עבור לתוכן

INTEL VS GIGABYTE בלוחות אם

Featured Replies

פורסם

הבנאדם שאני הולך לקנות ממנו תמחשב אופן בטוח אמר לאבא שלי שאינטל יותר טובים בלוחות אם מאשר ג'יגהבייט לי לפחות שASUS וABIT יותר טובים מאינטל בלוחות אם.

אשמח מאוד אם תגידו לי למה אינטל פחות טובה מהם בלוחות אם ולמה.

דרך אגב אני אקח P35 DS3 או P35 DS3L.

פורסם

אינטל לא פחות טובה יש לה לוחות מצוינים מצד שני אין בהם שום אפשרות לאובר קלוק.

לכן למשתמש הבסיסי אינטל מצוינים למשתמשים מתקדמים יותר גיגהבייט בהחלט אחת המובילות

פורסם
  • מחבר

דרך אגב הבנאדם אומר שלא רק שאינטל עדיפים, אבא שלי גם אומר לי שהלוח אם יהרס לי =/ אתם מחזקים את מה שהוא אומר? דרך אגב יש משהו באינטל שמשתווה לP35 DS3L או לP35 DS3?

פורסם

GA-P35-DS3 לוח מעולה מכל הבחינות.

על איזה לוח של אינטל מדובר?

יש לי הרגשה שהוא מנסה "לדחוף" לך לוח...

פורסם
  • מחבר

ברל ידידי אני מאוד אוהב תעזרה שלך אלי (: תודה על הכל!

והוא לא מנסה לדחוף לי לוח מסוים של אינטל! הוא מנסה לדחוף לי לוח של אינטל! הוא אפילו לא הציע לי משו, אמר לאבא שלי משו ואבא שלי אומר לי עכשיו שאני לא מבין כלום ומי שאנחנו קונים ממנו תמחשב מבין יותר ממני בקשר ללוח אם ושאני סתם עקשן ושאם אני אקח לוח לא של אינטל יהיו לי בעיות.

קיצר מה שאהבתי בכל הסיפור המאוד דפוק הזה שאני יכול לקבל איזה לוח שאני רוצה של איזו חברה שאני רוצה.

ברל מה אתה חושב על זה ועליו?

פורסם

בראל, לא ברל..

ה DS3 לוח מעולה, גם לOC וגם מבחינת פיצ'רים..

מזתומרת כל לוח שאתה רוצה? עד איזה מחיר?

מה המפרט הכללי?

ד"א, אם אתה זוכר את הת'ארד השני שלך היה שם מישהו , ריפלקס, שהייתה לו בעיה עם הזכרונות על הלוח של אינטל שהוא לקח, עובדים רק אם הם 1.8V.

וזה נתון דיי מגביל , כי לדוגמא המון אם לא רוב זכורנות OCZ עובדים על יותר מזה, והלוחות של אינטל מגבילים את המתח רק ל1.8, עכשיו , שאלתי מקודם איזה לוח אינטל ספציפי זה כדי לבדוק אם הוא גם במצב הזה..

אל תוותר, לקחת לוח של אינטל רק כי הוא של אינטל ואנשים חושבים שלקנות אינטל מקורי זה איזה משהו מיוחד או טוב במיוחד זה שטות, לוחות אסוס ג'יגבייט אביט לוחות שנמכרים בטירוף בגלל שהם איכותיים, נראה לך שהם היו נמכרים אם הם היו עושים בעיות?

פורסם
  • מחבר

סליחה על הטעות בשם שלך.

אני יודע שלא, זה מה שאני מנסה להסביר לאבא שלי.

אני יכול להזמין ממנו איזה חלק שאני רוצה למחשב לא משנה מזה וגם התקציב אני קובע, בקיצור הכל אני קובע חח.

החלטתי להזמין P35 DS3 בגלל שיש בו אפשרויות לOC ואפשרות לרייד ובגלל שהוא איכותי ואמין, אני יודע שלא יהיה לי איתו בעיות או דברים בסגנון ובגלל זה לקחתי.

אני זוכר תבעיה שהייתה למשתמש באשכול הקודם שלי, הסברתי את זה לאבא שלי והוא אומר לי שאני סתם אומר שטויות, העיקר בסוף אני אקבל מה שאני רוצה.

בכל מקרה יש מפרט סופי ומחר הבנאדם יקבל תמייל כדי להזמין לי בראשון.

יש נושא על זה בפורום מפרטים (: .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה בראל!

משמועתי 2 חיבורי סאטא פחות וכבלים טיפה פחות איכותיים? אם לא אני בשמחה חוסך עוד ולוקח P35 DS3L.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה קראתי (:

שמח מאוד שאתה נמצא פה כדי לעזור!

אני אקח את P35 DS3L, ממש הצלת אותי מבחינתי כי תיכננתי אולי בעוד שנה שנתיים שירדו המחירים עוד יותר לקנות עוד דיסק קשיח של 500G של אקס ולעשות רייד, גיבוי פנימי.

פורסם
:xyxthumbs: בהצלחה.
פורסם

אוקיי תודה רבה קראתי (:

שמח מאוד שאתה נמצא פה כדי לעזור!

אני אקח את P35 DS3L, ממש הצלת אותי מבחינתי כי תיכננתי אולי בעוד שנה שנתיים שירדו המחירים עוד יותר לקנות עוד דיסק קשיח של 500G של אקס ולעשות רייד, גיבוי פנימי.

אתה סותר את עצמך.. אמרת קודם שהתקציב בלתי מוגבל, ועכשיו אתה אומר שאתה מחכה שירדו המחירים כדי שתקנה עוד HD..

פורסם
  • מחבר

התקציב לא מוגבל אבל אני מגביל אותו כי אני לא רוצה לבזבז להורים שלי יותר מדי כסף ואני לא חושב שאני צריך יותר מ500G אז עדיף לי לחכות ולראות אם אני צריך, בזמן שאני מחכה ירדו המחירים לא?

פורסם

שוב אתה סותר את עצמך.. התקציב לא מוגבל אבל אתה מגביל אותו? לכמה אתה מגביל אותו? למה לא לציין את זה בהתחלה?

תקשיב, לאנשים פה שרוצים לעזור לא כלכך משנה אם אמא שלך מגבילה את התקציב או אתה. הם צריכים לדעת כמה נתונים שבינהם כמה אתה מוכן להשקיע ואת זה היית צריך לומר כבר מההתחלה ואני מקווה שאתה מבין למה.

תתיחס לזה בבקשה לפעם הבאה, לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים