פורסם 2007 בנובמבר 2017 שנים אני מתקין על מחשב מיושן (פנטיום 4 1.5 GHZ) מערכת הפעלה WINXP.לאחר פרמוט והעתקת קבצי ההתקנה לדיסק מתחילה ההתקנה וברגע שההתקנה מגיעה להתקנת התקנים ההתקנה ניתקעת (תמיד באותו הזמן 34 דקות לסיום)ניסיתי להחליף 4 גרסאות התקנה (HOME משני סוגים ו PRO משני סוגים) אבל ההתקנה תמיד נתקעת באותו מקום.מה אני עושה??
פורסם 2007 בנובמבר 2017 שנים קרא בקישורhttp://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;828267 ואם זה לא עוזר אז תחפור בעצמך כאןhttp://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=xp+installation+%2234+minutes%22
פורסם 2007 בנובמבר 2017 שנים מחבר ^^^^^^^^^^^^^^^^^^אני אנסה את מה שכתוב שםבאיזה חלק נתקע ההתקנה..?זה יכול להיות בעיית חומרה..אני בטוח שזה חומרה כי הוא נתקע בדיוק בשלב הזהעריכה: הכול בסך הכל היה עכבר USB של מיקרוסופט שחובר (במחשבים אחרים הוא חובר ולעשה שום בעיה)נ.ב.: הוא היה פעיל במהלך ההתקנהקרא בקישורhttp://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;828267 If the log files do not indicate the cause of the issue, try removing hardware to determine which device is causing Setup to stop responding.a. Remove any external hardware, such as attached devices that are not required for setup (for example, printers, external serial devices, and Universal Serial Bus [uSB] devices other than the primary keyboard).b. Remove any internal cards that are not required for setup, such as sound cards.c. Disable items in the basic input/output system (BIOS), such as ports or power management features, and on-board devices that are not required for setup to complete, such as modems.
פורסם 2007 בנובמבר 2117 שנים מחבר המערכת קרסה לחלוטין....המחשב נתקע סתם כי ניסיתי ללחוץ על התחל הוא מכבה את הUSB ואת המקלדת....לדעתי זה כבר לא קשור במערכת ההפעלה, נכון?
פורסם 2007 בנובמבר 2117 שנים לפי דעתי לא קשור למערכת ההפעלה, אני הייתי מתמקד דבר ראשון בדיסק הקשיח.נסה להחליף דיסק קשיח ואח"כ להתקין עליו שוב את אחד מהגרסאות של Windows.
פורסם 2007 בנובמבר 2117 שנים למען הסר ספק, תרשום כאן בדיוק את המצב הנוכחי שלך, האם יש מערכת הפעלה מותקנת, אם כן, מה הבעיות שמופעיות לך כרגע ובאיזה תכיפות.
פורסם 2007 בנובמבר 2117 שנים מחבר המערכת קופאת ללא שום סיבההעכבר נכבה סתם באמצע העבודה ולאחר 2 של תנועה במערכת עם המקלדת גם היא מפסיקה לתפקדלא הספקתי אפילו להתקין אנטיוירוס או חיברתי אותו לאינטרנט
פורסם 2007 בנובמבר 2117 שנים תעלה מערכת הפעלה לייב בבוט (לדוגמא ERD) לראות אם הבעיה ממשיכה גם שם.תנתק כמו שהמליצו לך קודם כל רכיב לא הכרחי (הרדיסקים, כרטיסי הרחבה, את כל חיבורי ה-USB - מקלדת ועכבר תחבר ב PS\2) ותראה אם הבעיה ממשיכה.תריץ MEMTEST לוודא שהזיכרונות (ראם) שלך תקינים.
פורסם 2007 בנובמבר 2217 שנים מחבר הרצתי LIVECD והכל היה תקין לחלוטין אומנם קצת איטי אבל בסדר גמור אנסה להריץ התקנה של ווינדוס בלי כל הרכיבים, אפרט בהמשך
פורסם 2007 בנובמבר 2217 שנים מחבר הרצתי התקנה עם CD לוח אם מעבד וקשיח וכל הלך חלק והמערכת עכשיו יציבה לחלוטין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.