פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מה הקשר בין פירמוט לSP3? פשוט מתקינים וזהו... זה לא אמור להיות תירוץ לפרמוט
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מה הקשר בין פירמוט לSP3? פשוט מתקינים וזהו... זה לא אמור להיות תירוץ לפרמוטיש קשר. אני רוצה לפרמט מלא זמן ואני מחכה ל SP3 כי אני רוצה לעשות GHOST. לWINDOWS+SP3!
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים קשר רופף מאוד... אבל מי שאני שיעצור אותך מלפרמט מחשב... תהליך שהתוצאה שלו כל כך משמחת
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים אני רק מחכה ל SP3 כדי לעשות slipstream במקום להתקין SP2 ועוד 50+ עדכונים אחרי זה
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים יכולת לעשות slipstream לכל העדכונים שיצאו עד היום ואז להתקין חלונות עם הכל ביחד (וכמובן שאפשר גם לדחוף תוכניות אחרות שימושיות כמו ADOBE, FIREFOX וכו').
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מה הקשר בין פירמוט לSP3? פשוט מתקינים וזהו... זה לא אמור להיות תירוץ לפרמוט זה ממש לא תירוץ לפרמוט. כבר כמה זמן אני רוצה לפרמט, אז אני אפרמט ואעשה IMAGE כשה-SP3 יצא. בתקווה שהקשר הנ"ל מספיק חזק בשבילך. :
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים זה בדיוק הקשר שאמרתי. חוץ מזה, אני רוצה לעשות GHOST עם FIREFOX החדש וכו'... או IE החדש..(לא להרוג אותי חברה! חחח)
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים http://www.nliteos.com/Have you ever wanted to remove Windows components like Media Player, Internet Explorer, Outlook Express, MSN Explorer, Messenger...How about not even to install them with Windows ?nLite is a tool for pre-installation Windows configuration and component removal at your choice. Optional bootable image ready for burning on media or testing in virtual machines.With nLite you will be able to have Windows installation which on install does not include, or even contain on media, the unwanted components.Features * Service Pack Integration * Component Removal * Unattended Setup * Driver Integration * * Hotfixes Integration ** * Tweaks * Services Configuration * Patches *** * Bootable ISO creationאו בקיצור לעשות WINDOWS שמותאם לךבלי הדברים שאתה לא רוצהושיגיע מוכן עם תוכנות שאתה כן רוצה!מאוד פשוט מאוד מהירממליץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.