עבור לתוכן

FreeTrack - תוכנה לזיהוי תנועות ראש לפי לדים, בחינם!

Featured Replies

פורסם

FreeTrack היא תוכנה חינאמית, אשר באמצעות מצלמת רשת רגילה ולדים שנמצאים לכם על הראש מזהה את התנועות ראש שלכם, ולפי זה מזיזה את ה-View בסימולאטורים שונים.

הגעתי אל האתר שלה אתמול, ראיתי כמה סירטונים והייתי דיי סקפטי. בערך ב-2 בלילה התחלתי לעבוד על חיבור LED אחד לאוזניות שלי (ניתן לחבר לד 1, 3 או 4. לכל שיטה יש יתרונות וחסרונות). סיימתי את ההלחמות והחיבורים והכל היה טוב ויפה. עכשיו לקחתי מאחי הקטן את מצלמת האינטרנט שלו וחיברתי למחשב. אחרי כמה דקות של לנסות להבין את התוכנה (מאוד פשוטה, אגב) התוכנה הצליחה לזהות את תנועות הראש שלי - ימינה, שמאלה, למעלה ולמטה. המבחן האמיתי היה במשחק Liveforspeed, שלפי האתר הוא נתמך ע"י התוכנה. נכנסתי למשחק ופשוט נדהמתי! התוכנה עובדת כ"כ טוב שזה פשוט לא יאמן (הזכרתי כבר שהיא בחינם?).

אני מקווה שיהיה לי זמן להעלות סירטון ותמונות מחר או היום בערב, אבל בנתיים הנה האתר של התוכנה:

http://www.free-track.org/english

התוכנה שוקלת רק 20MB, והיא מאוד פשוטה.

באתר ממליצים על שימוש בלדים IR, ולהתקין "פילטר IR" (כמה חתיכות של נגטיבים של פילים) על העדשה, אבל אני השתמשתי בלדים אדומים והכל היה בסדר גמור (כמובן שרק בחושך. בשביל שימוש באור צריך פילטר).

תהנו! :xyxthumbs:

פורסם

Cool!

נשמע מגניב מאוד!

סירטון יהיה נחמד מאוד :)

פורסם

מעניין.

פורסם

חחח אני מדמיין אותך מזיז תראש במשחקיי מרוץ כמו איזה משוגע ימינה שמאלה

פורסם
  • מחבר

סירטון יהיה נחמד מאוד :)

יש כמה סירטונים באתר (ובטח גם ביוטיוב)... אני מקווה שיהיה לי זמן להעלות סרטון היום בערב או מחר. :)

פורסם

נשמע נחמד.. מתחיל להוריד :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים