עבור לתוכן

XP SP3/Vista SP1 הדיון הרשמי

שוחררה גרסת נסיון ל- XP SP3 הכוללת בתוכה את כל העדכונים (אולי גם בעייתיים) מה תעשו? 1,096 הצבעות

1. 1. שוחררה גרסת נסיון ל- XP SP3 הכוללת בתוכה את כל העדכונים (אולי גם בעייתיים) מה תעשו?

• מוריד מיד
    • מחכה כמה זמן לביקורות
    • מחכה לגרסה סופית
    • אוריד אבל קודם אבדוק ואנקה את ה"תוכנות בעייתיות"
    • לא אוריד בגלל חשש מה"תוכנות הבעייתיות"

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

עוד שאלה קטנה..העדכון אמור להופיע בתור עדכון אחד או מפורק לכמה חלקים ? כי הרגע הופיעו לי 8 עדכונים השאלה היא אם הם קשורים ל SP1 או עדכונים רנדומליים..

• תגובות 766
  • צפיות 96k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עדכון אחד...

פורסם

כדי שהעדכון יופיע צריך שיהיו כמה עדכונים מותקנים לפני זה נראה לי.

פורסם

SC2 יהיה כי הוא כמעט זהה לSC1

עריכה-טעות בתראד

התכוונתי שמה שאמרת גם נכון אבל הוא שאל שאלה אחרת...

פורסם

מהניסיון שלי של התקנת על כמה מחשבים חדשים שרק התקינו בהם ויסטה RTM.

בבדיקת העדכונים הראשונה יש את הרוב הגדול של אפדייטים אחרי שמתקינים את כולם עושים ריסטארט, ומחפשים עוד פעם אפדייטים זה מוצא עוד אפדייטים (בעיקר כאלה שבלי האפדייטים הקודמים שהתקנו לא היו עובדים) ורק בפעם השלישית מופיע הSP1, וזה לא תמיד נכון, אבל זה מהניסיון שלי של התקנת SP1 ב6-7 מחשבים שונים ( ובמידה אם אין בעיות דריברים, WINDOWS באנגלית ללא שום MUI ואין שום בעיות מקוריות).

פורסם

ומהניסיון שלי אחרי כמה רענונים זה מופיע

פורסם

העדכונים האחרונים שיתקו לי את העכבר והייתי צריך לעשות RESTORE ויסטה בהחלט לא למתחילים...

פורסם

היא למתחילים לא פחות מהXP, זה שיש באג עם הדריברים של העכבר שלך יכול היה לקרות גם בXP.

פורסם

לפני יומיים הופיעו לי 8 עידכונים קריטיים, זה לא קשור לSP1, זה אחרי הSP1, אלה עידכוני אבטחה חיוניים ולא חושב שיש לזה קשר לחבילה של SP1.

פורסם

בטוח שהעדכונים הקריטיים האלה לא קשורים ל-OGA?

פורסם

אתה לא מתכוון WGA?

פורסם

לא. אני מתכוון OGA - Office Geniune disAdvantage.

פורסם

אתה בטוח שזה יקח עוד כמה חודשים לפני שזה יופץ? בינתיים, אפשר להתקין עדכונים ללא חשש?

פורסם

1. מתי אמור לצאת ה-SP3 ל-XP ?

2. אני מתלבט איזה גירסא של ויסטה לקנות , המפרט בצד, בנתיים נראה לי שאני הלך על 64x (עדיף לא? )

חיכתי שיצא ה-SP1 בשביל לעדכן לויסטה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים