עבור לתוכן

מחפש HDD אמין שיוכל לעמוד בעומסים גבוהים 24/7, מינימום 250GB

Featured Replies

פורסם

אתה מתכוון ל- PMR?

שמעתי שגם כשהדיסקים כבויים זעזועים ונפילות יכולים לפגוע בהם קשות. ואיך אפשר לדעת מה עבר עליהם בהרצה ראשונה? הם לא היו בשימוש, זה בטוח, אני תמיד קונה יד ראשונה בקטע הזה.

לטפל במה? ולמה דרישותיי מוזרות?

(למעשה המלצת לי על סדרת השרתים הישנה... עדיף כבר את החדשה)

תודה

מוזרות כי מן הסתם משתמש ביתי לא יריץ דיסק 24\7 בטח ובטח שלא במאמץ גבוה, אני גם חושב שאתה די מגזים בדרישות

מעבר לכך, לא מדובר בסדרת שרתים זאת סדרה ביתית רגילה, אך כן מדובר ברמת SERVER CLASS...

פורסם
  • מחבר

צודק, אולי בכל זאת הגזמתי, פשוט יש לי טראומה מהארדיסק קודם (של WD, אגב) שפעל במשך תקופה ארוכה, לפחות 4 ימים כל שבוע, כל היום, תחת עומס כבד של כתיבה אינטנסיבית. לאחר מכן הוא פשוט הדרדר קשות והוא בקושי עולה, וזה גרם לי להרבה צרות. לכן ביקשתי הארדיסק עמיד. ולאחר שאמרת שדרישותיי מוגזמות ובהיותי משתמש ביתי שלא יריץ 24\7 בעומסים גבוהים, למה אתה עדיין ממליץ על סדרת ה- Server Class? ולמה לא מדובר בסדרה לשרתים?

תודה

פורסם

אם אתה לא מעוניין בכונן קשיח של WD, תוכל לבחור בסדרה המקבילה של Seagate ,סדרת Barracuda ES.

בשתי הסדרות נתון ה-MTBF עומד על 1.2 מליון שעות (הנתונים מבוססים על מספר הנחות, פירוט בעמוד 29 בקובץ ה-PDF)

לדעתי, לא שווה לקחת את הסיכון בקניית כונן מסדרת YS (במידה ולא משתמשים בRaid,כמובן), כאשר WD לא ממליצה על כך.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אלך על הסמסונג החדשים, אבל עדיין יש לי התלבטות אם ללכת על ליין ביתי או שרתים.

פורסם

לפי מה שהבנתי בליין החדש של SAMSUNG אין הבדל בין ביתי לשרתים

פורסם
  • מחבר

כן, גם אני שמתי לב לזה... ההבדל הנראה הוא רק בשם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים