עבור לתוכן

Q6600 והמעבדים החדשים של אינטל!

Featured Replies

פורסם

החלטתי שאני אחכה ליציאת המעבדים החדשים כדי שהקוואד ירד במחיר ואכל לקנות אותו... השאלה שלי היא כזאת מתיי יצאו המעבדים החדשים? שאני ידע כמה זמן יש לי לחכות

שאלה שנייה היא מתי יצאו הכרטיסי מסך החדשים של נוידיה כי גם שם אני יכול לחסוך קצת על הכרטיס מסך שאני רוצה(8800GT)

שאלה חשובה מאוד שלי היא באיזה רשת כדאי לקנות את המחשב? אני רוצה שהחנות תהיה אמינה ומחירים רגילים לא יותר מידי יקרים יחסית לשאר החנויות..

(לא אייבורי ולא קיי.אס.פי)

תודה..

פורסם

דבר ראשון עכשיו זה הזמן הכי טוב לקנות את ה 8800 GT.

לא יודע לגבי הQ6600 אבל ה8800 זה מחיר מעולה יחסית לתוצאות שהכרטיס מספק =]

ולגבי רשת.... אני יודע ש iqpc זולים ואמינים.

תחפש בגוגל iqpc הראשון זה זה.

פורסם

המחירים של ה Q6600 הם גםכן ברצפה כרגע ,אולי ירד עוד ב 100 שח כאשר החדשים יצאו ...מעבד מעולה למחירו .

חנויות מומלצות:skypc,iqpc,noacomp,tms,

pandas -קצת יותר יקרים ,foxpc -חנות חדשה ודי זולה .

פורסם

המחירים של ה Q6600 הם גםכן ברצפה כרגע ,אולי ירד עוד ב 100 שח כאשר החדשים יצאו ...מעבד מעולה למחירו .

חנויות מומלצות:skypc,iqpc,noacomp,tms,

pandas -קצת יותר יקרים ,foxpc -חנות חדשה ודי זולה .

חשוב להזכיר שבכל החנויות האלו יש אחריות על כל רכיב.... במקרה של המעבד אחריות ל3 שנים...

פורסם
  • מחבר

1)הכרטייס מסך אולי נחשב זול אבל אני רוצה לחסוך עליו קצת ובכסף שחסכתי עליו לקנות את הקוואד כי אין לי עוד שקל מיותר להוציא ואם אני יוכל לחכות חודש ולהרויח מעבד הרבה יותר טוב אז כדאי לי..

2)עכשיו בנוגע לחנויות כול מה שהבאתם זה אולי חנויות טובות אבל לא רשתות לפי מה שרשום באתרים שלהם אני צריך רשת טובה...רצוי שיהיה סניף באזור פתח תקווה..

פורסם

אוכל

כל (מופיע כסומך)

אדע

קיי-אס-פי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים