עבור לתוכן

Firefox 3 Beta 1 is available!

Featured Replies

פורסם

אני גם שונא את הממשק שלו (למרות שאני עובד איתו) אבל הדבר שהכי מפריע זה ההרחבות, כל כך התרגלתי לאדבלוק\טאבמיקס ועוד כמה הרחבות שאי אפשר לעשות אותן באופרה באותה קלות של פיירפוקס

• תגובות 177
  • צפיות 15.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ושל אופרה כן?

כן, ובגדול.

היתרון היחיד כרגע שאני רואה של FF על Opera הוא בextensions , יתרון מאוד מאוד משמעותי שדי מעיב על המעבר שלי לאופרה, אבל אני מנסה למצוא פתרונות מקבילים... את הרוב מצאתי האמת, gmail notifier ו stumbleupon הכי חסרים לי :\

פורסם

אבל לאופרה יש ממשק מייל משלה, לא מספיק ?

פורסם

אני כרגע עם אופרה,הורדתי.

עובדת לי לאט לעומת ה-FF,פחות ידידותית למשתמש לדעתי וכמובן אי אפשר להוסיף את התוספים שנימרד אמר,ששני אלו ספציפית גם מאוד חשובים לי.

סה"כ? לא התרשמתי בכלל,אולי בגרסא הבאה.

Uninstalling...

פורסם

מה אתם צריכים EXTENSION בשביל לבדוק מיייל בגימייל?

תורידו Gmail Notifier

פורסם

אתה מתאר בידיוק את מה שאני חוויתי בפעם הראשונה עם הדפדפן.

אחרי שהחלטתי לתת לו הזדמנות שניה , הבנתי כמה הוא טוב.

כמו כל דבר חדש צריך להשתחרר ממה שאתה מכיר ורגיל כיד להחליט אם הדבר החדש טוב או לא.

פורסם

כמו כל דבר חדש צריך להשתחרר ממה שאתה מכיר ורגיל כיד להחליט אם הדבר החדש טוב או לא.

אין לי בעיה עם נוחות שימוש וכו',זה מתרגלים..

אני מדבר על המהירות שזה הכי חשוב לי,ובישביל זה אני לא צריך לחכות הרבה זמן ולתת הזדמנויות חוזרות ונשנות לדפדפן..

אולי בגרסא Opera 9.50 שהיא Beta עוד דברים משתפרים..אבל מהגרסא האחרונה 9.24 לא התרשמתי כלל וכלל בנושא המהירות

פורסם

מצטער מאוד אבל אנשים כבר לא יכולים בלי הEXTENTIONS שלהם... למשל KIDNEY STONE ודומיו אני לא חושב שהוא ישרוד 5 דקות באופרה

פורסם

נימרד

*נמרוד ;)

מה אתם צריכים EXTENSION בשביל לבדוק מיייל בגימייל?

תורידו Gmail Notifier

אני מעדיף משהו בדפדפן ולא משהו חיצוני שלא עובד בכל המערכות הפעלה

פורסם

יש adblock מובנה בדפדפן , קליק ימני -> block content

TheReaper - כן בדיוק לפני דקה גיליתי אותה בעצמי :D

slevin צודק, אני ניסיתי את opera פעמיים שלוש לפני כן ומייד התייאשתי, הפעם השקעתי קצת יותר בנסיון וגיליתי שיש דברים בגו ... בנתיים אני מרוצה.

ובקשר למהירות, אצלי הדפדפן עולה מהר מאוד, המעבר בין הטאבים מהיר, הכל מרגיש מהיר וקליל יותר.

פורסם

*נמרוד ;)

אני מעדיף משהו בדפדפן ולא משהו חיצוני שלא עובד בכל המערכות הפעלה

לא יודע... הדפדפן לא תמיד פתוח אבל התוכנה הזאת כן...

עכשיו אני לא יודע כמה חיצוני התוכנה הזאת כי היא פותחה ע"י GOOGLE בעצמה

פורסם
  • מחבר

הביצועים של FF מול הביצועים של OPERA בHTML הרבה יותר טובים, מה שכן כשיש הרבה FLASH אז כן FF קצת איטי אבל בעיקרון, הFF מהיר מאוד אצלי, גם בהדלקה של התוכנה, בטעינת עמודים וגם בכל הדברים שיש לו או אפשר להוסיף בעזרת הרחבות.

אני לא רואה שום סיבה שבעולם לעבור לOPERA (לפחות לא בנוכחי) אולי בדור הבא OPERA יעקוף את FF, אבל עכשיו מממש לא :hat:

פורסם

מוזר שאתם מדברים על איטיות

כי אופרה צורך הרבה פחות זיכרון

וממש לא טוחן את ה CPU מה ש FF מצטיין בו.

אם עולה לך לאט , אולי זה לא קשור לדפדפן בכלל , אולי לא נרשם ב preftch

אני אומר לך שהוא הדפדפן הכי קליל מבחינת משאבים , ככה שהוא חייב להיות יותר מהיר מ FF.

ואגב מבחינת בנצ'ים הוא אכן הכי מהיר וקליל , תבדוק ברשת.

פורסם

אם אתם רוצים לקצר את זמני ההעלאה משמעותית תורידו את firefox preloader

למרות שתצטרכו לשלם בעוד 20 מגה לזיכרון גם שהFIREFOX לא פועל

פורסם
  • מחבר

גם בלי זה פיירפוקס עולה מהר, מה שכן פיירפוקס לוקח יותר זיכרון (מה שיתוקן בFF3) מאופרה, אבל זה לא משהו שמפריע לי אם יהיה לי עוד 5-10MB תפוסים

אבל מבחינת מהירויות של טעינת עמודים ופתיחת תוכנה הFF עוקף את הOPERA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים