עבור לתוכן

שאלה בנוגע לשקע מגן בפני ברקים ונחשולי מתח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ראיתי בזמן האחרון שמוכרים מגני שקעים כאלה שמפורסמים בעיתונים (חברת APT או משהו כזה) שרושמים שזה מגן בפני ברקים ונחשולי מתח,

רציתי לדעת אם המוצר הזה איכותי ובאמת מגן.(עולה בערך 80 שקל)

יש לי כבר אל פסק מסוג ADVICE PRPC 750 שמגן מצוין על המחשב שלי (ספק של ENERMAX 500W)

חשבתי להוסיף ולקנות שקע הגנה כזה שיהיה קו הגנה נוסף (כבר היתה אתמול הפסקת חשמל ואל פסק מתקתק את העבודה)

השאלה אם זה יוסיף ההגנה ? או שיכול לגרום לתוצאה הפוכה?

אשמח לתשובות

:xyxthumbs:

פורסם

לשאלה אם זה יוסיף הגנה? לא חושב. כמו שכבר אמרת למחשב שלך מחובר אל פסק וכמדומני לאל פסקים יש כבר מנגון מייצב מתח ונחשולי מתח מובנה כבר. אז אין טעם לעניות דעתי לבזבז עוד 80 שקלים.

אם יש זה יכול לגרום לתוצאה הפוכה? ממש לא. איך בידיוק הגעת לזה?

פורסם

אופיר

כל המכשירים של ה 80 70 60 שקל הם עבודה בעיניים.אף מכשיר כזה לא עושה את העבודה של האל פסק.מקסימום הוא חד פעמי וזהו.במידה ויש לך את האל פסק

שלך אין שום צורך לרכוש את אחד מאותם גימיקים שנועדו לאותם אלה שרוצים ל"הרגיש עם ולהיות בלי"

פורסם

הוא דיבר על מגן ברקים בילבד

ותיראה גם לי יש אל פסק אבל בברקים אני מכבה תמחשב בכל זאת

ברק בפגיע ישירה יכול לחדור עשרות סנטימטרים בחול ככה שקשה לי מאוד להאמין שמוצר ב80 שקל יגן מפגיע ישירה של ברק

אבל ברוב המקרים ברק גם ככה פוגע בבנין וחודר לאדמה בלי לחדור פנימה ומה שגורם לבעיות זה ההפסקות חשמל והפרעות חשמל

ובאל פסק נורמלי יש גם מיצב מתח ואולי המוצר ב80 שקל הוא מיצב מתח שאתה לא צריך במיקרה שלך

פורסם

מה ההבדל בין מחשב כבוי מחובר למחשב דלוק מחובר???

בשני המצבים הוא בחשמל..האל פסק מסנן אותו מהרשת.אם אתה מנתק אותו פיזית מהשקע זה כבר משהו אחר.

פורסם

אני מנתק

דרך אגב גם דרך קוו טלפון הברק יכול ליכנס לביניין וגם דרך כבלים

אני מנתק את כל הכבלים לישמור על המוצרים שלי

אבל רק אם הברקים קרובים (אם הקול של הרעם חזק מספיק)

פורסם

כיום יש UPSים שכוללים מבואות RJ11.

פורסם

ומה זה אומר?

פורסם

שאפשר גם לגבות את קו / מכשיר הטלפון.

פורסם

זה יש בכל אל פסק מכובד כולל בשלי

אבל קשה לי להאמין שבמצב אמת זה יגן מפגיעת ברק ישירה

אומנם פגיעות כאלו שחודרות לתוך הבניין לא נפוצות אבל עדיין אני מעדיף ליזהר

גם ככה אין הרבה סופות ברקים בארץ

פורסם

דווקא יכול להיות שמגן ב70 שח יעשה את העבודה.

כשיש יותר מדי מתח אז הוא מקצר אותו לאדמה. ואז לא נכנס גל גדול של מתח לספק המחשב.

אני חשבתי לקנות לי אחד כזה אבל אני לא יודע אם זה עוזר כלל....

יש למישהו ניסיון איתם?

תודה לעונים.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם זה באמת מגן בפני ברקים כמו שרשום כי אם כן שווה לקנות...אתם יודעים שיהיה עוד ''קו הגנה''

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים