עבור לתוכן

מפרט למשחקים וסרטי HD | תקציב 9K | כולל OC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לקבל חוות דעת, הצעות ייעול והערות/הארות לגבי המפרט הבא:

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX

אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי.

מחיר: ¤1438

GIGABYTE GA-P35-DS3L

אחריות: שלוש שנים.

מחיר: ¤566

LG LCD 22" L226WTQ 2ms DVI

אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי.

מחיר: ¤1887

SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ

מחיר: ¤611

LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA

אחריות: שנתיים.

מחיר: ¤183

OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מחיר: ¤746

THERMALTAKE MOZRT TX (SILVER+WINDOW) VE1000SWA w/o PSU

אחריות: ללא.

מחיר: ¤729

LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE

אחריות: שנתיים.

מחיר: ¤139

LOGITECH G5 LASER MOUSE

מחיר: ¤295

CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU

אחריות: חמש שנים.

מחיר: ¤612

THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401

אחריות: שנה.

מחיר: ¤280

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות

מחיר: ¤117

מחיר סופי: 7603 ש"ח - הורכב מ IQPC

הסיבה שלא הכנסתי כרטיס מסך למפרט היא בגלל כמה סיבות.

אחת מהן שהדגם שרציתי (EVGA 8800GT SSC) אינו מוצע למכירה בארץ לפי מה שידוע לי נכון לזמן זה, ל IQPC יש כרגע רק את גרסת ה SC (לא קיימת גרסת STOCK).

בנוסף לכך, יציאתם של כרטיסי ה 8800GTS G92 החדשים בתחילת דצמבר (ותורי ההמתנה הארוכים ל 8800GT שיימשכו אל תוך דצמבר) גרמו לי לרצות להמתין עוד קצת עד לפרסומם של באנצ'ים, סקירות, מחירים ויחסי תועלת/מחיר.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

עד כמה שידוע לי המוצארט הוא לא מארז שקט במיוחד. הוא יפה וחמוד, אבל שקט לדעתי מעל זה.[br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 23:09:16

אני גם לא בטוח שV1 נכנס לך במארז. בכל מקרה תחליף מארז ל Lexa Aluminium שהוא מארז קליל, יפה ממש לדעתי ואחלה מארז, הוא פחות או יותר באותו מחיר. ואני אישית אולי הייתי לוקח טוניק או ביג טייפון.
פורסם

המפרט סביר,

אם אין סיבה שאתה מבקש את המארז הענק הזה אז תחליף משהו רגוע יותר

חוץ מזה כל רכיב פה יקר יותר מבחנויות אחרות - הנה דוגמא :

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1420 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 548 1

מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ¤ 448 1

קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 271 1

ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 588 1

קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 47 2

זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 ¤ 407 1

קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ ¤ 620 1

צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 175 1

מסכים LG 22" LCD L226WTQ 2MS 1:3000DCR Wide DVI ¤ 1861 1

הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1

משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 5 1

מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 6442

הורכב באתר של http://tms.co.il

יש לך פה מארז מצויין, כולל 2 מאווררים נוספים, סה"כ 4 מאווררים של 120ממ (אפשר להגיע עד 6), מעבד-לוח-קירור-זיכרון-קשיח-צורב כמו שביקשת קודם

ציוד הקפי לא שמתי כי המחירים באתר שממנו הכנתי גבוהים יותר במוצרי לוגיטק - אבל כדאי לבדוק איתם טלפונית אולי זאת טעות.

עכשיו תחכה ל 8800GTS G92 ותתחדש

פורסם
  • מחבר

עד כמה שידוע לי המוצארט הוא לא מארז שקט במיוחד. הוא יפה וחמוד, אבל שקט לדעתי מעל זה.[br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 23:09:16

אני גם לא בטוח שV1 נכנס לך במארז. בכל מקרה תחליף מארז ל Lexa Aluminium שהוא מארז קליל, יפה ממש לדעתי ואחלה מארז, הוא פחות או יותר באותו מחיר. ואני אישית אולי הייתי לוקח טוניק או ביג טייפון.

הדבר הראשון כשראיתי את המארז בחנות (אחד הסרברים בחנות) היה איזה מארז מכוער זה ;) מה גם שהוא גבוה במיוחד (72 ס"מ).

אבל מה שגרם לי לרצות אותו זה הפונקצונאליות שלו, מרחב העבודה הוא ענקי (לא נראה לי של- V1 תהיה סיבה להכנס, 8800GTX נכנס בלי בעייה ואפילו אפשר להרכיב שם מחשב שני - MINI ATX), ומבחינת פיזור חום ופילטרים נגד אבק הוא ממש מעולה.

למיטב זכרוני הוא לא היה רועש בכלל, אבל אני אבדוק את העניין שוב.

לגבי ה LEXA, אני לא חושב שיחסית למחיר הוא מציג את אותן איכויות כמו המוצארט ואם כבר לשנות מארז חשבתי יותר לכיוון ה EUREKA...

פורסם

המפרט סביר,

אם אין סיבה שאתה מבקש את המארז הענק הזה אז תחליף משהו רגוע יותר

חוץ מזה כל רכיב פה יקר יותר מבחנויות אחרות - הנה דוגמא :

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1420 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 548 1

מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ¤ 448 1

קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 271 1

ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 588 1

קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 47 2

זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 ¤ 407 1

קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ ¤ 620 1

צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 175 1

מסכים LG 22" LCD L226WTQ 2MS 1:3000DCR Wide DVI ¤ 1861 1

הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1

משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 5 1

מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 6442

הורכב באתר של http://tms.co.il

יש לך פה מארז מצויין, כולל 2 מאווררים נוספים, סה"כ 4 מאווררים של 120ממ (אפשר להגיע עד 6), מעבד-לוח-קירור-זיכרון-קשיח-צורב כמו שביקשת קודם

ציוד הקפי לא שמתי כי המחירים באתר שממנו הכנתי גבוהים יותר במוצרי לוגיטק - אבל כדאי לבדוק איתם טלפונית אולי זאת טעות.

עכשיו תחכה ל 8800GTS G92 ותתחדש

מפרט מצויין, למעט:

קירור למעבד - אני לא מבין איך אנשים ממשיכים להמליץ על המאוורר הזה, הוא לא משתלם. בתקציב שלו אפשר לקנות את הTR 120 שעולה עליו בכל קנה מידה וגדול עליו בכמה סדרי גודל, ובעשרה שקלים פחות יש את הטוניק שטוב יותר ממנו גם בכל פרמטר. אז איך אפשר להמשיך ולהמליץ על מאוורר למעבד כל כך לא משתלם?

מסך - זה פשע לא לקחת בתקציב הזה את ה2407WFP שעולה כ2000 שקלים יותר ונותן תמורה פשוט מעולה, מסך מדהים. במיוחד שהמסך לצורך סרטי HD ומשחקים. אתה לא תפסיק להנות ממנו. בניגוד למסך 22'' של LG עם מטריצת TN הנחותה והזולה.

פורסם
  • מחבר

ofirr, קודם כל תודה על התגובה.

אם אתה יכול לתת לינק לקירור שהמלצת עליו, אודה לך מאוד.

בנוסף לכך את תשכח את התקציב, שכרגע הוא ללא כרטיס מסך (שיעלה בין 1400 ל +2000, תלוי בדגם שאבחר בעתיד הקרוב) אז ככה שהדל לא בא בחשבון.

לפי חיפושים בפורומים והתייעצויות עם צוות החנות הבנתי שיש לא מעט בעיות עם הDELLים (בעיקר פיקסלים שרופים).

מה גם שיש הרבה אנשים שממליצים ונהנים מה Samsung 226BW ומקבילו ה LG שנמצא במפרט שלי לאותם שימושים שפרטתי.

פורסם

אני ממש מצטער. כתבתי לך תגובה ארוכה ומפורטת אבל היא לא נשלחה משום מה ואם זה קרה לך פעם אתה יודע טוב מאוד שזה מוריד את כל החשק.

אז בקיצור,

אתה יכול לבדוק בכל מקום ולראות שה2407WFP טוב יותר, עצם זה שכביכול יש להם "יותר" פיקסלים שרופים מעיד על כך שהם נמכרים יותר ומעולים יותר.

בקשר לאלו שהמליצו לך על הסמסונג והLG אני יכול להבטיח לך שהם בחיים שלהם לא ראו את ה2407WFP,2007FP/WFP. ברגע שהם יראו הם יחזרו בהם, ואם לא אז הם לא מבינים כלום. ואתה יכול לבדוק את כל מה שאמרתי באתרים המתאימים לביקורות אובייקטיביות על מוצרי מחשב. ואם אתה יכול לראות את שני המסכים בו זמנית אתה בעצמך לא תאמין עד כמה המסך הזה מעולה.

ושוב, אני עדיין חושב שזה פשע לא לקחת אותו. הוא פשוט מתעלה על כל מסך אחר במסגרת התקציב הזה ובמיוחד שהמסך לצורכי משחקים ותכני HD (המסך תומך בFULLHD, הLG כמובן שלא).

בקשר למאוורר - http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=11066. הקירור האווירי הטוב ביותר שקיים כיום (להוציא את גירסת האולטרה של הקירור הזה).

פורסם
  • מחבר

מחיפוש קצר ב IQPC לא מצאתי את הקירור שהמלצת עליו, משמע שהם אינם מוכרים אותו.

הסיבה שאני קונה מ IQPC (ובאותה נשימה גם לך ronib, ד"א תודה רבה על המפרט שהרכבת) היא בגלל הקירוב (אני גר באשקלון והחנות נמצאת באשדוד).

חשבתי בהתחלה על להחליף את ה V1 עם ה SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm שעולה פחות וגם מקרר יותר, אבל באותה מידה גם רועש יותר בזמני מאמץ מעל 1000RPM הדציבלים פשוט קופצים למעלה, אפשר לראות בגרף באתר של היצרן).

בנוגע לדל, חוץ מהעובדה שמסך 22' נכנס בקושי לספריה שלי החריגה מהתקציב פשוט תהיה גדולה מדיי (תאמין לי שהדל היה אחד המסכים הראשונים שבחנתי כשהתחלתי להרכיב את המפרט ולעשות סקר מחירים לפני מספר חודשים).

אני מודע לאיכות של מסכי דל ואני אפילו משתמש ב17' בעבודה שלי, אך עם כל הצער שבדבר אינני יכול להרשות לעצמי מותרות שכזו.

פורסם

ללא ספק הSUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm היא האפשרות השנייה לאחר הTR 120.

במידה ולא, הSCYTHE INFINITY תיהיה אלטרנטיבה מצויינת ושקטה יותר (עדיפה הן על הV1 והן על הBT).

פורסם

תקציב כזה גדול,ואתה לוקח מסך כל כך גרוע? מקיסומום עם אתה לא יכול את הדלקח את הסמסונג,לפי מה שהבנתי [בקרוב יהיה אותו לאחותי] הוא יותר טוב

פורסם

אכן, גם אני שכחתי להגיד זאת. אם לא הדל אז קח את הסמסונג שטוב יותר ואמור לעלות פחות. ואם לא אותו אז את הדל 22'' שעולה הרבה פחות.

פורסם

לדעתי תקנה שתי כוננים של 250GB (או 320GB) במקום אחד של 500GB, בעיקר מכיוון שזה יותר מהיר (מערכת ההפעלה בכוננן אחד ומשחק לדוגמא בכונן אחד יטען הרבה יותר מהר), יותר בטוח (כונן אחד נפגם עדיין יש את הכונן השני) ואפשרות ל raid בין שני הכוננים...

פורסם
  • מחבר

תקציב כזה גדול,ואתה לוקח מסך כל כך גרוע? מקיסומום עם אתה לא יכול את הדלקח את הסמסונג,לפי מה שהבנתי [בקרוב יהיה אותו לאחותי] הוא יותר טוב

חבר'ה אל תשכחו שלמרות שניצלתי 7K מתוך התקציב עדיין לא הכנסתי כרטיס מסך.

ולמה אתם נעולים כ"כ על דל, יש עוד שחקנים בשוק שנותנים תמורה טובה מאוד במחיר שפוי.

ומאיפה הבאתם את העובדה שה LG פחות טוב מה SAMSUNG? היה כבר ת'רד על זה ומספר אנשים אמרו שהם בדיוק אותו דבר, בכל מקרה אני אקפוץ לאופיס דיפו הערב לראות את המסכים ואבדוק את העניין.

לדעתי תקנה שתי כוננים של 250GB (או 320GB) במקום אחד של 500GB, בעיקר מכיוון שזה יותר מהיר (מערכת ההפעלה בכוננן אחד ומשחק לדוגמא בכונן אחד יטען הרבה יותר מהר), יותר בטוח (כונן אחד נפגם עדיין יש את הכונן השני) ואפשרות ל raid בין שני הכוננים...

אינני מעוניין במערך RAID בשלב זה, ובשביל שרידות יותר גבוהה הכנסתי אל-פסק כדי למזער את הסיכוי שהארדיסק ייפגע.

פורסם

חבר'ה אל תשכחו שלמרות שניצלתי 7K מתוך התקציב עדיין לא הכנסתי כרטיס מסך.

ולמה אתם נעולים כ"כ על דל, יש עוד שחקנים בשוק שנותנים תמורה טובה מאוד במחיר שפוי.

ומאיפה הבאתם את העובדה שה LG פחות טוב מה SAMSUNG? היה כבר ת'רד על זה ומספר אנשים אמרו שהם בדיוק אותו דבר, בכל מקרה אני אקפוץ לאופיס דיפו הערב לראות את המסכים ואבדוק את העניין.

אינני מעוניין במערך RAID בשלב זה, ובשביל שרידות יותר גבוהה הכנסתי אל-פסק כדי למזער את הסיכוי שהארדיסק ייפגע.

לפי משתמשים שקנו את הסמסונג ולפי בדיקות אובייקטיביות של אתרים מתאימים הסמסונג עדיף על הLG. ושוב הLG מאוד יקר, עדיף לך אם לא הסמסונג אז לפחות על הדל 227WFP שעולה בסביבות ה1300 אם אינני טועה וכך חסכת לעצמך 500 שקלים.

דיסק קשיח יכול להיפגם/להינזק גם בלי קשר לירידות מתח של המחשב, ולרוב זה בכלל לא קשור לירידות מתח אלא לבעיות אחרות.

פורסם
  • מחבר

הייתי היום באופיס דיפו והסתכלתי על ה LG ה SAMSUNG והדל (כל המסכים בדגמי 22').

מבחינת איכות תמונה ועומק צבעים ה LG מנצח, אך אני חייב לציין שהדגם של הסמסונג היה מסוג 226BW A.

מחיפוש קצר בגוגל גיליתי שיש שני פאנלים: A ו S. ניתן לדעת זאת ע"י הסתכלות במדבקה עם הסיריאל והדגם מאחורי המסך (לדוגמא:Model: 226BW A)

ה 226BW S הרבה יותר איכותי מה- A, לכן אני מנסה לברר עם בעל החנות האם ישנה אפשרות לשלוח לי את דגם ה- S.

במידה ולא יהיה ניתן, אני אקנה את ה LG, שממש הרשים אותי למען האמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים