עבור לתוכן

האם לעכבר G9 יש כפתור/אופציה שמסובב את השחקן ב-180 מעלות במשחקי FPS?

Featured Replies

פורסם

איזה מסך יש לך?<

פורסם
  • מחבר

איזה מסך יש לך?<

ניראה לי שיש לו 42 אינצ' :silly: חחח... איך אפשר להשתמש ב2000DPI בשולחן עבודה במשחקים זה קשה אפילו.

פורסם

17 אינץ' CRT ;D

פשוט מתרגלים.. מקסימום 1500DPI זה גם טוב.

פורסם

בקוייק, אנריל, סריוס סאם וכד' אני משתמש ב-2000 (ומוריד כשמשתמשים ברובה צלפים). ב-HL2 יותר נוח לי על 800 משום מה.

מסך 19", אגב.

פורסם

נראה לי ממש לא נוח, וממש לא מדוייק.

אנריל הוא המשחק היחדי שאני שובר בו את מחסום ה800.

אתה משחק על הרזולוציה המלאה של המסך?

בכל מקרה איך אתה מגדיר את עצמך במשחקים הללו??

פורסם

אין לי מושג מה אתה צריך של כפתור של 180 מעלות סיבוב.... שחקן FPS ממוצע ומעלה לא צריך את הדברים האלה

ובעיקרון הלחצן הזה הוא לא משהו מיוחד הוא לא מסובב 180 מעלות סתם ככה הוא פשוט עושה סיבוב של 180 בעזרת MACRO של תזוזה אם זה היה משהו אחד זה היה נקרא צ'יט

פורסם

אמת, הסיבוב המיידי למעשה מפעיל מאקרו (שאתה צריך להקליט לפני שתוכל להשתמש באפשרות). זה גם יכול להשתנות ממשחק למשחק.

שזיף: אני משחק על הרזולוציה הטבעית מתי שרק אפשר (=כל הזמן, לפחות עד צרור המשחקים האחרון שמאלץ אותי לרדת למינימום).

סגנון האחיזה שלי הוא עם קצות האצבעות (להבדיל מאלה שמצמידים את כל היד לעכבר) כך שמטבע הדברים התנועות שלי די עדינות.

איך אני מגדיר את עצמי - מבחינת רמה זאת אומרת? קצת פחות מהממוצע עם עכבר, בעיקר בגלל שנים של שימוש בטראקבול. כשחזרתי לעכבר שיחקתי ממש גרוע, אבל די מהר הגעתי לרמה סבירה. מעבר לזה? משתפרים לאט לאט, לומדים ללכת מחדש.

פורסם
  • מחבר

בכל אופן בואו נחזור לנושא, להערתכם מחירו של ה-G9 ירד לקראת הקריסמס? והאם זה ישפיע על מחירו בארץ?

פורסם

כפתור שמסובב את השחקן ב 180 מעלות יכול להיות לא טוב.

אנשים יכולים לחשוב שאתה משתמש ב CHEATS.

אני משחק 6 שנים בTACTICAL OPS ואני אומר לך שאם הייתי רואה שחקן מסתובב ב 180 מעלות בשניה הייתי אומר שהוא AIMBOT.

לדעתי זה לא קשור לעכבר אלא לתוכנה בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים