עבור לתוכן

נקישות מההרד דיסק במחשב נייד חדש

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב נייד, טושיבה סטלייט, שנקנה לפני 3 חודשים. לאחרונה החלו להשמע נקישות מאזור ההארד דיסק (ככה זה נשמע - בכל מקרה זה החלק המכני היחיד בסביבה...). נקישה יחידה ואז שקט. ואז לפעמים שוב אחרי כמה דקות, אל לרוב זה לא חוזר על עצמו כמה שעות לפחות. התופעה החלה לאחר שמילאתי את הדיסק בקבצים - לפני זה הוא היה ריק כמעט לגמרי. עם זאת, הדיסק מתפקד בסדר גמור למראית עין, ואין בו קבצים שהמחשב מסרב לפתוח וכדומה. סריקת BAD SECTORS לא מדווחת על שום תקלות שהן.

מישהו מכיר? האם באמת יש בעיה בדיסק, שתבוא לידי ביטוי יותר מאוחר? או שבכלל יכול להיות שיש מקור אחר לנקישות האלה?

פורסם

יכול להיות שזה סתאם איזה משהו שלא יושב טוב

או פשוט כי ככה ההרדיסק מתנהג והוא עובד קשה כי הוא מלא וסורק המון קבצים וכו

תנסה לעשות דיפרג - שעושה שם קצת סדר במבנה של הקבצים וכו

זה עשוי לעזור לך

אם עדיין יש נקישות ובייחוד כי הקשיח חדש - אני מציע לך להחליף הרדיסק- ולו רק בגלל שיש לו אחריות

אם הביאו לך את הטושיבה מחו"ל - סיכויים טובים שהאחריות שלו תופסת גם בארץ מכיוון שהיא בינלאומית

.

פורסם

יש הבדל בין הנקישות לבין זמזום מהקבלים...

אני די חושב שיש לך בעייה בדיסק הקשיח וזה נובע מהמחט שמנסה לקרוא את המידע מהדיסק הקשיח וקצת נתקעת..

תחליף במסגרת האחריות.

פורסם
  • מחבר

אני די חושב שיש לך בעייה בדיסק הקשיח וזה נובע מהמחט שמנסה לקרוא את המידע מהדיסק הקשיח וקצת נתקעת..

מה שמוזר שזה קורה לא כשהדיסק במאמץ (העתקת קבצים גדולים וכו') אלא בזמן סתם גלישה באינטרנט...

פורסם

גם לי זה קורה, ואני צריך להחליף אותו, איזה מערכת הפעלה אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

לצערי ויסטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים