עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש ונשרף הלוח אם ... מישהו יודע למה?

Featured Replies

פורסם

אהלן קניתי יום חמישי מחשב מסקי פי סי הגעתי הביתה הכל עובד מצוין חלק פתאום אתמול התקנתי CRYSIS התחלתי לשחק ובום נכבה המחשב והתחיל לעלות עשן מבפנים, הייתי בטוח שזה הכרטיס מסך ... חיכיתי הפעלתי שוב.. ואז ראיתי שהלוח אם מתחיל לבעוררר איך שאני מדליק את המחשב מישהו יודע למה זה בגלל הספק או לוח אם מקולקל.....?

ועוד משהו הלוח אם אומנם נשרף קצת בצד שלו אבל זה לא פגע בשום רכיב יש סיכוי שאם אני יפעיל את המחשב הוא יעלה או שלא כדאי לי לנסות לפני שאני לוקח אותו למעבדה?

הנה המפרט

לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4

כרטיס מסך Evga nVIDIA GeForce 8800GT SuperClocked 512MB PCIe

מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W

מעבד AMD Athlon 64 X2 500+ Socket AM2 BOX

זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5

כונן קשיח Westren Digital WD1600AAJB 160GB

כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB

פורסם

ככל הנראה בגלל הספק.

מה זה משנה בכלל למה? קנית ביום חמישי? דבר איתם והם יחליפו לך גם ספק וגם לוח.

פורסם

לא משנה מה הנזק שנגרם כל עוד לא פתחת את המחשב, גש לחנות ויטפלו לך במחשב

פורסם
  • מחבר

דווקא כן פתחתי אותו כדי לחבר את ההארדיסקים שלא קניתי מהם, אבל זה כולה לחבר חשמל וכבל סאטא

פורסם

האחריות תקפה גם במידה ופתחת את המחשב וחיברת חלקים שלא הוזמנו מהם

קח אליהם את המחשב שיתקנו

פורסם

אהלן קניתי יום חמישי מחשב מסקי פי סי הגעתי הביתה הכל עובד מצוין חלק פתאום אתמול התקנתי CRYSIS התחלתי לשחק ובום נכבה המחשב והתחיל לעלות עשן מבפנים, הייתי בטוח שזה הכרטיס מסך ... חיכיתי הפעלתי שוב.. ואז ראיתי שהלוח אם מתחיל לבעוררר איך שאני מדליק את המחשב מישהו יודע למה זה בגלל הספק או לוח אם מקולקל.....?

ועוד משהו הלוח אם אומנם נשרף קצת בצד שלו אבל זה לא פגע בשום רכיב יש סיכוי שאם אני יפעיל את המחשב הוא יעלה או שלא כדאי לי לנסות לפני שאני לוקח אותו למעבדה?

הנה המפרט

לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4

כרטיס מסך Evga nVIDIA GeForce 8800GT SuperClocked 512MB PCIe

מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W

מעבד AMD Athlon 64 X2 500+ Socket AM2 BOX

זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5

כונן קשיח Westren Digital WD1600AAJB 160GB

כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB

למה חשבת שאם יוצא עשן מהכרטיס מסך זה בסדר ואפשר להדליק שוב את המחשב ?! :kopfpatsch:

אני כותב את זה כי אתה לא היחיד שנוהג בצורה זו, מדי פעם יש עוד כאלו ואני מעוניין שיפנימו שכאשר יוצא עשן מהמחשב...

יש בעיה ! מומלץ לנתק מיד את כבל החשמל ולא כדאי להדליק שוב מבלי לבדוק את הבעיה !

מדיניות בת היענה [הטמנת הראש בחול = התעלמות מבעיה] לא עובדת טוב עם חשמל, אש ובכלל !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים