פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1435 1הנה זה גירסת הOEM בגלל זה אמרתי
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1435 1הנה זה גירסת הOEM בגלל זה אמרתיOEM לא אומר שזה בלי קירור!!!OEM אומר שזה בלי קופסא. מה קשור בכלל מה שאמרת לעובדה שהמעבד יהיה בלי קירור?
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים OEM לא אומר שזה בלי קירור!!!OEM אומר שזה בלי קופסא. מה קשור בכלל מה שאמרת לעובדה שהמעבד יהיה בלי קירור?במעבדים OEM אומר בדיוק את זה - מעבד לבד, ללא קירור, או בשמו האחר - מעבד TRAY, מהמילה "מגש"המעבדים האלו מגיעים מאינטל במגשים של כמה עשרות מאותו סוג ולכן בד"כ זולים יותר מהBOXגם כי אין קירור וגם כי עלות ההובלה שלהם פחות משמעותית מהBOXOEM זה מוצר נטו, בשונה מ BULK שאומר מוצר מלא ללא קופסא או RETAIL שאומר מוצר מלא כולל קופסא צבעונית.כ.מסך RETAIL יגיע קופסא צבעונית, כרטיס, חוברת, כבלים למיניהם ודרייברכ.מסך BULK יגיע בשקית, כרטיס, חוברת, כבלים למיניהם ודרייברכ.מסך OEM יגיע בשקית, כרטיס בלבד.מעבד BOX יגיע בקופסא, מעבד, קירור סטוק וחוברת\מדבקהמעבד OEM יגיע במגש\חלק ממגש בלבדכ.מסך RETAIL יגיע קופסא צבעונית, כרטיס, חוברת, כבלים למיניהם, דרייבר ופאנל אחוריכ.מסך BULK יגיע בשקית, כרטיס, חוברת, כבלים למיניהם, דרייבר ופאנל אחוריכ.מסך OEM יגיע בשקית, לוח אם ופאנל אחורי בלבד.להמשיך ?
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים במעבדים OEM אומר בדיוק את זה - מעבד לבד, ללא קירור, או בשמו האחר - מעבד TRAY, מהמילה "מגש"המעבדים האלו מגיעים מאינטל במגשים של כמה עשרות מאותו סוג ולכן בד"כ זולים יותר מהBOXגם כי אין קירור וגם כי עלות ההובלה שלהם פחות משמעותית מהBOXOEM זה מוצר נטו, בשונה מ BULK שאומר מוצר מלא ללא קופסא או RETAIL שאומר מוצר מלא כולל קופסא צבעונית.כ.מסך RETAIL יגיע קופסא צבעונית, כרטיס, חוברת, כבלים למיניהם ודרייברכ.מסך BULK יגיע בשקית, כרטיס, חוברת, כבלים למיניהם ודרייברכ.מסך OEM יגיע בשקית, כרטיס בלבד.מעבד BOX יגיע בקופסא, מעבד, קירור סטוק וחוברת\מדבקהמעבד OEM יגיע במגש\חלק ממגש בלבדכ.מסך RETAIL יגיע קופסא צבעונית, כרטיס, חוברת, כבלים למיניהם, דרייבר ופאנל אחוריכ.מסך BULK יגיע בשקית, כרטיס, חוברת, כבלים למיניהם, דרייבר ופאנל אחוריכ.מסך OEM יגיע בשקית, לוח אם ופאנל אחורי בלבד.להמשיך ?אוקי, מובן, אז ככה"נ אני טועה פה, אבל לפי מה שזכור לי, OEM זה המעבד ללא הקופסא פשוט.בכל מקרה, מה ההבדל אם ככה בין מעבד STEPPING G0 למעבד הרגיל?
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים מחבר קודם כל תודה לכל העוזרים אבל אני נעול על המארז כי זה מה שאני אוהב ומוצא חן בעיניי, מבחינת לוח אם, אני ממש התלהבתי מה DS4 של GIGABYTE משום מה לא מצויין ב TMS אם זה revision 2.0 שזה דיי חשוב כי ממה שקראתי ה REV 1 וה REV1.1 היו קצת בעייתיים, חשוב לי FIREWIRE למארז, לא לשכוח שזה לוח אם שיוכל להשתדרג מבחינת מעבד עם הכנה ל 45MM או שאני טועה, מלבד זאת, עדיף להשקיע בספק 450 ? האם זה ישפר ביצועי המחשב ? אשמח לתגובות, כי עד עכשיו אני דיי מבולבל! שוב פעם, באמת אבל באמת תודה לכולם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.