פורסם 2008 במרץ 2317 שנים עזוב GHOST תכין לעצמך גרסא עם NLITE תוכנה מעולה ממליץ בחום. בזכותה אצלחתי להתקין XP על נייד טושיבה ללא פלופי בשביל דרייברים עבור פאקינג SATA.
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים כן... אבל שוב צריך להתקין WINDOWS, אופיס, אנטיוירוס קודקים וכו'...עם GHOST אפשר לשים הכל ב10 דקות.
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מסכים איתך לגבי היתרונות של NLITE.אבל יש גם חסרונות.קראתי כבר בכמה מקומות שלאנשים התקינו WINDOWS מגרסאות שהם הכינו עם NLITE עלולה להיות בעיה להתקין SP.
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים טוב אחרי שריפרפתי בדיון, לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית,יש לי לי ASUS F3SC (לפטופ), מותקן עליו ויסטה הום פריניום יש לו מעבד 2 ג'יגה הרץ סנטרינו 2ועם 2 ג'יגה ראם, כרטיס מסך אנ ווידיה 8400G (אם זה משנה...), עכשיו המחשב ממש חדש, בערך שבוע...אני מתלבט אם להתקין או לא להתקין SP1 ואשמח לקבל עצה כלשהי, כי עד היום הייתי עם XP, ועכשיו אני בחו"ל אז אני לא מעודכןהשימוש, של המחשב זה פה ושם משחקים בעיקר אינטרנט, חשוב לי ביצועים, מאוד.בתודה מראשלירן
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים אין לי זמן לזה, פשוט רוצה לדעת חד משמעית אם הוא משפר משהו או שסתם ניסיון נואש להראות שמנסים לפתור בעיות
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מה לא חד משמעי ? כל האנשים שהתקינו SP1 בעמודים האחרונים (לא צריך לקרוא הכל) סה"כ מרוצים. אבל עדיין, אם אין לך סיבה להתקין את זה (ואמרת שאין לך זמן גם), פשוט אל.ד"א ghost מת יחי tru image.
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים טיפ לאחר התקנת ה-SP1http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=232512נשמע מוזר שזה לא מפורסם ואנשים מבזבזים מקום יקר על הדיסק הקשיח.
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים לפני כמה ימים הופיע לי עדכון של Service Pack 1 ב-Windows Vista Ultimate x64. עדיין לא התקנתי את העדכון (העדפתי לחכות קצת). עכשיו, פתאום, העדכון הזה כבר לא מופיע לי ב-Windows Update.?WTF :s05:
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים תנסה עוד פעם או פעמיים, כי שמתי לב אם הוא מציג תעידכון אז הוא מציג אותו לבד, אז אם לא הורדתה הוא בטח חושב שאתה רוצה להוריד עדכונים אחרים בפעם הבאה שתחפש עדכונים.
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים לפני כמה ימים הופיע לי עדכון של Service Pack 1 ב-Windows Vista Ultimate x64. עדיין לא התקנתי את העדכון (העדפתי לחכות קצת). עכשיו, פתאום, העדכון הזה כבר לא מופיע לי ב-Windows Update.?WTF :s05:מה הבעיה?פשוט תוריד אותו לבד מהלינק שנתנו פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.