פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים שלום לכם.יש לי HD של 250GB שאין לי מקום במארז בשבילו... רציתי להשתמש בו לשים את כל הקבצים שאני מוריד ופחות משתמש כמו קבצי התקנה של משחקים וכאלה, סדרות סרטים וכו'על איזה מארז חיצוני אתם יכולים להמליץ לי בשבי שהוא יעבוד בצורה הטובה ביותר?התקציב.. בואו נגיד לא מוגבל, כי אין לי מושג מה הטווח מחירים.. בואו נגיד עד 250 שקלתודה מראש חבר'ה :]
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים קשה להמליץ על אחד בלי לדעת אם הדיסק קשיח SATA או IDEוגם ציין אם יש ללוח חיבור ESATA או FIREWIRE
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים מחבר למיטב ידיעתי אין esata או פיירוייר. כן אני טמבל שכחתי להגיד.. ההארד דיסק הוא IDE
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים לך על Scythe Kamazohttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7577או Spire Gigapod II (עולה 135 בKSP) שניהם עשויים מאלומיניום וללא מאוררלspire יש גם גם firewire (אולי יהיה שימושי בעתיד,אבל לפי האתר של החברההכבל לא כלול) ,הspire תומך בדיסקים קשיחים עד 400gb ,לscythe לכאורה אין הגבלה,לשניהם כמובן יש גםחיבור usb 2.0 (שגם מתאים אחורנית ל1.1)
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מחבר והעובדה שאין להם מאוורר זה חיסרון רציני? אפשר להשתמש בכונן במארז חיצוני לשימוש די יומיומי או שזה כ"כ איטי שאי אפשר?
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים זה לא כל כך איטי, אבל יותר איטי מדיסק בחיבור מהיר (פנימי)זה שאין מאורר זה יתרון - בהנחה שהמארז מאוורר או מקרר כראוי את הדיסק שבפנים, והמארזים הטובים עושים את זה
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מרבית הקופסאות החיצוניות מגיעות ללא מאורראבל כל עוד היא עשויה מאלומיניום זה צריך להיות מספיק טובאלא אם מדובר בדיסק קשיח ממש גדול (אלה מתחממים קצת יותראז מאורר יהיה שימושי),יש אנשים הטוענים שמאורר יאריך את החיים של הדיסק קשיחאבל זה אף פעם לא הוכח מדעית ,אפשר להשתמש לשימוש יומי אבל אני ממש לא ממליץ לך להתקיןעליו משחקים (אם אתה חייב אותו בשביל זה אז אני ממליץ לך להחליף את המארז במקום לקנות מארז חיצוני לדיסק קשיח) בעקרון לאחסון נטו יהיה בסדר גמורזה לא יהיה עד כדי כך איטי המהירות העברה תהיה בסביבות 25-30 מגה לשניהאני ממליץ לך לקחת את הspire ולקנות כרטיס firewire (עולה רק 40-50 שקל)קצת יותר מהיר מusb
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.