עבור לתוכן

ארטיפקטים בMOHA

Featured Replies

פורסם

אני כבר כמה ימים מנסה לשחק בMedal of Honor Airborne אבל זה פשוט בלתי אפשרי, אני מקבל מלא ארטיפקטים שלא מאפשרים לשחק

42997489sh1.th.jpg

(במשחק הם יותר אדומים ויש כאלה ירוקים)

כמו כן, זה קורה רק במשחק הזה, ב NFS החדש לא היו שום בעיות וגם לא ב COD4

הפמרט שלי הוא -

E4300, 2GB RAM, 8600GT וגרסאת הדריברים היא 169.04

אשמח לכל עזרה כי זה משחק מצויין וחבל לי להפסיק לשחק בו בגלל בעיה כזו :'(

פורסם

לכמה מעלות הכרטיס מגיע כשאתה רואה ארטיפקטים ?

אני הייתי עורך בדיקת זכרונות (RAM) ומנסה לאמץ את הכרטיס כמה שיותר - לוודא שזאת לא בעיית חומרה.

הדרייבר שלך הוא בטא. אולי תנסה להשתמש ב-WHQL, או לפחות את הבטא החדש יותר 169.09

לא תמיד כדאי לסמוך על כך שמשחקים אחרים עובדים כרגיל. לי היה 7800GT שנתן ארטיפקטים רק ב-2 משחקים בלבד עד שהחלפתי אותו באחריות וזה הסתדר (לא היה פשוט להוכיח את הטענה ד"א, צילמתי סרטונים ושלחתי ליבואן)

פורסם
  • מחבר

עדכנתי דריברים, עדיין מופיע

הטמפ של הכרטיס היא בערך 72 מעלות (פסיבי של GB) והוא כבר הוחלף במסגרת האחריות [נשרף :smile1:]

אנסה להוריד את הדריבר הרשמי של NV ונראה לך שאם אני אוריד רזולוציה ואיכות זה יעזור במשהו? :-\

פורסם

אולי באמת תוריד את כל ההגדרות למינימום. ככה יהיה פחות לחץ על הכרטיס - אם עדיין יהיו ארטיפקטים אולי זה באמת בעיית תוכנה. אם לא יהיו ארטיפקטים אז יותר סיכויים שמדובר בעיית חומרה (כאשר יש עומס על הכרטיס)

מה עם 3Dmark06 ? (או יותר טוב - CRYSIS) גם שם אין ארטיפקטים ?

ד"א אתה עושה OC ?

פורסם

האם מדובר ב8600GT הנ"ל?

במידה וכן תחבר לו מאוורר 80mm ותראה איך הטמפרטורות יורדות פלאים

47944.jpg

פורסם
  • מחבר

^^ כה ואני לא רוצה לחבר מאורר, הרבה רעש :P אבל אני אבדוק, אם כל שאר הדברים לא יעזור, אנסה לחבר מאורר

אולי באמת תוריד את כל ההגדרות למינימום. ככה יהיה פחות לחץ על הכרטיס - אם עדיין יהיו ארטיפקטים אולי זה באמת בעיית תוכנה. אם לא יהיו ארטיפקטים אז יותר סיכויים שמדובר בעיית חומרה (כאשר יש עומס על הכרטיס)

מה עם 3Dmark06 ? (או יותר טוב - CRYSIS) גם שם אין ארטיפקטים ?

ד"א אתה עושה OC ?

אנסה להריץ 3D ולבדוק, אם שם יעבור חלק, אנסה להוריד את הרז' ואשוב לעדכן :-*

פורסם
  • מחבר

יש לי כזה של 120 עם מוד של 5V (או 7), חיברתי פעם אבל לא ממש איכפת לי על כמה מעלות הכרטיס מסך אז ניתקתי אותו :P

בכל מקרה, שכחתי לציין שהארטיפקטים מתחילים ישר אחרי הלוגו של EA. אז ניסיתי להוריד את הרז' וכל הדברים למינימום וגם שם יש את אותו הדבר

[attachment deleted by admin]

פורסם

האם המשחק מעודכן?

ניסית דרייבר אחר?

פורסם
  • מחבר

עדכנתי לבאטה האחרונה והמשחק בגרסתו האחרונה, כן :'(

אני עכשיו מוריד את 3DMARK ואז אנסה לעשות ריסט :-\

פורסם

למה BETA ולא WHQL?

פורסם
  • מחבר

למה לא?

בכל מקרה, הרצתי 3D ולא שמתי לב לבעיות כלשהן (מעבר ל FSP הנמוך :-\), איך התוצאה?

ואם לא אמרתי קודם, המערכת לא בOC

עריכה: שדרגתי לאחור את הדריברים ועדיין, לא עוזר :((((

[attachment deleted by admin]

פורסם

כדאי אז שתחליף את הכרטיס

פורסם

אם מדובר במשחק הזה בלבד ואתה לא ממהר שתגמר האחריות, אולי כדאי להמתין קצת ופשוט לשחק משחקים אחרים. במידה ועוד משחק אחד עושה לך ארטיפקטים אז תדע שמדובר בכרטיס דפוק. האמת מה שהראית בתמונה נראה מאוד מוזר.. מן טקסטורה קבועה כזאת... בד"כ ארטיפקטים הם רנדומאלים ונראים אחרת.

ד"א, לא יזיק להוסיף מאוורר רק בשביל הבדיקה...

פורסם

בדקת עם ATITOOL?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים