עבור לתוכן

מארז - פתוח או סגור?

Featured Replies

פורסם

לאח שלך יש סרטן בגזע המוח, עוד כמה שנים והוא יוכל לעבוד בחנות מחשבים בישראל!!! :o

מה זה ? אתה עושה חיקוי של ATHLON ? :lol:

פורסם

סגור, עם סרקולציה טובה ומאורגנת.

פורסם

לאח שלך יש סרטן בגזע המוח, עוד כמה שנים והוא יוכל לעבוד בחנות מחשבים בישראל!!! :o

אף אחד לא יכול להשתוות למקור! האחד והיחיד!

פורסם

הרעש שעושה מארז פתוח הוא לא כל כך נורא.

זה כן משפיע על החום בפנים.

אני לא חושב שלנקות אבק מהמחשב פעם בחודש חודשיים זה נורא כל כך.

וחוצמיזה תמיד אפשר לשים מאוורר ביתי על המערכת.

מה שאתה אמר כאן היה תכף לגבי מערכות ישנות כמו פנטיום 2, 3 וATHLON קלאסי, שכולם השתמשו בSLOT ולא בסוקט(SLOT A או SOCKET 370), כי המאוררים(של המעבד והלוח) לא היו מול המאורר הריצפתי. אני יודע מה אני אמר, אני קיררתי מערכת פעם בצורה הזאתי.

היום, אם תשים מאורר גדול מול המחשב הפתוח זה יגרום למערבולות במארז ולשחיקה מוקדמת של המאוררים של הלוח והמעבד, כי הם יעמדו מול המאורר הגדול שידחוף אותם או מהר מדי או נגד הכיוון שלהם(במידה של מערבולת).

יש משהו במה שאתה אומר. (לא חשבתי על זה)

פורסם

אף אחד לא יכול להשתוות למקור! האחד והיחיד!

העניין הוא שאחרי כל הרעש והבלגאן שהיו פה בזמן האחרון, המקור כבר לא מעז לכתוב את המשפט הידוע כל כך LOL !

פורסם

נכון, כי אנשים פה משתמשים בביטוים כשנח להם, וכשלא הם מעדיפים לזרוק זבל על האנשים שעושים את זה או אפילו מתחילים את זה.

זה כמו שאני רגיל לומר ביטוי שאין אותו בעברית לגבי צרות "מכאן עד טוקיו", ואז DAN ניסה לחכות את זה במובנים אחרים לגמרי.

תמיד אמרים שזה חיובי להיות מודל לחיקוי, אבל אני לא אהב את זה, בעיקר כשזה נוגע אלי, יכול להיות כי זה אני לא ראוי לכך...

פורסם

תדר הקרינה של מיקרוגל הוא 2450MHZ יש כבר מעבדים במהירות זאת -זהירות ממארזים פתוחים (ותיראו בעצמכם בגב המיקרוגל שלכם שם זה כתוב).

דן

פורסם

נכון שתדר המיקרוגל הוא בערך 2.4GHZ אבל יש הבדל גדול מאוד! כי ההספק של מחשב הוא נמוך בהרבה לעומת מיקרוגל!....כמו כן הוא מפיץ את הקרינה שלו לכל הכיוונים והקרינה לא ממוקדת לכיוון ספיציפי בניגוד למיקרוגל או מכ"ם

אם תיקח מד קרינה ותמדוד את הקרינה מהמחשב אני בספק אם המחוג יזוז בכלל!

וחוץ מזה כדי לחסום קרינה צריך רשת שגודל כל קוביה שלה הוא רבע של אורך גל והרשת צריכה להיות מואורקת לאדמה.

(בקשר לרבע למדה (אורך גל) אם אני לא מתבלבל זה נכון)

ולכן אני בטוח שהמחשב לא מסוגל להאריק טוב את התדר של המעבד!

פורסם

המעבד כמעט ולא פולט קרינה מפני שהמעגל לא מספיק ארוך כדי להפוך לאנטנה.(זו אחת הסיבות למיזעור)

פורסם

המעבד כמעט ולא פולט קרינה מפני שהמעגל לא מספיק ארוך כדי להפוך לאנטנה.(זו אחת הסיבות למיזעור)

גם נכון...

בנוסף לזה לא צריך להגיע לתדר של מיקרוגל...כי כמו שאתם יודעים פלאפונים עובדים בתדר של 800MHZ פחות או יותר

ומה שפוגע זה ההספק ולא התדר!!!

אדם חשוף לקרינת RF בתדרים של מ 300M ל 30G

אני חושב שזה התחום - לא בטוח למדתי את זה לפני שנתיים......בכל מקרה הבנאדם הופך לאנטנה בתדרים הנל ואז הוא ניזוק

פורסם

הקיצר- אם קונים מאוורר חזק למעבד, ומתקינים את המחשב בתוך מארז איכותי (לא מארז של חנויות-קבר) ושומרים שהמאווררים לא יתקעו בגלל אבק, אין צורך להשאיר את המארז פתוח. אם נורא חייבים, אפשר לקרר גם את ה-HD ואת הצ'יפסט של לוח האם.

just to be on the safe side

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים