עבור לתוכן

XP SP3/Vista SP1 הדיון הרשמי

שוחררה גרסת נסיון ל- XP SP3 הכוללת בתוכה את כל העדכונים (אולי גם בעייתיים) מה תעשו? 1,096 הצבעות

1. 1. שוחררה גרסת נסיון ל- XP SP3 הכוללת בתוכה את כל העדכונים (אולי גם בעייתיים) מה תעשו?

• מוריד מיד
    • מחכה כמה זמן לביקורות
    • מחכה לגרסה סופית
    • אוריד אבל קודם אבדוק ואנקה את ה"תוכנות בעייתיות"
    • לא אוריד בגלל חשש מה"תוכנות הבעייתיות"

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

טוב נו, אני אפרמט מחר ואתקין שוב את ויסטה רק בגלל SP1

בדיוק מה שאני בא לעשות

נראה איך ה-SP1 המלא ישפיע על כל העסק

• תגובות 766
  • צפיות 95.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טוב ויסטא ניסיון מספר 4 כרגע רץ

האמת מרגישים את ההבדל

כל העסק זורם אפילו בלי דרייבר לכרטיס מסך.. בנתיים נראה אחלה עכשיו רק צריך להתקין כמה משחקים ולראות את ההשפעה של 64ביט

פורסם

OMG!

מרגישים כ"כ א ההבדל, הכל רץ הרבה יותר מהר, פחות תקיעות.

במשחקים עלה לי קצת הFPS ב7-13, טוב אני עם FORCEWARE 169.44BETA.

אוף היום לפרמט ולהתקין שוב, לקח לי שעתיים כמעט להתקין את הSP1.אבל שווה כל רגע :D

פורסם

אני התקנתי היום בבוקר ויסטה בשביל זה, הורדתי את כל האפדייטים מWIndows Update, וא"כ הופיעה הSP1 בWINDOWS UPDATE.

אצלי זה תכף מסיים להוריד את הSP1 (על 95%).

יש לי ויסטה אולטימייט 32BIT על המערכת שבצד ימין, בנתיים רץ נהדר, נירא את השיפורים אחרי שזה יתקין את הSP1.

פורסם

אני על ULTIMATE 64

אבל אני לא הורדתי את הSP1 של ה125 מגה בWINDOWS UPDATE

לא רציתי להתקין 60 עידכונים בישביל זה, אז הורדתי את של ה700 מגה, בכל מקרה זה עדיף לי כי אני אתקין את זה היום שוב(ורשום שם להתקנה על כמה מחשבים)

בכל מקרה תעדכן אותנו אם יש שיפור בביצועים ובכלל

פורסם

אני הורדתי קודם את כל האפדייטים כי יש שם גם דריברים חדשים יותר או כאלה שהיו חסרים, ורק אחרי שWINDOWS UPDATE ירגיש שהמחשב מוכן לSP1, אני יוריד.

ההבדלים בגדלים של הSP1 שניתן להוריד מאתר MS לזה שמורידים מWINDOWS UPDATE הם ביגלל שבאתר מיקרוסופט הSP1 כולל את כל ההעדכונים מיציאת ויסטה RTM עד יציאת SP1 + הוא מגיע ב5 שפות + הSP1 עצמו, לעומת זה בWINDOWS UPDATE זה רק SP1 עצמו + אפדייטים שחסרים על המחשב שלך/ אם יש כאלה + השפה שהWIN שלך עובד.

פורסם

מישהו יודע אם ויסטה מובנה עם SP1 יצא כבר ממיקרוסופט עצמם (כמו XP עם SP2 ?)

פורסם

התקנתי SP1, באמת יש הרגשה שהל עובד מהר יותר וחלק יותר.

אני יודע שSP1 יצא כבר לחברות כמו DELL,HP,LENOVO ועוד, וראיתי כבר הורדה של Windows Vista עם SP1 מובנה בMicrosoft TechNet.

פורסם

מעולה, אני יוריד אותו ביום ראשון.

פורסם

לא יכלו לקצץ 20MB שיהיה אפשר לצרוב על CD רגיל? :pissed:

היה חייב להיות 720MB?

פורסם

סוף סוף Windows XP Serivce Pack 3 יוצא ביום שני הבא כנראה, 550 מגה.

פורסם

בNEWEGG כבר מוכרים ויסטה RETAIL/UPG עם SP1 מובנה.

פורסם

הכל טוב ויפה,אבל למה אנחנו צריכים לחכות עוד חודש בשביל הגירסא העברית,חשבתי שעובדים על משהו כל כך הרבה וקובעים יום שיחרור,עושים את זה עד הסוף,בכל השפות.

שכונה.

פורסם

למה שיעשו את זה?

הרוב הגדול באמת משתמש בWINDOWS מקורי באחת מהשפות שיצאו כבר, לאחוזים הבודדים שיש להם WINDOWS מקורי בשפות אחרות, לא נורא אם יחכו עוד חודש.

פורסם

סוף סוף Windows XP Serivce Pack 3 יוצא ביום שני הבא כנראה, 550 מגה.

בשעה טובה.

ה-WINDOWS שלי מחכה כבר לפירמוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים