עבור לתוכן

oc ל e2160+האם הקרור שמגיע עם המעבד מספיק,אם לא איך freezer 7 pro,עד 100 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום , יש לי מעבד e2160 ושמעתי שהוא ממש טוב בoc [לדוגמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277047.0]

הבעיה היא שאבא שלי די מפחד שאני אעשה oc ..מה באמת הסיכוי שיקרה משהו?

עכשיו עוד שאלה...האם הקירור שמגיע עם המעבד מספיק לעשות oc או שעדיף לקנות קירור בנפרד? אם כן מה אתם חושבים על artict freezer 7 pro ? יש יותר טובים למחיר שלו [עד 100 שקל] והאם הוא שקט?

עכשיו דבר אחרון... לא משנה איפה קראתי -hwzone,dtown,hometheater,gamer,ynet - עדיין לא הצלחתי להבין איך עושים oc . מישהו יכול הגיד פשוט שלב שלב איך עושים? [נכנסים לביוס...ו?] האם הביוס בכל המעבדים אותו דבר או שיש מדריך מסוים למעבדדי אינטל/e2160 ? עד כמה להגביר את הmhz ? תודה מראש

פורסם
  • מחבר

זה הרבה יותר טוב מהfreezzer 7? אגב הם עושים oc בכסף?

פורסם

לפי מה שרשום באתר שלהם - ה OC חינם ללא עלות למי שבא מהפורום.

פורסם

אין אף מאוורר למעבד שמתחרה בפריזר 7 בתקציב הזה, הוא המעבד האופטימלי בתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה...ומה לגבי oc ? יש חנויות בחיפה או בסביבה שעושות אתזה? ממש לא הבנתי בזה כלום...

פורסם

בקריות יש את TMS שעושים אתזה , אני לא יודע כמה כסף הם יגבו עבור כך כי הם עושים לכאלו שקונים מהם מחשב חדש.

בכל מקרה לOC לא הייתי ממליץ לך על הפריזר 7. זה נכון הוא משתלם,שקט,זול יחסית אבל לא מתאים לOC.

בשביל OC תצטרך להוציא 260 מזומנים לקבלת מאוורר למעבד שתוכל להגיע איתו מספיק רחוק ולהיות בראש שקט (עם טמפ' שקטות ונמוכות).

פורסם
  • מחבר

באמת? אוףבאני כבר עליו..טוב יש לך דגם?

פורסם

שכחתי לרשום או שתעשה בעצמך לפי המדריכים באתר ובהכוונת המומחים כאן. רק קח בחשבון שמצד אחד זה סיכון +- אבל מצד שני אתה רוכש ידע וחוסך כסף.

בקשר לקירור - SUNBEAM TUNIQ TOWER .

פורסם
  • מחבר

רגע...אם tms עושים לי אז אין סיכוי שיקרא משהו? האחריות עליהם כאילו או שפשוט הם כל כך מקצועניים שאין סיכוי שיהיה תקלה? כי אבא שלי ממש מפחד מזה פשוט

עריכה: עכשיו בקשר לקירור שנתת ...הוא עולה פי 2...הפריזר 7 פרו לא יספיק לאיזה אוברקלוק קטן לe2160 ?

פורסם

הפריזר 7 יספיק כמו גדול

פורסם
  • מחבר

בטוח? אוקי תודה

פורסם

בטוח בטוח

פורסם
  • מחבר

סבבה..ומישהו יודע לגבי tms ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים