פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים דבר שני אני רואה שהאתר ב php ולכן צריך לבדוק שמותקן על השרת ספריית הרחבה ל php בשם GD. אני מניח שלך זה לא יאמר הרבה אבל תגיד למתכנת שלך שיחפש על זה מידע באתר של php. עם זה אתה יכל לשנות את הגודל של התמונה הגדולה לתמונה קטנה יותר כך שיראו אותה טוב במקום להעלות 2 תמונות לאתר. תקרא, תפנים ותפסיק לרשום שטויות.
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מחבר ומאיפה לעזאזל אני אמור להשיג שרת תומך GD????? הוא עולה ים כסף אם אני אצליח להשיג אחד בכלל!!!!!!!!
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים ומאיפה לעזאזל אני אמור להשיג שרת תומך GD????? הוא עולה ים כסף אם אני אצליח להשיג אחד בכלל!!!!!!!!אמרתי לך שאתה צריך להפסיק לכתוב שטויות.
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים GD זו ספרייה נפוצה יחסית. חיפוש קצר בגוגל (ל "אירוח אתרים php gd" או "אחסון אתרים php gd" למשל עבור חברות ישראליות) יוכיח לך שזה לא קשה וממש לא יקר למצוא שרת כזה.
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר אממ חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה.. והם ממש יקרים X:500 מ"ב, 1500 ש"ח לחודש. נשמע סביר?קיצר אתה יכול לחפש לי משהו בגוגל? הכי טוב שנראה לך.
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים freehostia.comחינם, ללא פרסומות ואמור לתמוך.GD זה בהחלט הפתרון המועדף. http://www.rnight.co.il - כאן השתמשתי בספרייה הזו והיא עושה הכל - חותכת, מקטינה, מטביעה לוגו, פשוט הכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.