו בלי SP1 הכל עובד מעולה וחלקלק כמו ציר משומן וההארדיסק בקושי מתאמץאני עדיין לא בדקתי משחקים אלה רק שימוש שוטף ונראה שהכל עובד מעולהכן, אני גם הייתי בצד הזה של המטרס, אכן כן הVISTA עובדת מצוין מהירה וחלק אבל מה הטעם כשאין שום הבדל ביצועים לטובה? אלא רק לרעה ברוב המקרים.מכיוון שיש לך אותו כרטיס כמו שלי X1950GT, הייתי רוצה שתערוך BENCHMARKS במשחקים בעזרת FRAPS או כל תוכנה אחרת עם הדרייברים האחרונים של ATI למשל בCNC3 או UTIII או כל משחק אחר, אתה מסכים?ככה נוכל לערוך השוואה בין XP לVISTA עד כמה יש הבדל ביצועים לרעה.
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים כן, אני גם הייתי בצד הזה של המטרס, אכן כן הVISTA עובדת מצוין מהירה וחלק אבל מה הטעם כשאין שום הבדל ביצועים לטובה? אלא רק לרעה ברוב המקרים. מכיוון שיש לך אותו כרטיס כמו שלי X1950GT, הייתי רוצה שתערוך BENCHMARKS במשחקים בעזרת FRAPS או כל תוכנה אחרת עם הדרייברים האחרונים של ATI למשל בCNC3 או UTIII או כל משחק אחר, אתה מסכים? ככה נוכל לערוך השוואה בין XP לVISTA עד כמה יש הבדל ביצועים לרעה. ההבדל כבר לא משמעותי כמו פעם, הרבה מים זרמו בנהר מאז.
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים ההבדל כבר לא משמעותי כמו פעם, הרבה מים זרמו בנהר מאז. DEVIL IS A LOSER אם ככה, אז מה כדאי לעבור מWINDOWS XP X64 לVISTA X64?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.