עבור לתוכן

הצעת מפרט למשחקים [5200 ש"ח]. האם כדאי לקנות או לחכות ?

Featured Replies

פורסם

http://www.siz.co.il/my.php?file=zvgjmvitnmmk.jpg

טוב השאלה שלי האם שווה לקנות מחשב עם מפרט כזה ? או לחכות עוד חצי שנה ולחכות שיצאו רכיבים חדשים שיהיו יותר טובים? אני לא לחוץ על המחשב כרגע, אז רק תגידו אם יהיה שוה לחכות למעבד או מסויים או כרטיס מסך, תודה.

פורסם

תשנה תכותרת,תוסיף לה תקציב ומטרות המחשב,לפני שהת'רד ינעל.

ועכשיו לנושא,

אני לא חושב שיש לך צורך במאוורר נוסף של 13 ס"מ...סתם בזבוז.

כול שאר החלקים אין לך מה להתלבט הם מעולים,רק את הצורב תחליף

לH66NK.

פורסם
  • מחבר

לא ענית על השאלה אחי :|

ואין כותרת אחרת שאפשר לרשום כי ני לא רוצה לקנות , שאלתי אם עדיף לחכות לרכיבים טובים יותר ?

פורסם

לא אני לא חושב שיש צורך לחכות....

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה, לגבי הקירור למעבד עדיף לקנות את הBOX או את הOEM עם הקירור ששמתי? איך הקירור של הBOX ? חזק ? מרעיש ?

פורסם

זה קירור סטוק הפריזר 7 עדיף!

ואין לך מה לחכות!

פורסם
  • מחבר

אה ועוד משהו אולי אתה יודע ... הלוח אם שלקחתי תומך DDR 3 ? אם אני ירצה לשדרג בעתיד ?

פורסם

זה לוח כמו שלי

ולפי מה שאני יודע הוא לא תומך ב DDR3

אלה עד DDR2 1066

פורסם

קח לוח אם GA-P31-DS3L במקום ועלה ל-HDD של 320GB. אין כל הצדקה לקחת לוח תומך DDR3 כי יש להם רק שני סלוטים.

הפריזר לא עדיף משמעותית על קירור הסטוק של ה-Q6600 מבחינת השקט. תשקיע עוד 100 ש"ח וקח קירור שקט באמת כמו ה-BT או האינפיניטי.

אני לא חושב שיש לך צורך במאוורר נוסף של 13 ס"מ...סתם בזבוז.

כול שאר החלקים אין לך מה להתלבט הם מעולים,רק את הצורב תחליף

לH66NK.

צודק בשני המקרים. לאפולו יש שני מאווררים בסטנדרט - רק תוודא שאתה מקבל אותם.

כדאי ת-מ-י-ד לחכות בתחום החומרה, השאלה כמה... מעבדי penryn צפויים להגיע עוד כמה חודשים במחיר סביר וכך גם הליין החדש של כרטיסי המסך.

לי אישית לא ידוע על משהו בטווח הזמן הממש קרוב... אולי ה-8800GTS החדש (65NM) אבל אני לא סגור על זה.

פורסם

קראתי אתמול שה8800GTS עם ליבת הG92 יצא ב11 לדצמבר. ;)

פורסם

אני לא הייתי מחכה.

נכון 8800GTS חדש אמור לצאת - אבל הוא יהיה יקר יותר מה GT בלא מעט כסף.

הצפי למחיר הוא 300-350$. הGT עולה 250$. כלומר עוד 300-400 שקלים לפחות - מה שאומר שאוטומטית אתה חורג מהתקציב. זה לא שהGTS מחליף את הGT באותו מחיר.

הפנרין אמור לצאת, נכון - אבל השיפור על פני הC2Q הנוכחיים לא מצדיק המתנה. הפנרין הוא מזעור ואופטימיזציה של CORE 2. הצפי הוא לבערך 10% שיפור בביצועי המעבד לאותו מחיר, כשהQ6600 גם ככה מעבד חזק להחריד.

אין שום דבר שובר שוק שצפוי בקרוב. רק שיפורים קלים של הדברים הקיימים - משהו שיש תמיד.

אין מה לחכות, וזה אחלה מפרט.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה לך בהחלט תשובה מספקת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים