פורסם 2002 בינואר 2323 שנים כל הסיפור הזה בכלל התחיל כשביל גייטס ירד על תעשיית הרכב ואמר "שאם תעשיית הרכב הייתה מתקדמת במהירות של תעשיית ההיטק, אז מכוניות כבר היו עפות או נוסעות לבד"אני לא זוכר מי ענה לו אבל הוא אמר (מישהו מתעשיית הרכב)"שאם תעשיית הרכב הייתה עובדת על WINDOWS אז היית צריך לכבות ולהדליק את המנוע כל חצי שעה, וכל חצי שנה היית צריך להחליף מנוע".
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים חצי שעה זה עוד טוב, בתחילת דרכי עם 95 זה היה משהו כמו 2 דקות(בזמןשבין כל RESTART זה הזמן שהWIN היה עולה...)ואז האמת לא כ"כ ידעתי עם לצחוק או לבכות!
פורסם 2002 בינואר 2423 שנים כל הסיפור הזה בכלל התחיל כשביל גייטס ירד על תעשיית הרכב ואמר "שאם תעשיית הרכב הייתה מתקדמת במהירות של תעשיית ההיטק, אז מכוניות כבר היו עפות או נוסעות לבד"אני לא זוכר מי ענה לו אבל הוא אמר (מישהו מתעשיית הרכב)"שאם תעשיית הרכב הייתה עובדת על WINDOWS אז היית צריך לכבות ולהדליק את המנוע כל חצי שעה, וכל חצי שנה היית צריך להחליף מנוע".א. ישן כמו העולם!ב. ענו לו את זה GM (ג'נרל מוטורס)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.