עבור לתוכן

שאלה בקשר ל GIGABYTE GA-P35-DS3L

Featured Replies

פורסם

אני כנראה שבוע הבא קונה את המשחב החדש עם הלוח אם הזה וכמה אנשים אמרו לי שאין בו כרטיס רשת אלחוטי מובנה בלוח אם.

יש לי רשת אלחוטית בבית ולפי מה שהבנתי אם אין כרטיס רשת אלחוטי בלוח אם אי אפשר להפעיל את הרשת..

זה נכון? והאם בלוח באמת אין כרטיס רשת אלחוטי מובנה?

פורסם

יש לו כרטיס רשת רגיל לא אלחוטי............אם אתה יכול לשים את הראוטר האלחוטי שלך בחדר אתה תוכל להתחבר אליו עם כבל רשת

אם לא אתה יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי בבערך מאה שקל,כי אתה באמת לא תמצא בלוחות המיין סטרים כרטיס רשת אלחוטי onboard

פורסם
  • מחבר

יש לו כרטיס רשת רגיל לא אלחוטי............אם אתה יכול לשים את הראוטר האלחוטי שלך בחדר אתה תוכל להתחבר אליו עם כבל רשת

אם לא אתה יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי בבערך מאה שקל,כי אתה באמת לא תמצא בלוחות המיין סטרים כרטיס רשת אלחוטי onboard

איך זה יכול להיות אבל? במחשבב הישן שלי לפני 4 וחצי שנים יש כרטיס רשת אלחוטי מובנה בלוח אם..??? יש איזה לוח של גיגהבייט שאולי כן יש בו כרטיס רשת אלחוטי?

למשל אחד מה P35 בסביבות ה- 600-650 שקל?

פורסם

בשביל Wi-Fi בלוח האם כיום, תצטרך לשלם מעל 1,000 שקלים ללוח - סיבה מטופשת.

פורסם

קנה כרטיס בנפרד, לוח + כרטיס אל-חוטי, יעלה פחות מלוח עם כרטיס אל-חוטי.

פורסם

איך זה יכול להיות אבל? במחשבב הישן שלי לפני 4 וחצי שנים יש כרטיס רשת אלחוטי מובנה בלוח אם..??? יש איזה לוח של גיגהבייט שאולי כן יש בו כרטיס רשת אלחוטי?

למשל אחד מה P35 בסביבות ה- 600-650 שקל?

אז כנראה יש לך לוח היי אנד של אותה תקופה...או שסתם מישהו חשב שמספיק חשוב להשקיע בכרטס אל חוטי ללוח במקום דברים אחרים

בכל מקרה קנה בניפרד תקבל גם לוח איכותי וגם כרטיס טוב ובטווח מחירים שלך

פורסם

בשביל Wi-Fi בלוח האם כיום, תצטרך לשלם מעל 1,000 שקלים ללוח - סיבה מטופשת.

http://skypc.co.il/pl_product~18427~10~0.htm

זה לא נראה לי 1000 שקל אבל זה גם לא P35

פורסם

ואני אנסה לתרגם כמיטב יכולתי

אומנם יש כרטיס רשת אלחוטי אבל דגם מיושן כבר וגם שהיה חדש לא היה מהמוצלחים באובר קלוק

ויותר מזה אני די בטוח שלא תומך במעבדי הדואל קור בטח לא החדשים יותר 45NM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים