עבור לתוכן

XP SP3/Vista SP1 הדיון הרשמי

שוחררה גרסת נסיון ל- XP SP3 הכוללת בתוכה את כל העדכונים (אולי גם בעייתיים) מה תעשו? 1,096 הצבעות

1. 1. שוחררה גרסת נסיון ל- XP SP3 הכוללת בתוכה את כל העדכונים (אולי גם בעייתיים) מה תעשו?

• מוריד מיד
    • מחכה כמה זמן לביקורות
    • מחכה לגרסה סופית
    • אוריד אבל קודם אבדוק ואנקה את ה"תוכנות בעייתיות"
    • לא אוריד בגלל חשש מה"תוכנות הבעייתיות"

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

עזוב GHOST תכין לעצמך גרסא עם NLITE

תוכנה מעולה ממליץ בחום. :xyxthumbs:

בזכותה אצלחתי להתקין XP על נייד טושיבה ללא פלופי בשביל דרייברים עבור פאקינג SATA.

• תגובות 766
  • צפיות 96.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כן... אבל שוב צריך להתקין WINDOWS, אופיס, אנטיוירוס קודקים וכו'...

עם GHOST אפשר לשים הכל ב10 דקות.

פורסם

אגב אני כבר לא סומך על GHOST, הגרסה החדשה עשתה לי המון בעיות!

פורסם

הזמן שיקח זה רק הזמן של ההתקנה אבל יש לך הרבה יותר חופש מאשר עם GHOST

פורסם

מסכים איתך לגבי היתרונות של NLITE.

אבל יש גם חסרונות.

קראתי כבר בכמה מקומות שלאנשים התקינו WINDOWS מגרסאות שהם הכינו עם NLITE עלולה להיות בעיה להתקין SP.

פורסם

טוב אחרי שריפרפתי בדיון, לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית,

יש לי לי ASUS F3SC (לפטופ), מותקן עליו ויסטה הום פריניום יש לו מעבד 2 ג'יגה הרץ סנטרינו 2

ועם 2 ג'יגה ראם, כרטיס מסך אנ ווידיה 8400G (אם זה משנה...), עכשיו המחשב ממש חדש, בערך שבוע...

אני מתלבט אם להתקין או לא להתקין SP1 ואשמח לקבל עצה כלשהי, כי עד היום הייתי עם XP, ועכשיו אני בחו"ל אז אני לא מעודכן

השימוש, של המחשב זה פה ושם משחקים בעיקר אינטרנט, חשוב לי ביצועים, מאוד.

בתודה מראש

לירן

פורסם

תעשה לך IMAGE לגיבוי, תתקין SP1 ותבדוק בעצמך.

אין יותר טוב מזה.

פורסם

אין לי זמן לזה, פשוט רוצה לדעת חד משמעית אם הוא משפר משהו או שסתם ניסיון נואש להראות שמנסים לפתור בעיות

פורסם

מה לא חד משמעי ? כל האנשים שהתקינו SP1 בעמודים האחרונים (לא צריך לקרוא הכל) סה"כ מרוצים. אבל עדיין, אם אין לך סיבה להתקין את זה (ואמרת שאין לך זמן גם), פשוט אל.

ד"א ghost מת יחי tru image.

פורסם

הtrue image היא חינמית?

פורסם

לא.

פורסם

לפני כמה ימים הופיע לי עדכון של Service Pack 1 ב-Windows Vista Ultimate x64. עדיין לא התקנתי את העדכון (העדפתי לחכות קצת). עכשיו, פתאום, העדכון הזה כבר לא מופיע לי ב-Windows Update.

?WTF :s05:

פורסם

תנסה עוד פעם או פעמיים, כי שמתי לב אם הוא מציג תעידכון אז הוא מציג אותו לבד, אז אם לא הורדתה הוא בטח חושב שאתה רוצה להוריד עדכונים אחרים בפעם הבאה שתחפש עדכונים.

פורסם

לפני כמה ימים הופיע לי עדכון של Service Pack 1 ב-Windows Vista Ultimate x64. עדיין לא התקנתי את העדכון (העדפתי לחכות קצת). עכשיו, פתאום, העדכון הזה כבר לא מופיע לי ב-Windows Update.

?WTF :s05:

מה הבעיה?

פשוט תוריד אותו לבד מהלינק שנתנו פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים