פורסם 2008 באפריל 917 שנים עוד שאלה קטנה..העדכון אמור להופיע בתור עדכון אחד או מפורק לכמה חלקים ? כי הרגע הופיעו לי 8 עדכונים השאלה היא אם הם קשורים ל SP1 או עדכונים רנדומליים..
פורסם 2008 באפריל 917 שנים SC2 יהיה כי הוא כמעט זהה לSC1עריכה-טעות בתראדהתכוונתי שמה שאמרת גם נכון אבל הוא שאל שאלה אחרת...
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מהניסיון שלי של התקנת על כמה מחשבים חדשים שרק התקינו בהם ויסטה RTM.בבדיקת העדכונים הראשונה יש את הרוב הגדול של אפדייטים אחרי שמתקינים את כולם עושים ריסטארט, ומחפשים עוד פעם אפדייטים זה מוצא עוד אפדייטים (בעיקר כאלה שבלי האפדייטים הקודמים שהתקנו לא היו עובדים) ורק בפעם השלישית מופיע הSP1, וזה לא תמיד נכון, אבל זה מהניסיון שלי של התקנת SP1 ב6-7 מחשבים שונים ( ובמידה אם אין בעיות דריברים, WINDOWS באנגלית ללא שום MUI ואין שום בעיות מקוריות).
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים העדכונים האחרונים שיתקו לי את העכבר והייתי צריך לעשות RESTORE ויסטה בהחלט לא למתחילים...
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים היא למתחילים לא פחות מהXP, זה שיש באג עם הדריברים של העכבר שלך יכול היה לקרות גם בXP.
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים לפני יומיים הופיעו לי 8 עידכונים קריטיים, זה לא קשור לSP1, זה אחרי הSP1, אלה עידכוני אבטחה חיוניים ולא חושב שיש לזה קשר לחבילה של SP1.
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים אתה לא מתכוון WGA?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=329833.0בטח יקח כמה חודשים עד שזה יכנס לכולם.
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים אתה בטוח שזה יקח עוד כמה חודשים לפני שזה יופץ? בינתיים, אפשר להתקין עדכונים ללא חשש?
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים 1. מתי אמור לצאת ה-SP3 ל-XP ?2. אני מתלבט איזה גירסא של ויסטה לקנות , המפרט בצד, בנתיים נראה לי שאני הלך על 64x (עדיף לא? )חיכתי שיצא ה-SP1 בשביל לעדכן לויסטה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.