עבור לתוכן

Teac או Verbatim

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט אם לקנות דיסקים DL של TEAC או VERBATIM בגלל שוורבטים עולים 140 שקל ל10 יחידות והטאק עולים 80 שקל וזה יכול לחסוך הרבה כסף.

אני יכול לקנות במחיר של שתי חבילות וורבטים אני יכול לקנות 3 חבילות של טאק ולהישאר עם עוד 40 שקל או לקנות 40 דיסקים של טאק במחיר של 2 ורבטים + 40 שקל.

אז השאלה שלי בעיקרון האם התוספת מחיר באמת שווה את הכסף? או שהטאק יספיקו לי?

פורסם

אני מתלבט אם לקנות דיסקים DL של TEAC או VERBATIM בגלל שוורבטים עולים 140 שקל ל10 יחידות והטאק עולים 80 שקל וזה יכול לחסוך הרבה כסף.

אני יכול לקנות במחיר של שתי חבילות וורבטים אני יכול לקנות 3 חבילות של טאק ולהישאר עם עוד 40 שקל או לקנות 40 דיסקים של טאק במחיר של 2 ורבטים + 40 שקל.

אז השאלה שלי בעיקרון האם התוספת מחיר באמת שווה את הכסף? או שהטאק יספיקו לי?

אם אתה רוצה לצרוב משחק אשר קנית ואתה עשית לו גיבוי- אתה יכול לחסוך. אם זה סודות מדינה שאתה מוסר לאיראן תמורת סכום יפה- כדאי להשקיע.

פורסם

מסכים - אבל לא TEAC - אני מעדיף SILVERLINE

עם TEAC היו לי 10% נפלים

פורסם

בשביל הפליסטישן אסור לקנות דיסקים לא איכותיים.זה יכול לגמור את הראש.(אם זה למחשב אז אפשר לחסוך אם הנתונים לא קריטיים.אני מניח שזה לא המקרה).הדיסקים הדו שכבתיים של וורבטים נחשבים לאיכותיים ביותר.

פורסם

לדעתי זה שווה בהחלט את תוספת המחיר, הדיסקים של TEAC הם זבל מדרגה ראשונה (אח שלי קנה כמה כאלו) ולא שווים אפילו עשרה שקלים.

פורסם

מדיות DVD של SILEVERLINE גרועות בהרבה משל TEAC (לא שTEAC שווים משהו)

פורסם

מה רע ב TEAC?

אני משתמש ב 700 מגה של TEAC

ו 4.7 של silver line?

מה רע בהם כי לא יצא לי אף פעם שהצריבה לא יוצאת טוב.

פורסם

דיברתי על מדיות DVD. גם בCD הם בינוניים ולא יותר. בקשר לSILVERLINE (שוב DVD) אתה היחיד שלא מתלונן על המדיות

האלו. בזמנו מתוך הרגל מהמדיות CD שלהם שהיו לא רעות קניתי חבילה של מדיות DVD וזרקתי אותה לפח אחרי שכל 10 הצריבות

הראשונות שלי נכשלו\ לא נקראו ע"י כוננים אחרים.

פורסם
  • מחבר

טוב, נראה לי שאני יקנה חבילה אחת טאק ואחת של ורבטים, אני יראה איך ילך לי עם הטאק וככה אני יחליט על הקניה הבאה.

פורסם

ב-Ebay דיסקים מסוג זה ומתוצרת Verbatim, נמכרים במחיר הדומה לדיסקים של ""Teac"".

כדאי שתשקול קנייה משם, כתחליף לדיסקים לא איכותיים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הייתי אצלם היום ולא היה להם VERBATIM אז קניתי 20 דיסקים של TEAC, בנתיים צרבתי ארבע דיסקים ופעם אחת נכשלה לי הצריבה.

פורסם

לא מבין

איך לעזאזל צריבה יכולה להיכשל?

כאילו מה אתה מתחיל תצריבה ובאמצע הוא מחליט להפסיק?

פורסם

אם כבר איכויות של דיסקים, אז איך הדיסקים של hp?

פורסם

DL לא בדקתי.מהמחיר הייתי מסיק שלא משהו.הDVD ביינוניים.בארץ דיסקים איכותיים זה בעיקר וורבטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים