עבור לתוכן

האם ניתן לכבות את האורות בNZXT APOLLO

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המארז NZXT APOLLO ולאלו מכם שיש את המארז יודעים שיש בו אורות כחולים כאלה מהמאוורר הצדדי (ואולי מעוד מקום או שתיים), שאלתי היא האם ניתן לכבות את האורות כי כשאני הולך לישון למשל האור הזה די מפריע (וגם סתם מבזבז חשמל).

תודה מראש!

פורסם

אין כפתור מסוים שאיתו אפשר לכבות או משהו בסגנון..

האופציה היחידה שעולה לי לראש זה להחליף את כל המאורר למאורר רגיל בלי לדים

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאני אוהב את הלדים, זה יפה אבל לא ניתן לכבות את זה?? (אולי יש תוכנה) כי סתם חבל שזה דולק בלילה נגיד כשאני הולך לישון ומשאיר את המחשב דולק. :s05:

פורסם

בלילה נתק את חיבור המולקס של המאוורר מהספק וזהו ובוקר תחזיר...

כעקרון אם זה ממש מפריע לך תמיד תוכל להוסיף כפתור שישלוט על הכיבוי הדלקה אל זה כבר אם זה ממש מפריע לך....

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה על עצותיך.

עוד שאלה קטנה,

המחשב שלי כמעט כל הזמן דולק, זה יכול לגרום ללדים להישרף או שאין מה לדאוג בקטע הזה?

פורסם

LED לא יכול להישרף לעולם ...(כל עוד הוא עובד בטווח הזרם/מתח שלו)...

פורסם
  • מחבר

באמת? לא ידעתי את זה.

איך זה שהוא לא יכול להישרף? מה מבדיל אותו ממנורה רגילה?

פורסם

פשוט עשוי מחומרים אחרים ולא פולט חום בכלל...

פורסם

בלילה נתק את חיבור המולקס של המאוורר מהספק וזהו ובוקר תחזיר...

כעקרון אם זה ממש מפריע לך תמיד תוכל להוסיף כפתור שישלוט על הכיבוי הדלקה אל זה כבר אם זה ממש מפריע לך....

כמה עולה כפתור כזה? אתם מוכרים אותו? מה שאמרתם תקף גם לגבי מארז NZXT Lexa BlackLine No PSU?

פורסם

כמה עולה כפתור כזה? אתם מוכרים אותו? מה שאמרתם תקף גם לגבי מארז NZXT Lexa BlackLine No PSU?

חבל לקנות משהו כזה מוכן...תכין לבד זה דבר נורא קל...לך לחנות אלקטרוניקה תבקש ממנו לחצן וזהו...

פורסם

חבל לקנות משהו כזה מוכן...תכין לבד זה דבר נורא קל...לך לחנות אלקטרוניקה תבקש ממנו לחצן וזהו...

איך מכינים? ושאתה מתכוון חנות אלקטרוניקה אתה מתכוון גם חנות מחשבים? ומה אני אבקש מהם "לחצן"? מה אני אעשה איתו חחח

פורסם

חחח אני לא מתכוון לחנות מחשבים...אני מתכוון לחנות שמוכרת חלקי אלקטרוניקה (נגדים,קבלים וכו') תקנה ממנו לחצן פשוט..

ואני מבין שאין לך שום נסיון באלקטרוניקה אז תגיד לחבר שלך שמבין קצת (זה ידע בסיסי ביותר אני מאמין שתמצא מישהו בקלות) שיבוא ויעשה לך את זה..או שתשאל פה ויגידו לך בדיוק איך לבצע את זה ותעשה בעצמך

פורסם

מישל אתה מכיר אותי מפורומים רבים אם אני לא טועה [פה,hometheater,gamer ] האם שכחת שאני בן 13? ושלי ולחברים שלי אין שום מושג בנושא? כמה עולה מוכן חחחח?האם אתה חושב שtms יסכימו לעשות את זה [או בכלל יבינו על מה אתה מדבר]

פורסם

כמה עולה? תתקשר לכמה חנויות ותבדוק.

חנות אלקטרוניקה טובה ? היפרטרוניקס

פורסם

תראה זה לא משהו שאמור לקחת יותר מ5 דקות...תצלצל לTMS תדבר עם הטכנאים תראה אם הם יכולים וזהו...אני גם בטוח ב90 אחוז שמסתובבים אצלם מפסקים כאלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים