עבור לתוכן

איזה ספק מתאים למערכת הבאה [מערכת ישנה, ספק מביטוח]

Featured Replies

פורסם

מה קורה אנשים

קודם כל, אפתח ואומר שההמלצות שלכם על הUBER CHAKRA וה-LIBERTY 400W לא איכזבו אותי, ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהמחשב החדש שלי :)

אבל נושא ההודעה הוא מסיבה אחרת.

יש לי ביטוח למחשב (הקודם) והספק שלו עושה הרבה מאוד רעש.

אני הולך להתקשר עכשיו לביטוח ולהגיד להם את זה, והם ישלחו עוד השבוע טכנאי שיחליף לי את הספק.

עכשיו, אני רוצה לוודא שהם לא דופקים אותי.

אז להודעה הזאת יש 2 חלקים:

1) איזה חברות של ספקים בכללי ככה מומלצות, כדי שאני אראה שהספק שהם מביאים לי הוא לפחות של חברה מוכרת, ולא "ללא חברה" כזה...

2) איזה ספק מתאים למערכת פנטיום 4 2.4, לוח אם ASUS P4P800, כ.מסך GFORCE FX5200 128MB, עם 2 כוננים אופטים (CD ו-DVD) ו-3 הארד דיסקים (של 80GB), ו-512MB RAM ? זאת מערכת מלפני 3 שנים, ואין לי את החשבונית מאז, וכבר החליפו לי את הספק פעם שהוא נשרף, אז אני לא זוכר איזה ספק במקור קניתי עם המחשב הזה.

לכן, לפני שהטכנאי יגיע וינסה לשים לי ספק מסריח שיחזיק שבועיים, אני רוצה לשמוע את דעתכם לאיזה ספק לא מומלץ, אלא נגיד, איזה ספק יחזיק את המערכת, כי הם מן הסתם לא יתנו לי ספק סופר-דופר...

תודה מראש !

פורסם

תקציב בכותרת אם אין לך רצון שהדיון ינעל

פורסם
  • מחבר

רשמתי בכותרת - "ספק מביטוח" - זה לא עולה לי כסף... זה מהביטוח מגיע.. מה אתה רוצה שאני אכתוב כמה עולה הביקור טכנאי ? :)

פורסם

אני רוצה שתכתוב מה הסכום שהביטוח מקציב לך לספק..

אני יכול להציע לך ספק גם ב-1200 שקל?

פורסם

תקח HEC 300W או FSP זול.

פורסם
  • מחבר

אני אסביר יותר טוב...

הביטוח לא מקצה לי כסף לספק - הוא מביא לי אחד. איזה שבא לו.

גם לא ביקשתי שתמליצו לי על דגם - כי שוב, אני לא שולט במה אני מקבל מהביטוח.

ביקשתי מכם 2 דברים:

אחד - שמות של חברות עם ספקים סבירים, שכשהטכנאי בא לפה עם איזה ספק "ללא חברה" מעפן אני אומר לו שאני לא מוכן...

לדוגמא אם היית קונה מסך חדש, היית קונה LG, PIONEER, SHARP וכדומה, לא היית קונה מסך של "גלקסי טלויזיות".

אם תאמר לי HEC, ועוד שמות של חברות כאלה נפוצות שיש בכל בית (ולא ספקים מיוחדים..רגילים לגמרי), אני אדע לפחות להגיד שהספק הוא ספק "ללא חברה", זאת אומרת ללא גב, ובעצם די עלוב..

שתיים - שאלתי כמה וואט אני צריך כדי להחזיק מחשב כמו שכתבתי. לא ביקשתי דגם ספציפי, כי שוב, אני לא שולט בזה.

אבל אם תגיד לי שמערכת כזאת כמו שכתבתי צריכה 300W, אם הטכנאי ינסה להתקין לי ספק 200W אני אגיד לו שאני לא מוכן...

מקווה שהבהרתי את עצמי ואת כוונת האשכול הזה.

פורסם

הבהרת את עצמך אבל הבקשה שלך לא כ"כ סבירה...

יש דגמים של HEC שנחשבים לטובים כמו ה-400TRT למשל ויש כאלה שנחשבים לדפוקים כמו 425W (ושכחתי איזה צירוף אותיות יש אחריו)

אבל לי יש אותו,והוא סה"כ נותן 18A ב-12V...

רוב הספקים של אנרמקס סה"כ ברמה גבוה,אבל גם פה יכולים לתת לך משהו יחסית מעפאן.

Corsair עושים ספקים נהדרים שבעצם כולם מעולים.

תתרחק מ-TT כי לא יתנו לך בחיים ספק מהסדרות השוות שלהם שמתחילות בכ-600 ש"ח

FSP לא רעים אבל גם פה יש דגמים סבירים ומטה ויש דגמים טובים

פורסם

הספקים של CORSAIR מיוצרים על ידי SeaSonic, שנחשבים לחברה מצויינת.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אתם אומרים שלכל חברה יש דגמים טובים וגרועים, אז לפי חברה אני לא יכול ממש ללכת.

אז בוא נלך על הקטע השני - תגידו לי בבקשה איזה ספק מתאים למערכת (ישנה יחסית) הזו, וככה אני אוודא לפחות שלא מביאים לי ספק של 200W למערכת שצריכה לפחות 300W

הטכנאי בא עם הספק ביום שלישי.

פורסם

זה גם לא הולך לפי Wים. יכול להיות שיתנו לך ספק של 300W שיחזיק ויכול להיות שיתנו לך ספק 300 שלא יחזיק...

ואפילו יתרה מזאת,יכול להיות שני ספקים של 300W ושניהם מחזיקים אבל אחד לא טוב והשני מעולה.

בישביל זה הפורום הזה קם. אם הכל היה כ"כ מתמטי וקל לא היו צריכים עזרה מאיתנו.

פורסם
  • מחבר

חחחחח הבנתי..

קיצר אין כל כך תשובה מדוייקת.

אבל בכל זאת, תנסה לתת לי משהו.

תגיד לי, בממוצע, כמה W לדעתך צריך בשביל מערכת כזאת.

שוב, זה לא חייב להיות מדוייק ולא חייב להיות קשור לדגם ספציפי, אתה יודע, בגדול ככה..

נגיד צריך 50W ? 300W ? 1000W ?

בקירוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים