עבור לתוכן

AMD Phenom X4 9500 2.2GHz

Featured Replies

פורסם

יקר מדי שיורידו ל 700 :silly:

פורסם

ולמישו שחי בעולם אחר,

המעבד הסצפיפי הזה לעומת Q6600 שעולה 100 ש"ח יותר..איך הוא? חזק מה-Q6600 בסטוק אבל לא רואה אותו ממטר (הכוונה שהאינטל עדיף) בכל הנוגע לאוברקלוקינג?

פורסם

אפילו בסטוק הפאנום לא מתקרב לאינטל, קל וחומר שבאוברקלוק.

אין שום סיבה לקנות את הבדיחה הזו.

פורסם

לפי הביקורות עד היום עם משווים פנום ל Q6600 באותו תדר כמובן אז ההבדלים הם גג 6 -10 FPS במקרה הרע ,ואפילו הוא עובר לפעמים את אינטל ,גם את

מרובעים החדשים של אינטל .

כמובן שמחירו לרגע זה בארץ לא שווה את הקניה -לדעתי מחיר סביב ה 1000 שח יותרר הגיוני

ל PHENOM 9500-2.2

פורסם

טוב כמו תמיד המחיר שלו הוא בשמיים כשרק מתחילים לשווק אותו, נחכה איזה שבוע שבועיים עד שהוא ישתקע בשוק

ואז נראה. בכל מקרה אם אפילו Q660 יהיה חזק יותר AMD ממש פישלה רציני הפעם.

פורסם

ה Q6600 אכן יותר חזק מה PHENOM 9500 2.2 GHZ ,יש במחנים שמוכיחים אז זה .

גם ה 9700 X4 2.4 GHZ יהיה חלש יותר ב 6 עד 10 FPS בממוצע ,ה Q6600 עובד באתו תדר כן ,ועדיין הוא חזק יותר :cool2:

פורסם

איזה לוח אם מתאים לPhenom?

פורסם

AM2+ וחלק מלוחות ה AM2.

אם למישהו יש לוח AM2 שמתאים אז אולי הוא יחשוב על לקנות את המעבד הזה.

תזכרו שפנדה יקרנים.

פורסם

אתם כולכם טועים בגדול המעבד הזה הרבה יותר טוב מי כל מעבד של INTEL למה ביגלל שלמעבד הזה יש תכנולוגיה יותר מיתקדמת מי של QX6850 תיראו לQ6600 יש רק את L1 עם 256KB ותL2 עם 8MB ותיראו ת9500 יש לו 4 ליבות אמיתיות לא מודבקות כמו של הQ6600 וגם הוא הולך עם L1 256KB וL2 2MB וגם L3 עם 2MB ניראה לי שהמעבד הזה הרבה יותר טוב ניראה לי שעוד נישמע הרבה דברים טובים בקשר למעבד הזה כמובן בעתיד.

פורסם

העיקר הוא לא הטכנולוגיה של המעבדים, העיקר הוא הביצועים.

כרגע Q6600 מציג ביצועים יותר טובים וזה מה שחשוב..

פורסם

ArtyPP,

זה לא עניין של מה אני חושב או מה את חושב,את אף אחד זה לא מעניין.

יש מבחני ביצועים וכולם מראים שה-Q6600 עדיף,שלא נדבר על יכולות אוברקלוק גבוהות בהרבה

פורסם

במבחני ביצועים שעשו, אז השתמשו בלוחות אם עם הצ'יפסט החדשים של AMD? כי הבנתי שהם נותנים בוסט רציני למעבדי PHENOM...

פורסם

אני מאמין שבחודשים הקרובים, כשיצאו לוחות בשלים יותר לפנום (עם SB700+), ואולי אפילו איזה סטפינג חדש למעבד עצמו, הוא יתחיל להראות שיניים.

פלטפורמת הספיידר של AMD נראית מבטיחה מאוד לדעתי, והכי חשוב לטעמי - זולה משמעותית מאינטל.

וכהערת-שוליים אציין, שכדאי מאוד שהמעבד הזה יצליח, כי אם לא.. ביי ביי AMD ::)

פורסם

ה CACHE שמשותף בין ארבעת הליבות אמור לעזור הרבה מעניין אם יש לזה שימוש כרגע....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים