פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים יש לי בעיות FPS ב- Dark Messiah of Might and Magic.בהתחלה המשחק עבד חלק על ההגדרות הכי גבוהות ב- 35-40 FPS. אחרי כמה זמן הFPS פשוט נפל ל-5 ולא עולה מעל 10.הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות ועדיין הFPS תקוע ב5-10ראיתי את הנושא הזה באתר של יובי, כמובן שהדרייברים האלה מותקנים כבר בגלל בעיות אחרות שהיו לי עם המעבד ומשחקים.יש משהו אחר לעשות או שאני פשוט יצטרך לסבול את המשחק על 10 FPS?* המשחק מעודכן לגרסה 1.02
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים זה כי יש לך כרטיס מסך בשקל וחציאתה לא יכול לעשות כלום חוץ מלהוריד הגדרות
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים מחבר קודם כל, הכרטיס הזה די טוב. הוא מריץ את המשחק על הכי גבוה מעולה.ודבר שני:יש לי בעיות FPS ב- Dark Messiah of Might and Magicבהתחלה המשחק עבד חלק על ההגדרות הכי גבוהות ב- 35-40 FPS. אחרי כמה זמן הFPS פשוט נפל ל-5 ולא עולה מעל 10.הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות ועדיין הFPS תקוע ב5-10ראיתי את הנושא הזה באתר של יובי, כמובן שהדרייברים האלה מותקנים כבר בגלל בעיות אחרות שהיו לי עם המעבד ומשחקים.יש משהו אחר לעשות או שאני פשוט יצטרך לסבול את המשחק על 10 FPS?* המשחק מעודכן לגרסה 1.02ואם אתה רוצה להמשיך לרדת על הכרטיס הזה, תמשיך את זה בפורום תצוגה וגרפיקה. אם הכרטיס עולה 600 שקל ולא 3500, זה לא הופך אותו לחרא כרטיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.