פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים בעיה, אני יושב על זה חצי שעה ולא מבין מה רוצים ממני..תלמיד כתב תכנית הבודקת אם המספר הנמצא באוגר CL שונה משמונה ואם כן, היא שמה את הערך '1' באוגר DL. אם ערכו של CL הוא שמונה היא שמה באוגר DL את הערך '0'.להלן התכנית:.model small.stack 100h.data.codestart:mov ax, @datamov ds, axmov cl, 12cmp cl, 8jnz NotEqualmov dl, 0NotEqual: mov dl, 1mov ah, 4chint 21hEND startהתכנית שכתב התלמיד שגויה והיא אינה משיגה את מטרתה.א. האם עבור הערך הרשום באוגר CL התכנית מתבצעת כראוי?ב. רשמו מספר שעבורו התכנית מתבצעת בצורה שגויה.ג. תקנו את התכנית.יאללה אני סומך עליכם, אתם יודעים את זה כמו 1+1!!!!!!
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים א. כן.ב. 8ג. .model small.stack 100h.data.codestart:mov ax, @datamov ds, axmov cl, 12cmp cl, 8jne NotEqualmov dl, 0jmp endNotEqual: mov dl, 1end: mov ah, 4chint 21hEND start
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים מחבר תודה D:אממ עוד שאלה..כתבו תכנית הבודקת אם המספר באוגר AX מכיל את הסיבית 1 לפחות פעם אחת. אם כן, שימו באוגר DL את הערך '5', ואם לא - את הערך '4'.
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים על אותו משקל של התוכנית הזאת. רק אתה בודק אם AX=0 או לא. הרי אם יש בו את הסיבית 1, המספר חייב להיות שונה מ 0 כי יש בו ערך מסויים.ותראה, זה שאתה מבקש פה מאנשים לפתור לך תרגילים ברמת תחת באסמבלר, לא ממש יעזור לך להצליח במבחן ביום ד'. אז תפתח ספר, ותתחיל ללמוד! החומר נהיה מעט מורכב יותר בהמשך, ואם לא תדע את הבסיס, יעיפו אותך מהמגמה על סקאד C.
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים מחבר אה ככה? mov ax, 3cmp ax, 0jnz nzmov dl, 4jmp endnz: mov dl, 5end: mov ah, 4ch.. עריכה: איזה יעיפו.. בוחן קודם באסמבלר קיבלתי 100. בוחן בפיזיקה 100.. C# אני יודע פרפקט. ובאסמבלר הגעתי באיחור לשיעור מתי שחילקו את הדפי עבודה [16 שאלות] אז לא הייתי ממש מרוכז במשך כל השיעור.. עד אז ידעתי הכל באסמבלר כמו שאני יודע איך לפתוח את המחשב.
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים JVT אין לי מושג באיזה בועה אתה חי אבל החומר שאתה לומד כרגע זה בדיחה עצובה כדאי שתדע את החומר טוב טוב ותזכור שזה כלום
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים מחבר הלו תרגיע...אל תשכח שאני סה"כ כיתה י' ושיש שביתה =|ואלה היו רק השאלות הראשונות..השאלות הבאות זה כבר בעיות בעיות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.